Aurora Hatzis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Aurora Hatzis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
16-06-09
09:09
Η γατα μου χρειαζετε να κανει μεταγγειση...ειναι πολυ σοβαρο....αν η γατα σασ ειναι υγειεσ απο 1-7 χρονον και θελετε ναι γινει αιματοδοτησ.....please call 6945557222.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
progvamp
Νεοφερμένο μέλος
Η progvamp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα.
17-06-09
01:27
Γεια σου, Aurora!
Να υποθέσω ότι είσαι η κοπέλα που γνώρισα στην κλινική; Εγώ έχω τον επιληπτικό γατούλη και αύριο θα τον πάρουμε σπίτι πάλι με φαρμακευτική αγωγή. Να δούμε πώς θα πάει...
Ελπίζω να βρεθεί δότης για το γατούλη σου!
Κατερίνα
Να υποθέσω ότι είσαι η κοπέλα που γνώρισα στην κλινική; Εγώ έχω τον επιληπτικό γατούλη και αύριο θα τον πάρουμε σπίτι πάλι με φαρμακευτική αγωγή. Να δούμε πώς θα πάει...
Ελπίζω να βρεθεί δότης για το γατούλη σου!
Κατερίνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aurora Hatzis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Aurora Hatzis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
17-06-09
08:38
Ναι σοστα...εγω ειμαι.....τα ελληνικα μου δεν ειναι και τοσο καλα....τελικα βρεθηκε αιματοδοτησ....περαστικα στο γατουλη σου
progvamp
Νεοφερμένο μέλος
Η progvamp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα.
17-06-09
10:15
Μπράβο, πολύ χάρηκα! Περαστικά και σε σας! 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum