Ακόμα δεν...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nikosxeng

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα.
παιδιά, ακόμα δεν μπορώ να..

είμαι σε μία αγροικία, όπου έδινα φαγητό σε μερικές γάτες..
αφού είχα ταίσει μερικές..

υπήρχε μία με 2 μικρά που τα θήλαζε και θεώρησα
σωστό να τις δώσω λίγο περισσότρο και καλύτερο..

το έβαλα στο μπώλ, αλλά μετά από λίγο βλέπω 2 άλλες γάτες να το τρώνε..

είχανε δει και την προσπάθεια να δώσω το φαγητό στην "μητέρα με τα μικρά¨..

κάνοντας να τις απομακρύνω..

η μία εφυγε αμέσως, ενώ η άλλη που ήταν ΓΚΡΙ έμεινε και μάλιστα μου έκανε και
χρρρρ.. (καταλάβατε..) αυτά εχθές..

οπότε λεώ, δεν καταλαβαίνουν τίποτα.. διότι και η "μητέρα με τα μικρά¨ δεν πλησίαζε να το φάει..

αυτά όλα χτες..

ΣΗΜΕΡΑ

κάνοντας το πρωί κάτι δουλειές..

τι να δώ;;;;..

ΚΑΙ Η ΓΚΡΙ είχε παιδάκια..

(οπότε έμεινα άγαλμα..) και απομακρύνθηκα στεναχωρημένος..

μετά έβγαλα πάλι φαγητό και ήρθε η ΓΚΡΙ και βλέποντας με,

χωρίς να φοβάται καθόλου έφαγε..

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ..

τι να πώ, δεν ξέρω.. έχουν τόσο πολύ μυαλό;;...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι προφανές ότι έχουν μυαλό!!!!
Τι προσπαθείς ακριβώς να κάνεις; Αν και από όσα έχω διαβάσει επί του θέματος μάλλον δε θέλω να καταλάβω...:/:
Πάντως ό,τι και αν είναι αυτό πρέπει να καταλάβεις ότι οι γάτες δεν είναι παιχνίδια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τώρα απλώς τα ταΐζω, μπας και κάνουν κάνα γατάκι...

Μωρέ, λες να αρχίσω κι εγώ να μασαμπουκιάζω, μπας και κάνω κανένα μωρό;

Να το κάνεις τι το γατάκι;
Ειλικρινά νομίζω ότι παρακολουθώ το θέατρο του παραλόγου!! :(

Παιδιά δεν θέλω να φανώ η κακιά εδώ αλλα...τι παραλογο???ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΡΙ!!!!Τι λέει αυτό το νήμα ότι τρώγωντας μένεις έγκυος..???:confused:και εσείς αγαπητές Μύρτος και Δεσδεμόνα!!!!Δεν βοηθάτε καθόλου...:lol:

Εγώ έχω να δηλώσω μόνο ότι κουφάθηκα:blink:. Μήπως επικοινωνώ με 15άχρονο?

Παιδιά δεν θέλω να φανώ η κακιά εδώ αλλα...τι παραλογο???ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΡΙ!!!!Τι λέει αυτό το νήμα ότι τρώγωντας μένεις έγκυος..???:confused:και εσείς αγαπητές Μύρτος και Δεσδεμόνα!!!!Δεν βοηθάτε καθόλου...:lol:

Το παράλογο δεν είναι ότι θέλει γατάκι...
Αλλά αν διαβάσεις όλα όσα έχει πει κατά καιρούς ο nikosxeng θα καταλάβεις τι εννοώ...

Βρε κορίτσια κατά καιρούς βλέπουμε εδώ μέσα να γράφονται διάφορα περίεργα, θυμάστε κι έναν πιτσιρικά gatoylis νομίζω λεγόταν που έλεγε τα δικά του? Φαίνεται το νοητικό επίπεδο τέτοιων περιπτώσεων πως δεν είναι σαν των άλλων, οπότε θεωρώ λάθος να αρχίζουμε το δούλεμα. Κάποιοι έχουν μια ιδιαιτερότητα και είναι κρίμα να αντιμετωπίζουν τον χλευασμό μας.

Βρε κορίτσια κατά καιρούς βλέπουμε εδώ μέσα να γράφονται διάφορα περίεργα, θυμάστε κι έναν πιτσιρικά gatoylis νομίζω λεγόταν που έλεγε τα δικά του? Φαίνεται το νοητικό επίπεδο τέτοιων περιπτώσεων πως δεν είναι σαν των άλλων, οπότε θεωρώ λάθος να αρχίζουμε το δούλεμα. Κάποιοι έχουν μια ιδιαιτερότητα και είναι κρίμα να αντιμετωπίζουν τον χλευασμό μας.

νοητικο επιπεδο ή παιδεία??? ρωταω τωρα η ξανθια.

Κατερινακι μην ανχωνεσαι τοσο λιγο που τρως δεν εχεις φοβο εσυ:lol::lol::)

ανοίγετε ένα λεξικό πάτε στην λέξη προκατάληψη...

ΔΕΝ είπα όι ταΐζοντας θα κάνουν παιδιά...

απλώς αν είναι χορτάτα, νομίζω υπάρχουν πιό πολλές πιθανότητες να γεννήσουν...

Να το κάνεις τι το γατάκι;
Ειλικρινά νομίζω ότι παρακολουθώ το θέατρο του παραλόγου!! :(

μπορείς να παρακολουθείς άλλα θέματα...

το γατάκι έχω μια πρωτοποριακή ιδέα να το πάρω ως κατοικίδιο...

δεν τρώω γάτες... :D

Δεν είναι χλευασμός βρε απλά ο κύριος είναι 41 χρονών δεν είναι ο πιτσιρικάς ο gatoylis. Συγνώμμη αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το ότι είτε μιλάω με τον gatoylis είτε μιλάω με τον Νίκο δεν αλλάζει κάτι. Δεν βγάζω νόημα βρε παιδί μου. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με νοητικό επίπεδο αλλά με ωριμότητα. Δεν είναι κανείς νοητικά ανάπηρος:hmm:

ανοίγετε ένα λεξικό πάτε στην λέξη προκατάληψη...

ΔΕΝ είπα όι ταΐζοντας θα κάνουν παιδιά...

απλώς αν είναι χορτάτα, νομίζω υπάρχουν πιό πολλές πιθανότητες να γεννήσουν...

Δεν είπαμε ότι είπες αυτό. Αν και έχεις δίκιο:hmm:. Το πρόβλημα μας είναι στο γεννοβολημα που θα προκληθεί. Τι θα γίνουν όλα αυτά τα μωρά. Θα αφεθουν στην τύχη τους Η είσαι τόσο πλούσιος και αργόσχολος ώστε να τα ταΐζεις , τρέχεις οπότε χρειάζονται κτλ που και πάλι πόσα πια Εκτός αν είσαι του κλασικού... ε θα γεννηθούν 3-4 θα πεθάνουν (αρρώστιες αμάξια κτλ) τα 2-3, κάτι θα μείνει. Και πάμε πάλι από την αρχή. Δεν στην πέφτω και δεν έχω κανένα κέφι χλευασμού ,λέω απλές σκέψεις:)

Έχω την εντύπωση πως πρόκειται για ανθρώπους που ενώ φαίνονται φυσιολογικοί σε πρώτη φάση, μετά από λίγο καταλαβαίνεις πως έχουν ένα μικρό κόλλημα κάποιες φορές. Όπως οι δυσλεκτικοί π.χ. Απλώς έχω έναν τέτοιο κοντινό μου άνθρωπο και νομίζω πως μπορώ να τους αναγνωρίζω. Ίσως κάνω και λάθος.
PS ξανθιά γαλανομάτα? Μου ζητάγανε μια τέτοια εδώ οι συνάδελφοι, τώρα που φεύγω από το γραφείο, μήπως σε ενδιαφέρει να δουλέψεις στον ΟΤΕ? :D

Νίκο, είσαι πολύ κακός... :(

@myrtos το 'χουμε ξαναπεί, αυτό το διάστημα μπορώ...

Νίκο επειδή δεν έχω καταλάβει δεν έχεις άλλο γατάκι? Το θέλεις για μέσα στο σπίτι? Γιατί όταν είναι έξω κινδυνεύουν από αυτοκίνητα και τους άλλους κινδύνους που αναφέρουν τα κορίτσια, όπότε δεν είναι σωστό να θέλεις να τα αναπαράγεις

Βρε παιδιά....γιατί έχω την εντύπωση ότι παίζει μαζί μας????:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back