Ακινησία και μηδενική διάθεση για φαΐ

kuro_shin

Νεοφερμένο μέλος

Η kuro_shin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ο γατούλης είναι περίπου 7 μηνών και σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να τρώει και δεν κουνιέται ,δηλαδή μπορεί να περπατήσει αλλά μετά από δυο τρία βήματα κάθεται ....Τα αυτάκια του είναι παγωμένα και πραγματικά δεν μου περνάει τίποτα από το μυαλό .Παρακαλώ πολύ βοηθήστε ,το βλέπω και καίγεται η καρδιά μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ακινησία και μηδενική διάθεση για φαΐ.

η δικια μου , πριν απο μια εβδομαδα ειχε τα ειχε συμπτωματα μονο που ειχε και προβλημα με την αναπνοη της :hmm:Καλυτερα να τον πας σε ενα κτηνιατρο ! περαστικα του , και να μας λες νεα του ! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ακινησία και μηδενική διάθεση για φαΐ.

κράτησέ τον στα ζεστά και αύριο κτηνίατρο, οπωσδήποτε!!! Περαστικά! Προσπάθησε να του δώσεις με σύριγγα γαλατάκι ειδικό για γατιά και νεράκι, αν δεν τρώει, για να μην αφυδατωθεί! Αλλά κτηνίατρο, οπωσδήποτε γιατί πολλά μπορεί να συμβαίνουν...

Εδώ μπορείς να βρεις 24ωρες κλινικές για επείγοντα περιστατικά. Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ένας κτηνίατρος. Και αν δεν μπορείς να μιλήσεις με τον κτηνίατρό σου έστω και τηλεφωνικά καλύτερα να επικοινωνήσεις με ένα από τα τηλέφωνα που θα βρεις στην πιο πάνω λίστα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το γατάκι σου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back