Αιμοδότης για γάτα με ομάδα αίματος Β

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Aurora Hatzis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Aurora Hatzis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Η γατα μου χρειαζετε να κανει μεταγγειση...ειναι πολυ σοβαρο....αν η γατα σασ ειναι υγειεσ απο 1-7 χρονον και θελετε ναι γινει αιματοδοτησ.....please call 6945557222.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου, Aurora!

Να υποθέσω ότι είσαι η κοπέλα που γνώρισα στην κλινική; Εγώ έχω τον επιληπτικό γατούλη και αύριο θα τον πάρουμε σπίτι πάλι με φαρμακευτική αγωγή. Να δούμε πώς θα πάει...

Ελπίζω να βρεθεί δότης για το γατούλη σου!

Κατερίνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι σοστα...εγω ειμαι.....τα ελληνικα μου δεν ειναι και τοσο καλα....τελικα βρεθηκε αιματοδοτησ....περαστικα στο γατουλη σου

Μπράβο, πολύ χάρηκα! Περαστικά και σε σας! :)

Περαστικα στο γατουλη σου!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back