onar
Νεοφερμένο μέλος
Είμαστε 6 άτομα στη Σαλαμίνα που φροντίζουμε , αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια , όμως οι τροφές έχουν ακριβύνει στα pet shop ,
μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποια τηλέφωνα όπου μπορώ να βρω τροφές σε λογικές τιμές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ονομαστικα.

Να σ πω την αληθεια,το αδεσποτο θα ''πει'' κ ευχαριστω αν τρωει καθημερινα friskies.Κακα τα ψεματα.Ζουνε απειρα ζωα με τετοιες τροφες κ ειναι μια χαρα.
Να υποθεσω αγοραζετε σακια?15κιλα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
onar
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επισης σε μερικα πετ σοπ εχουν κ τροφες 15κιλα -15 ευρω...

onar
Νεοφερμένο μέλος

. Καλό βράδυ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τα έχουν και Κτηνιατρεία στην επαρχία.
ruko
Διάσημο μέλος
onar
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
παίρνω ή την picovit catfood mix 20kg/20e https://www.europages.gr/commons/pages/FreeListingMap.external?sp=SGRC011840&sp=S00101&sp=S25&sp=Sxx
ενώ τα πρώτα 20κιλά ήταν ολα οκ, στα δεύτερα κάποια μου έκαναν διάρροια.
ή την Golden Cat menu gatos 20kg/20e https://www.piensosortin.com/ την έχω 2 χρόνια κανένα θέμα. Βγαίνει και σε 1,5 κιλό να την δοκιμάσετε.
Την πρώτη απο τον Κτηνίατρο εδω που έρχεται κάθε Τρίτη, την δεύτερη απο super Market τοπικό.
Τις κλέβει και ο σκύλος... και δεν έχει θέμα ακόμα, δεν έχει νιαουρίσει...

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool