zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
02-12-08
18:41
Βρίσκω συνεχώς ακαθαρσίες έξω από την λεκάνη τους. Είναι της Νεφέλης, γιατί το διαπίστωσα με το που πήγα κάποια στιγμή μετά από την επίσκεψή της και εξάλλου πάντα λερώνει και τα τοιχώματα της λεκάνης.
Ειδικά τις ημέρες με τη διάρροια, λέρωνε τα πάντα. Ευτυχώς που έχω και 2 πατάκια για τα χαλίκια μπροστά και πιάνουν μεγάλο μέρος.
Επειδή είναι καθαρά χωρίς άμμο, συμπέρανα ότι δεν είναι από το σκάψιμο, αλλά δεν προλαβαίνει να πάει στην τουαλέτα και αφοδεύει και εκτός.
Τι να συμβαίνει; Να μην έχει την αίσθηση του πότε να πάει ή να συμβαίνει κάτι άλλο;
Στους υπόλοιπους χώρους, ποτέ δεν έχει λερώσει. Το έχετε πάθει; Κανένα τρόπο αποφυγής; Αν και το βρίσκω απίθανο.
Ειδικά τις ημέρες με τη διάρροια, λέρωνε τα πάντα. Ευτυχώς που έχω και 2 πατάκια για τα χαλίκια μπροστά και πιάνουν μεγάλο μέρος.Επειδή είναι καθαρά χωρίς άμμο, συμπέρανα ότι δεν είναι από το σκάψιμο, αλλά δεν προλαβαίνει να πάει στην τουαλέτα και αφοδεύει και εκτός.
Τι να συμβαίνει; Να μην έχει την αίσθηση του πότε να πάει ή να συμβαίνει κάτι άλλο;

Στους υπόλοιπους χώρους, ποτέ δεν έχει λερώσει. Το έχετε πάθει; Κανένα τρόπο αποφυγής; Αν και το βρίσκω απίθανο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
02-12-08
18:47
Και η Κείρα εκανε κάτι αναλογο. Καθόταν μεσα στην άμμο αλλά ακρη ακρη και τα εκανε απ'εξω. Παρατηρησέ την να δεις μηπως είναι αυτό. Για να λυθεί το προβλημα εμείς αλλαξαμε αμμο και πηραμε μια τελειως αοσμη και δεν το ξανακανε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
02-12-08
18:51
Και η Κείρα εκανε κάτι αναλογο. Καθόταν μεσα στην άμμο αλλά ακρη ακρη και τα εκανε απ'εξω. Παρατηρησέ την να δεις μηπως είναι αυτό. Για να λυθεί το προβλημα εμείς αλλαξαμε αμμο και πηραμε μια τελειως αοσμη και δεν το ξανακανε.
Θα προαπαθήσω να το δω. Μα σήμερα έβαλα την έβερκλιν την αντιβακτηριδιακή την κόκκινη και δεν μυρίζει καθόλου.
Τη λεκάνη την έχω επάνω σε ένα παιδικό πλαστικό τραπεζάκι, για να μην σκύβω πολύ. Δεν νομίζω να είναι αυτό που λες όμως, γιατί σήμερα βρήκα κόπρανα όχι επάνω στο τραπεζάκι, αλλά 1/2 μέτρο πιο πέρα και επάνω στο χαλάκι που έχω στο πάτωμα.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
03-12-08
09:44
μηπως εχει νερα εκει κοντα; εμενα για καμια εβδομαδα τα εκανε απ'εξω. οταν αλλαξα θεση στην αμμολεκανη μεσα οπως πριν. ξερεις τι εφταιγε? ο υδραυλικος !! ναι, μαλιστα !! ειχα τη λεκανη της κατω απο το νεροχυτη στο μπανιο, ηρθε αυτος αλλαξε μπαταρια, δεν εκανε καλη δουλεια με αποτελεσμα να σταζει και να πεφτει νερο πανω της !! οποτε αυτη η κακομοιρα για να αποφυγει τις σταλες τα εκανε μισα μεσα, μισα εξω. αλλαξε η θεση της αμμολεκανης, αλλαξαν και θεση τα κακα και τα τσισα. μονο μεσα πια. για κοιτα τριγυρω μηπως παιζει κανα περιεργο. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum