joanna-Katerina
Νεοφερμένο μέλος
1 Ο Λάζαρος είχε εξαφανιστεί εκείνη την ημέρα και άρχησα να ανυσηχώ.Έτσι τον έψαξα και τον βρήκα κάτω απο μία σκάλα να νιαουρίζει.
Ο κτηνίατρος μας είπε οτι ήταν παράλυτος
!Ομως έκανε λάθος τον είχε χτυπίσει αμάξι.
Μετά απο μερικές μέρες έγινε καλά (ευτυχώς)
2Μόλις είχαμε γυρίσει απο τις διακοπές μας και ήταν άφαντος.
Όταν τον βρήκαμε ήταν ταυλιασμένος όμως απο θαύμα έγινε περδίκι!
Μόνο το πίσω του ποδαράκι δεν είναι και τόσο καλά.....:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απ'ότι κατάλαβα είναι σε ημιαδέσποτη κατάσταση,δηλαδή δεν τον έχεις μέσα στο σπίτι σου,σωστά?
Θα πρέπει να τον προσέχεις όσο μπορείς,οκ? Εγώ,προσωπικά,δεν θα μπορούσα να έχω ένα γατί έτσι...δηλαδή,ναι μεν να είναι "δικός" μου,αλλά ταυτόχρονα να μένει και έξω,με όλους τους κινδύνους και την αβεβαιότητα που υπάρχει
:cry:Αλήθεια,γιατί δεν τον κάνεις σπιτόγατο? Έχεις κι άλλες γάτες μήπως στο σπίτι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

joanna-Katerina
Νεοφερμένο μέλος
Τι ηλικία έχει ο γάτος σου? Είναι στειρωμένος?
Απ'ότι κατάλαβα είναι σε ημιαδέσποτη κατάσταση,δηλαδή δεν τον έχεις μέσα στο σπίτι σου,σωστά?
Θα πρέπει να τον προσέχεις όσο μπορείς,οκ? Εγώ,προσωπικά,δεν θα μπορούσα να έχω ένα γατί έτσι...δηλαδή,ναι μεν να είναι "δικός" μου,αλλά ταυτόχρονα να μένει και έξω,με όλους τους κινδύνους και την αβεβαιότητα που υπάρχει:cry:
Αλήθεια,γιατί δεν τον κάνεις σπιτόγατο? Έχεις κι άλλες γάτες μήπως στο σπίτι?
Η ηλικία του είναι1 ετών και δεν είναι στειρωμένος,ούτε τον έχω μέσα γιατί η μαμά μου τον συχαίνεται.Θα τον προσέχω μήν ανυσυχείς!

.Ευχαριστώ που μου έγραψες
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joanna-Katerina
Νεοφερμένο μέλος
Και βάλε μας καμιά φωτογραφία να τον θαυμάσουμε!!!![]()
Θα προσπαθησω!
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλος πάντων.Να τον προσέχεις και να τον πας στο γιατρό και για εξετάσεις,για να δει αν είναι καλά στην υγεία του και για στείρωση...
joanna-Katerina
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Θα σου πρότεινα να συζητησεις το θέμα με έναν κτηνίατρο,ο οποιος θα σου διευκρινήσει ποσα αδεσποτα γατάκια κάτω απο ροδες και ποσες φόλες και αρρωστιες συνεπάγεται η ελευθερία των αδεσποτων.Δεν σκοπεύω να του κάνω στείρωση γιατί πιστεύω οτι πρέπει να τον αφήσω ελεύθερο στη φύση να ζεί όπως οι αδέσποτες γάτες![]()
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
joanna-Katerina
Νεοφερμένο μέλος

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/
joanna-Katerina
Νεοφερμένο μέλος

DESPOINA12742
Νεοφερμένο μέλος
Αλλα τα βλεπεις σκοτωμενα στην Εθνικη,αλλα δηλητηριασμενα ειναι λιγα τα τυχερα που υιοθετουνται.
Ειναι κριμα λοιπον,αφου τον προσεχεις,θα ηρεμησει κ το ζωο γι αυτο ειναι τοσο ζωηρο.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δεν σκοπεύω να του κάνω στείρωση γιατί πιστεύω οτι πρέπει να τον αφήσω ελεύθερο στη φύση να ζεί όπως οι αδέσποτες γάτες![]()
Αν δεν του κανεις στειρωση και ζε οπως οι αδεσποτες γατες θα γινοπυν τα εξης
α. ενα πρωι θα τον βρεις στα σκουπίδια
β. ενα πρωι δεν θα ερθει πια θα του χει συμβει κατι ψαχνοντας για θυληκο
γ. ενα πρωι θα τον βρεις
δ. θα τον δεις συντομα με καποια ασθενεια απο γατοκαυγα αν τον βλεπεις
ε. δεν θα το ξερεις γιατι δεν φαινεται στα αρσενικα αλλα θα εχει αφησει πολλες γατες εγγυους στη γειτονια κακι τα μικρα δεν ξερουμε αν ζουν η αν αργοπεθαινουν σαν πολλα που βρηκαν ανθρωποι σε αυτο το σαιτ η αν καποιος εξυπνος τα πεταξε ηδη στα σκουπιδια..
Αν του κανεις
α. δεν θα μπλεχτει σε καυγαδες και δεν θα νοσησει με ασθενειες
β, δεν θα παθει καρκινο
γ. θα ειναι αυτος και θα ζει καλα και δεν θα υπαρχουν γατακια να αργοπεθαινουν η να ειναι πατημενα
δ, θα σου ρχεται ισως και θα εγκλατασταθει στην αυλη η στη περιοχη σου
ε. θα ζησει ελπιζω πανω απο 3 χρονια που ζουν τα αδεσποτα στην καλυτερη περιπτωση
Η ελευθερια των ζωων στη ποληδεν υπαρχει απο κατι θα πεθανουν συντομα. Ειναι μια δικη μας ιδεα γιατι εμεις θα θελαμε να ειμαστε πιο ελευθεροι .
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Οπως επισης εχουναι πεθανει στα χερια μου 2 αδεσποτα γατια,απο ατυχηματα με αμαξια, με πολυ φρικτους πονους... Για αυτο σου λεμε μην τον αφησεις ετσι... Στειρωσε τον.. Ξερω πως δεν ειναι στο χερι σου αλλα παλεψε το...
athina38
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool