Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
04-08-11
11:21
Απάντηση: Παιδιά ΣΟΣ-Αδύναμο & κοκαλιάρικο γατάκι!
Όλα καλά θα πάνε με τον μικρό, είναι κούκλος ο μπαγάσας!
Σύντομα θα καρδαμώσει κιόλας και θα πάνε όλα μια χαρά.
Μπράβο σου για την προσπάθεια σου, εύχομαι τα καλύτερα!
Όλα καλά θα πάνε με τον μικρό, είναι κούκλος ο μπαγάσας!
Σύντομα θα καρδαμώσει κιόλας και θα πάνε όλα μια χαρά.

Μπράβο σου για την προσπάθεια σου, εύχομαι τα καλύτερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasiagk
Νεοφερμένο μέλος
Η Αναστασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Σίνδος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
05-08-11
09:49
Το γατακι εφυγε εχθες...

Ολοι μου λενε "Αναστασια μια γατα ηταν πως κανεις ετσι???" Δεν μπορω να σταματησω να κλεω.... Αντιο γατακι μου.... 

Το γατακι εφυγε εχθες...

Ολοι μου λενε "Αναστασια μια γατα ηταν πως κανεις ετσι???" Δεν μπορω να σταματησω να κλεω.... Αντιο γατακι μου.... 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
05-08-11
10:32
Ποσο πολυ λυπαμαι..ποσο κριμα..
Προφανως ηταν μη αναστρεψιμη η κατασταση του.Τουλαχιστον δεν πεθανε αβοηθητο.Εκανες οτι μπορουσες..
Ποσο πολυ λυπαμαι..ποσο κριμα..

Προφανως ηταν μη αναστρεψιμη η κατασταση του.Τουλαχιστον δεν πεθανε αβοηθητο.Εκανες οτι μπορουσες..
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
05-08-11
10:45
Αχουτο
Πολυ στεναχωρέθηκα με τα νέα σας
Καλό του ταξίδι... 
Το καημένο ήταν πολύ ασθενικό και αδύναμο. Δεν θέλω ούτε να το φανταστώ πόσες μέρες είχε μείνει νηστικό για να φτάσει σε αυτό το σημείο να προεξέχουν τα πλευρά και η λεκάνη του. Δεν μπορώ να βλέπω ψυχούλες να πεθαίνουν από ασυτία
Είναι φρικτό να πεθαίνει ένα πλάσμα από έλειψη τροφής
Ήταν τόσο δύσκολο να δίνουν σε αυτά τα γατάκια έστω αποφάγια; Ήταν ανάγκη να τα πετάξουν τόσο μικρά και ανήμπορα να κυνηγήσουν την τροφή τους στον δρόμο; Έβλεπα αυτές τις ημέρες φωτο από παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα στην Σομαλία και έκλαιγα. Γιατί ζούμε σε τόσο άδικο κόσμο; Είναι τόσο δύσκολο να δώσουμε τροφή σε ανθρώπους και ζώα που λιμοκτονούν; Πετάμε καθημερινά ένα σωρό τρόφιμα στα σκουπίδια χωρίς να δίνουμε σημασία επειδή ανήκουμε στους τυχερούς που δεν ανησυχούν για την τροφή τους 
Αχουτο
Πολυ στεναχωρέθηκα με τα νέα σας
Καλό του ταξίδι... 
Το καημένο ήταν πολύ ασθενικό και αδύναμο. Δεν θέλω ούτε να το φανταστώ πόσες μέρες είχε μείνει νηστικό για να φτάσει σε αυτό το σημείο να προεξέχουν τα πλευρά και η λεκάνη του. Δεν μπορώ να βλέπω ψυχούλες να πεθαίνουν από ασυτία
Είναι φρικτό να πεθαίνει ένα πλάσμα από έλειψη τροφής
Ήταν τόσο δύσκολο να δίνουν σε αυτά τα γατάκια έστω αποφάγια; Ήταν ανάγκη να τα πετάξουν τόσο μικρά και ανήμπορα να κυνηγήσουν την τροφή τους στον δρόμο; Έβλεπα αυτές τις ημέρες φωτο από παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα στην Σομαλία και έκλαιγα. Γιατί ζούμε σε τόσο άδικο κόσμο; Είναι τόσο δύσκολο να δώσουμε τροφή σε ανθρώπους και ζώα που λιμοκτονούν; Πετάμε καθημερινά ένα σωρό τρόφιμα στα σκουπίδια χωρίς να δίνουμε σημασία επειδή ανήκουμε στους τυχερούς που δεν ανησυχούν για την τροφή τους 
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
05-08-11
10:47
Λυπάμαι πολύ Αναστασία.
Ειλικρινά πολύ κρίμα για το γατάκι.
Τουλάχιστον έκανες ό,τι μπορούσες και του παρείχες το καλύτερο δυνατόν.
Λυπάμαι πολύ Αναστασία.
Ειλικρινά πολύ κρίμα για το γατάκι.

Τουλάχιστον έκανες ό,τι μπορούσες και του παρείχες το καλύτερο δυνατόν.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
05-08-11
14:20
αδικο ειναι γμτ!!!εκανες οτι μπορουσες ομως,και μπραβο σου,του εδειξες αγαπη απ το ανθρωπινο ειδος τις τελευταιες του στιγμες,και δε πεθανε στο δρομο αβοηθητο.κουραγιο ευχομαι.
αδικο ειναι γμτ!!!εκανες οτι μπορουσες ομως,και μπραβο σου,του εδειξες αγαπη απ το ανθρωπινο ειδος τις τελευταιες του στιγμες,και δε πεθανε στο δρομο αβοηθητο.κουραγιο ευχομαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum