Αιμομπαρτονέλλωση

ΑΝΤΩΝΙΑ ΒΑΛΟΝΑ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΒΑΛΟΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
ο γατος μου εχει αιμομπαρτονελλωση η γιατρος μου ειπε οτι εχει πειραχτει ελαφρως το συκωτι του ποσο επικυνδυνο ειναι για την ζωη του ?μπορει να το ξεπερασει με την αγωγη που κανει ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Αντωνία, φυσικά και μπορεί να το ξεπεράσει. Φρόντισε μόνο να είσαι συνεπής με την αγωγή του, με βάση τις οδηγίες του κτηνιάτρου, σχετικά με τη δοσολογία και το χρονικό διάστημα που απαιτείται να την κάνει και όλα θα πάνε καλά :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σε όλους τους γατογονείς!!Κ εμένα η γατούλα μου διαγνώστηκε με αιμομπαρτονέλλωση κ έχουμε ξεκινήσει vibramycin!!Όλοι μου λένε να μην ανησυχώ γιατί δεν ειναι κάτι σοβαρό,είναι αντιμετωπίσιμο κ ότι είναι πολύ συνηθισμένη ασθένεια στις γάτες αλλά εγώ φοβάμαι μήπως δεν ξεπεραστεί γιατι είναι κ ηλικιωμένη η Μπουμπούκα μου...έχει κανείς χάσει τη γατούλα του από αιμομπαρτονέλλωση??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back