Ακόμα δεν...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν θέλεις απλά μια παρεούλα βρες μια σύντροφο η πάρε ένα σκυλάκι που είναι λιγότερο ανεξάρτητο από μια γατούλα και δεν θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή σου γιατί θα σε κυνηγάει συνέχεια από πίσω και θα σε κοιτάει στα μάτια,δεν πιστεύω οτι είσαι κατάλληλος για γάτες.Είναι υπέροχες αλλά ανεξάρτητες!!Όσες φορές και να γεννήσει η γατούλα γατάκι απόλυτα υποταγμένο δεν θα βγει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν θέλω απόλυτα...

σαν τον Ασπρούλη που κάνει μυτούλες, πάει στον ώμο...

μόνο ένα ελάττωμα έχει για την ώρα, αλλά είναι αξιολάτρευτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αληθεια Νικο;Τι ελαττωμα;Γιατι χτες πετουσες στον εβδομο ουρανο,οπως κι οταν ειχες παρει την Αριαδνη.

Α κι απο οτι βλεπω παει και ο χαρακας της Αριαδνης,την ξεγραψαμε,εχουμε αλλο παιχνιδακι τωρα...

Άστο Δώρα το 41, είμαι μάλλον ανάποδα...:P

Άστο Δώρα το 41, είμαι μάλλον ανάποδα...:P
Ελα αναποδη,μην μας χαλας το θεμα και ξυπναει το χελι μεσα μου σελιδα με σελιδα!(ειδες,οι προσευχες μου εισακουστηκαν,μας εστειλαν κι αλλον!:lol:)

Ελα αναποδη,μην μας χαλας το θεμα και ξυπναει το χελι μεσα μου σελιδα με σελιδα!(ειδες,οι προσευχες μου εισακουστηκαν,μας εστειλαν κι αλλον!:lol:)

Αναποδή?????
Γιατί μανδάμ??? :mad::mad::mad: Αν θελετε... ελάτε στο κατάλληλο θέμα...:lol::lol::lol:

Α δε μαλωνουμε εδω;;;;;;;;;;Παλι μπερδευτηκα το χελι;:P:lol:

Υπάρχουν και άντρες σ'αυτό το φόρουμ ε;
Προφανώς θέλεις να μας πεις ότι ήθελες να ταΐσεις την πρώτη μαμά και ότι η δεύτερη αφού είδε ότι ήσουν στοργικός με τη μία μαμά,σου λέει "θα είναι και μαζί μου".
Ναι έχουν πολύ μυαλό.Είναι απίστευτα έξυπνες!
Προτείνω να φροντίσεις όλες τις γατούλες!Και αυτές θα σ'ανταμείψουν με πολλά γουργουρίσματα ακόμα και με πολλά ψιψινοχαδάκια!
Και μην πεις ότι δε σε κολακεύουν!Ας σπάσει επιτέλους ο μύθος του άντρα μισόγατου(που μισεί τις γάτες δλδ ή έστω δεν τις συμπαθεί!),εσύ τουλάχιστον έχεις κάνει μια πολύ καλή αρχή!

Υπάρχουν και άντρες σ'αυτό το φόρουμ ε;
Προφανώς θέλεις να μας πεις ότι ήθελες να ταΐσεις την πρώτη μαμά και ότι η δεύτερη αφού είδε ότι ήσουν στοργικός με τη μία μαμά,σου λέει "θα είναι και μαζί μου".
Ναι έχουν πολύ μυαλό.Είναι απίστευτα έξυπνες!
Προτείνω να φροντίσεις όλες τις γατούλες!Και αυτές θα σ'ανταμείψουν με πολλά γουργουρίσματα ακόμα και με πολλά ψιψινοχαδάκια!
Και μην πεις ότι δε σε κολακεύουν!Ας σπάσει επιτέλους ο μύθος του άντρα μισόγατου(που μισεί τις γάτες δλδ ή έστω δεν τις συμπαθεί!),εσύ τουλάχιστον έχεις κάνει μια πολύ καλή αρχή!
Νομίζω οτι ο συγκεκριμένος καθόλου καλή αρχή δεν έχει κάνει,μάλλον δεν διάβασες όλα τα μηνύματα από την αρχή του θέματος...:hmm:

τουλαχιστον οταν γεννητηουν βαλε νια αγγελια να βρουν ενα σπιτακι ολα τους...
μην τα κρατησεις εσυ...ΚΑΙ θα δωσουν χαρα σε πολους που θελουν να αποκτησουν ...κ θα στειρωθουν κ ολασ κατι που ειτε το πιστεβεις ειτε οχι πρεπει...ΠΡΕΠΕΙ να δεχθεισ οτι ειναι το σωστο..

Παιδιά μήπως να κλειδώνατε κι αυτό το θέμα, ώστε να μην ασχολούμαστε αδίκως;

Ναι,εξάλλου ο συγκεκριμένος χρήστης έχει αποκλειστεί,έτσι δεν είναι;

Μάλλον έχεις δίκιο :hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back