Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
σαν τον Ασπρούλη που κάνει μυτούλες, πάει στον ώμο...
μόνο ένα ελάττωμα έχει για την ώρα, αλλά είναι αξιολάτρευτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελα αναποδη,μην μας χαλας το θεμα και ξυπναει το χελι μεσα μου σελιδα με σελιδα!(ειδες,οι προσευχες μου εισακουστηκαν,μας εστειλαν κι αλλον!Άστο Δώρα το 41, είμαι μάλλον ανάποδα...![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ελα αναποδη,μην μας χαλας το θεμα και ξυπναει το χελι μεσα μου σελιδα με σελιδα!(ειδες,οι προσευχες μου εισακουστηκαν,μας εστειλαν κι αλλον!)
Αναποδή?????
Γιατί μανδάμ???

Αν θελετε... ελάτε στο κατάλληλο θέμα...

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
και πολύ λες και πάλι...Άστο Δώρα το 41, είμαι μάλλον ανάποδα...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προφανώς θέλεις να μας πεις ότι ήθελες να ταΐσεις την πρώτη μαμά και ότι η δεύτερη αφού είδε ότι ήσουν στοργικός με τη μία μαμά,σου λέει "θα είναι και μαζί μου".
Ναι έχουν πολύ μυαλό.Είναι απίστευτα έξυπνες!
Προτείνω να φροντίσεις όλες τις γατούλες!Και αυτές θα σ'ανταμείψουν με πολλά γουργουρίσματα ακόμα και με πολλά ψιψινοχαδάκια!
Και μην πεις ότι δε σε κολακεύουν!Ας σπάσει επιτέλους ο μύθος του άντρα μισόγατου(που μισεί τις γάτες δλδ ή έστω δεν τις συμπαθεί!),εσύ τουλάχιστον έχεις κάνει μια πολύ καλή αρχή!
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Νομίζω οτι ο συγκεκριμένος καθόλου καλή αρχή δεν έχει κάνει,μάλλον δεν διάβασες όλα τα μηνύματα από την αρχή του θέματος...Υπάρχουν και άντρες σ'αυτό το φόρουμ ε;
Προφανώς θέλεις να μας πεις ότι ήθελες να ταΐσεις την πρώτη μαμά και ότι η δεύτερη αφού είδε ότι ήσουν στοργικός με τη μία μαμά,σου λέει "θα είναι και μαζί μου".
Ναι έχουν πολύ μυαλό.Είναι απίστευτα έξυπνες!
Προτείνω να φροντίσεις όλες τις γατούλες!Και αυτές θα σ'ανταμείψουν με πολλά γουργουρίσματα ακόμα και με πολλά ψιψινοχαδάκια!
Και μην πεις ότι δε σε κολακεύουν!Ας σπάσει επιτέλους ο μύθος του άντρα μισόγατου(που μισεί τις γάτες δλδ ή έστω δεν τις συμπαθεί!),εσύ τουλάχιστον έχεις κάνει μια πολύ καλή αρχή!

maria86
Νεοφερμένο μέλος
μην τα κρατησεις εσυ...ΚΑΙ θα δωσουν χαρα σε πολους που θελουν να αποκτησουν ...κ θα στειρωθουν κ ολασ κατι που ειτε το πιστεβεις ειτε οχι πρεπει...ΠΡΕΠΕΙ να δεχθεισ οτι ειναι το σωστο..
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά μήπως να κλειδώνατε κι αυτό το θέμα, ώστε να μην ασχολούμαστε αδίκως;
Ναι,εξάλλου ο συγκεκριμένος χρήστης έχει αποκλειστεί,έτσι δεν είναι;
aretha
Περιβόητο μέλος
Μάλλον έχεις δίκιοΠαιδιά μήπως να κλειδώνατε κι αυτό το θέμα, ώστε να μην ασχολούμαστε αδίκως;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool