Αδιαθεσία μετά από επίσκεψη στον κτηνίατρο

kallicta

Νεοφερμένο μέλος

Η kallicta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
εχω τρελαθει απο την ανυσιχια μου..:( το γατακι μου σημερα το πρωι ηταν μια χαρα μεχρι που το πηγαμε στον κτινιατρο για να του κανει μια ενεση..μολις πηγαμε αρχισε να βγαζει σαλακια απο το στομα του..ο κτινιατρος του εβαλε θερμομετρο κ του εκανε την ενεση κ αυτο απο τοτε ειναι χαλια..τωρα ειναι ξαπλωμμενο κ ειναι εξω η γλωσσιτσα του..:( δεν ξερω γιατι..τι μπορει να εχει??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Boηθεια σας παρακαλω!!

Τι ένεση ήταν? Ρώτησες τον κτηνίατρο που την πήγες? Τι σου απάντησε? Αν δεν πήρες μια ικανοποιητική απάντηση κοίτα και στη στήλη "Λίστα κτηνιάτρων" να βρεις κάποιον άλλο στην περιοχή σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενα εμβολιο ητανε..τι ακριβως δεν ξερω..ο κτινιατρος μου ειπε οτι ειναι απο αυτο κ μεχρι το απογευμα θα ειναι καλα..αλλα την βλεπω ετσι που ειναι ξαπλωμενη και στεναχωριεμαι :(

Απάντηση: Boηθεια σας παρακαλω!!

αν ητανε το πρωτο τετραπλο εμβολιο τοτε ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι πολυ δυνατο.ομως αν συνεχισει να ειναι ετσι ,πανω απο μια δυο μερες το πολυ τοτε δεν ξερω ,πηγαινε το παλι στον κτηνιατρο.

Απάντηση: Βοήθεια σας παρακαλω!!

Δεν ξέρω και πολλά από γάτες και τις αρρώστιες τους, αλλά έτσι και έχει καμιά λοιμώδη νόσο ή κάτι τέτοια περίεργα (το έχω διαβάσει σε ένα βιβλίο για γάτες), ίσως να είναι επικύνδινο. Αν πάλι, έχει τίποτα μικρό, ε τότε εντάξει, δεν χάθηκε κι ο κόσμος...Είμαι όμως 30% σίγουρος για αυτό που λέω.:(

Υ.Γ.Πόσων χρονών είσαι;

Καλά δεν γνωρίζεις τί ένεση του έκανε?
Μήπως του έκανε εμβόλιο, γιατί τότε είναι λογική μια αδιαθεσία... αν και κάτι δεν μου κολλάει στο όλο θέμα.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back