Αθήνα, ώρα μηδέν

ΜΑΤΟΥΛΑ

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα.
Καλησπερα !!!
Αυτη τελικα δεν ειναι η εβδομαδα μου ... ειμαι Πολυ Λυπημενη ...
Οταν πρωτοειδα την Μαιρουλα κοντα της ηταν και μια ξανθια
γατουλα , η οποια απο οτι ειχα καταλαβει καποιος την ειχε πεταξει γιατι φορουσε ενα κοκκινο περιλαιμιο .
Τωρα το απογευμα οταν εβγαλα βολτα τα σκυλακια μου , μια κοπελα μου ειπε οτι υπαρχει κοντα στην εκκλησια ενα νεκρο
ξανθο γατακι , το μυαλο μου πηγε στην ξανθια γατουλα που απο
εκεινο το βραδυ που την πρωτοειδα , την εβλεπα συνεχεια και
τωρα τελευταια με αφησε και της χαιδεψα το κεφαλακι ... και
φυσικα αυτη ηταν ... πηγα απεναντη που υπαρχει ενα μαγαζι που η ιδιοκτητρια του ειναι πολυ φιλοζωη και την ρωτησα αν ξερει πως εγινε , πελατισσα της μας ειπε οτι την στριμωξε καποιος που πηγε να παρκαρει στην εκκλησια και αφου την χτυπησε βγηκε απο το αμαξι του της εριξε και μια κλωτσια και την αποτελειωσε ... μετα μπηκε και στην εκκλησια ο αφιλοτιμος
ο αλητης που οπως σκοτωσε την γατουλα ετσι να πεθανει κι αυτος ...
Η περιοχη μας εχει γεμισει αλητες , ανθρωπους τερατα ... και με
τις ευχες της εκκλησιας ... παροτρινση παππα ... να κυνηγατε οποιον βλεπετε με ζωο ...
Π.χ. Στους πρωτους χαιρετισμους εφευγα απο το παρκακι με τα δυο μικρα μου και ερχοταν κοσμος για να παει στην εκκλησια μια γρια κουτση μου ειπε ... δεν ειχες αλλα ... λεω μην δινεις σημασια ... και συνεχιζει
κακο χρονο να χετε ... εκει τα ακουσε για τα καλα .
Υ.Γ. Αν ξερει καποιος πως μπορω να αντιδρασω ας μου γραψει
Δεν ξερω πια εχω φτασει στα ακρα ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back