amz
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι δυστυχώς ακρίβυνε τα προϊόντα της η Ρουαγιαλ (λες κ δεν ήταν ήδη ακριβά) κ μάλιστα έμαθα ότι θα κόψει την τροφή πέρζιαν δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. τέλος πάντων γι αυτό που ρωτάς υπάρχει η τροφή fit 32 που είναι επίσης της Ρουαγιαλ Κανιν κ ειναι πιο φθηνή. Είναι από τις τροφές που έχειδώσει η Ρουαγιαλ στα πετ σοπ με χαμηλότερο κόστος αλλά με εξίσου καλή ποιότηταΓειά σε όλους!Από την ημέρα που απέκτησα τον Φατσούλη μου τον ταϊζω I χάρη στις καλές σας συμβουλές !) Royal Canin με εξαίρεση 2 εβδομάδες στην αρχή που του έδινα Friskies.Δυστυχώς από τα Friskies υποθέτω ,έπαθε γαστρίτιδα και από τότε το άλλαξα σε καλύτερης ποιότητας φαϊ.Τώρα όμως μου λέει η κοπέλα από το πετ σοπ πως ακρίβυνε η Royal στα 18 ευρώ και ως φοιτήτρια μου είναι αρκετά δύσκολοο να συνεχίσω να δίνω Royal.Μήπως υπάρχει λιγάκι πιο φτηνό για να του δίνω η να αναμειγνύω με τη Royal χωρίς να είναι από την άλλη πολυ κακής ποιότητας για να μη τον πειράξει?Όχι τίποτα άλλο παίρνω και everclean γιατί μονίμως τουαλέτα πάει !!Ευχαριστώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ ενδιαφερον αυτο...Ναι δυστυχώς ακρίβυνε τα προϊόντα της η Ρουαγιαλ (λες κ δεν ήταν ήδη ακριβά) κ μάλιστα έμαθα ότι θα κόψει την τροφή πέρζιαν δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. τέλος πάντων γι αυτό που ρωτάς υπάρχει η τροφή fit 32 που είναι επίσης της Ρουαγιαλ Κανιν κ ειναι πιο φθηνή. Είναι από τις τροφές που έχειδώσει η Ρουαγιαλ στα πετ σοπ με χαμηλότερο κόστος αλλά με εξίσου καλή ποιότητα

moukelis
Επιφανές μέλος
amz
Νεοφερμένο μέλος
Α ξέχασα να πω πως πρόκειται για 5 μηνών γατάκι..Κάνουν αυτές οι μάρκες για τόσο μικρό?Επίσης στα πετ σοπ κοντά μου μόνο 2 κιλη συσκευασία έχουν ξέρετε άλλα που έχουν πιο μεγάλα μεγέθη?Μπορεις να δοκιμασεις και την Purina Tonus ή την One pου ειναι πιο οικονομικη και ειναι καλυτερη απο τις Friskies,Whiskas κτλ.
julia
Διακεκριμένο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
.
Fotini
Διάσημο μέλος
Τώρα όμως μου λέει η κοπέλα από το πετ σοπ πως ακρίβυνε η Royal στα 18 ευρώ
Ποιά συσκευασία παίρνεις για γατάκι 5 μηνών και έχει 18 ευρώ σε πετ σοπ;
Εδώ δεν έχει τόσα η Sterilised Skin Royal Canin που αγοράζω από τον κτηνίατρο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
ελπίζω να μην κόψουν την πέρσιαν. άν και ακριβότερη από την φιτ32 τεσσερις γάτες ταϊζω με αυτήν.... πώς να αλλάξω σε όλες τους τροφή.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aντιγονη εχεις γατα??Oρίστε μερικές τροφές που πιστεύω ως είναι αρκετά καλές.

amz
Νεοφερμένο μέλος
Παίρνω τη συσκευασία των 2 κιλών,πόση είναι η τιμή του κανονικά?Στα περισσότερα πετ σοπ εδώ τόσο την έχουν...Ποιά συσκευασία παίρνεις για γατάκι 5 μηνών και έχει 18 ευρώ σε πετ σοπ;Εδώ δεν έχει τόσα η Sterilised Skin Royal Canin που αγοράζω από τον κτηνίατρο!!!

amz
Νεοφερμένο μέλος
Επειδή η ν. σμύρνη είναι κοντά μου (καλλιθέα μένω) αν σου είναι εύκολο να μου πεις που είναι η αποθήκη αυτήκάνε έρευνα αγοράς. από κατάστημα σε κατάστημα θα βρείς διαφορές. εγώ ψώνιζα απο κατάστημα ζωοτροφών στο μενίδι (όχι πετ σοπ) και κατέληξα να ψωνίζω από μία μικρή αποθήκη στη νέα σμύρνη που μου σύστησαν μεγαλύτερη ποσότητα... και η τιμή στο κιλό ήταν πάνω από 1.5 ευρώ.
ελπίζω να μην κόψουν την πέρσιαν. άν και ακριβότερη από την φιτ32 τεσσερις γάτες ταϊζω με αυτήν.... πώς να αλλάξω σε όλες τους τροφή.

Fotini
Διάσημο μέλος
Παίρνω τη συσκευασία των 2 κιλών,πόση είναι η τιμή του κανονικά?Στα περισσότερα πετ σοπ εδώ τόσο την έχουν...![]()
Ναι, ποιά τροφή; Την Kitten 34 π.χ.;;
Όπως και να 'χει πάντως, οι τροφές της Royal Canin δεν έχουν ακριβύνει τόσο πολύ για να σου την πουλάει 18 ευρώ, κορίτσι μου... αυτές που παίρνει κανείς από τον κτηνίατρο - και είναι ειδικές τροφές - δεν έχουν 18 ευρώ!!! Θα σου έλεγα να ρωτήσεις και σε άλλο πετ σοπ γιατί σε αυτό που πας...
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, ποιά τροφή; Την Kitten 34 π.χ.;;
Όπως και να 'χει πάντως, οι τροφές της Royal Canin δεν έχουν ακριβύνει τόσο πολύ για να σου την πουλάει 18 ευρώ, κορίτσι μου... αυτές που παίρνει κανείς από τον κτηνίατρο - και είναι ειδικές τροφές - δεν έχουν 18 ευρώ!!! Θα σου έλεγα να ρωτήσεις και σε άλλο πετ σοπ γιατί σε αυτό που πας...![]()
H Royal Baby Cat των 2 κιλών κάνει 17,5 € σε κεντρικά pet shop της Αθήνας ενώ η Hills σε κτηνιάτρο στα επισης 2 κιλά για μωρά κάνει 18 €
Ψαγμένο κι επιβεβαιωμένο.
Η Purina ειναι μια χαρά.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν υπάρχει μεταφορικό μέσο, δικό σου ή κάποιου συγγενή ή φίλου, αυτό το κατάστημα έχει τις καλύτερες τιμές..
Ισχύει, έχει και άλλες μάρκες, τροφών, το έχω πεί και αλλού, και κάνει πολύ συχνά προσφορές καλές μέχρι και 100% δηλ 1+1 δώρο.

Αλλιώς, απλά αγοράζεις την μεγάλη συσκευασία, που είναι έτσι και αλλιώς οικονομικότερη ανα κιλό.

amz
Νεοφερμένο μέλος
Ακούγεται καλή περίπτωση μόνο που όλες οι περιοχές είναι μακριά μου...Χμμμ,θα προσπαθήσω κάπως να πείσω τον φίλο μου να με πάει
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχα και πολλές μάλιστα..πάνω από 10Aντιγονη εχεις γατα??![]()
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool