Ακόμα ζωντανός

joanna-Katerina

Νεοφερμένο μέλος

Ο joanna-Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Ο γάτος μου ονομάζεται Λάζαρος και έχει επιβιώσει απο πολλά ατυχίματα.

1 Ο Λάζαρος είχε εξαφανιστεί εκείνη την ημέρα και άρχησα να ανυσηχώ.Έτσι τον έψαξα και τον βρήκα κάτω απο μία σκάλα να νιαουρίζει.:(Ο κτηνίατρος μας είπε οτι ήταν παράλυτος:blink:!Ομως έκανε λάθος τον είχε χτυπίσει αμάξι.:/:Μετά απο μερικές μέρες έγινε καλά (ευτυχώς):D

2Μόλις είχαμε γυρίσει απο τις διακοπές μας και ήταν άφαντος.:hmm:Όταν τον βρήκαμε ήταν ταυλιασμένος όμως απο θαύμα έγινε περδίκι!:up:Μόνο το πίσω του ποδαράκι δεν είναι και τόσο καλά.....:cry::(:eek:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ηλικία έχει ο γάτος σου? Είναι στειρωμένος?
Απ'ότι κατάλαβα είναι σε ημιαδέσποτη κατάσταση,δηλαδή δεν τον έχεις μέσα στο σπίτι σου,σωστά?
Θα πρέπει να τον προσέχεις όσο μπορείς,οκ? Εγώ,προσωπικά,δεν θα μπορούσα να έχω ένα γατί έτσι...δηλαδή,ναι μεν να είναι "δικός" μου,αλλά ταυτόχρονα να μένει και έξω,με όλους τους κινδύνους και την αβεβαιότητα που υπάρχει:|:cry:
Αλήθεια,γιατί δεν τον κάνεις σπιτόγατο? Έχεις κι άλλες γάτες μήπως στο σπίτι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και βάλε μας καμιά φωτογραφία να τον θαυμάσουμε!!!:)

Τι ηλικία έχει ο γάτος σου? Είναι στειρωμένος?
Απ'ότι κατάλαβα είναι σε ημιαδέσποτη κατάσταση,δηλαδή δεν τον έχεις μέσα στο σπίτι σου,σωστά?
Θα πρέπει να τον προσέχεις όσο μπορείς,οκ? Εγώ,προσωπικά,δεν θα μπορούσα να έχω ένα γατί έτσι...δηλαδή,ναι μεν να είναι "δικός" μου,αλλά ταυτόχρονα να μένει και έξω,με όλους τους κινδύνους και την αβεβαιότητα που υπάρχει:|:cry:
Αλήθεια,γιατί δεν τον κάνεις σπιτόγατο? Έχεις κι άλλες γάτες μήπως στο σπίτι?

Η ηλικία του είναι1 ετών και δεν είναι στειρωμένος,ούτε τον έχω μέσα γιατί η μαμά μου τον συχαίνεται.Θα τον προσέχω μήν ανυσυχείς!:):happy:.Ευχαριστώ που μου έγραψες:D!

Aχ,πώς δεν τους μπορώ αυτούς τους ανθρώπους που θεωρούν τα ζώα εστίες βρωμιάς και μόλυνσης... γνωρίζω μερικούς και μου σπάνε τα νεύρα!:mad: Τέλος πάντων.
Να τον προσέχεις και να τον πας στο γιατρό και για εξετάσεις,για να δει αν είναι καλά στην υγεία του και για στείρωση...

Δεν σκοπεύω να του κάνω στείρωση γιατί πιστεύω οτι πρέπει να τον αφήσω ελεύθερο στη φύση να ζεί όπως οι αδέσποτες γάτες:happy:

Δεν σκοπεύω να του κάνω στείρωση γιατί πιστεύω οτι πρέπει να τον αφήσω ελεύθερο στη φύση να ζεί όπως οι αδέσποτες γάτες:happy:
Θα σου πρότεινα να συζητησεις το θέμα με έναν κτηνίατρο,ο οποιος θα σου διευκρινήσει ποσα αδεσποτα γατάκια κάτω απο ροδες και ποσες φόλες και αρρωστιες συνεπάγεται η ελευθερία των αδεσποτων.

Το θέμα της στείρωσης είναι αμφιλεγόμενο,από πολλές απόψεις,δεν σε αδικώ κι εγώ έχω τους ενδοιασμούς και τους προβληματισμούς μου.Αλλά σκέψου πόσα αδέσποτα υπάρχουν ήδη στην περιοχή σου,στην πόλη σου,στην Αθήνα,στην Ελλάδα κλπ.κλπ.και τι αντιμετώπισης τυγχάνουν....και όλο και πληθαίνουν...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.Μου Είναι πολύτυμες και θα το συζητήσω με τους γονείς μου:D:up:

ευχαριστώ αν θέλετε να δείτε τον γατούλη μου είναι δίπλα απο τις απαντήσεις μου:lol::happy:

Σκεψου μονο ποσα μωρακια θα κανει ο γατουλης σου οταν θα κοβει βολτες.Ηδη προσπαθουμε να βρισκουμε σπιτι για τοσα αδεσποτα γατακια και σκυλακια,να στειρωνουμε χωρις βοηθεια απο τους Δημους.Αυτο ειναι κ το μεγαλο προβλημα ολων μας,η ανεξελεγκτη αναπαραγωγη.
Αλλα τα βλεπεις σκοτωμενα στην Εθνικη,αλλα δηλητηριασμενα ειναι λιγα τα τυχερα που υιοθετουνται.
Ειναι κριμα λοιπον,αφου τον προσεχεις,θα ηρεμησει κ το ζωο γι αυτο ειναι τοσο ζωηρο.

Αν δεν του κανεις στειρωση και ζε οπως οι αδεσποτες γατες θα γινοπυν τα εξης

α. ενα πρωι θα τον βρεις στα σκουπίδια
β. ενα πρωι δεν θα ερθει πια θα του χει συμβει κατι ψαχνοντας για θυληκο
γ. ενα πρωι θα τον βρεις
δ. θα τον δεις συντομα με καποια ασθενεια απο γατοκαυγα αν τον βλεπεις
ε. δεν θα το ξερεις γιατι δεν φαινεται στα αρσενικα αλλα θα εχει αφησει πολλες γατες εγγυους στη γειτονια κακι τα μικρα δεν ξερουμε αν ζουν η αν αργοπεθαινουν σαν πολλα που βρηκαν ανθρωποι σε αυτο το σαιτ η αν καποιος εξυπνος τα πεταξε ηδη στα σκουπιδια..

Αν του κανεις

α. δεν θα μπλεχτει σε καυγαδες και δεν θα νοσησει με ασθενειες
β, δεν θα παθει καρκινο
γ. θα ειναι αυτος και θα ζει καλα και δεν θα υπαρχουν γατακια να αργοπεθαινουν η να ειναι πατημενα
δ, θα σου ρχεται ισως και θα εγκλατασταθει στην αυλη η στη περιοχη σου
ε. θα ζησει ελπιζω πανω απο 3 χρονια που ζουν τα αδεσποτα στην καλυτερη περιπτωση

Η ελευθερια των ζωων στη ποληδεν υπαρχει απο κατι θα πεθανουν συντομα. Ειναι μια δικη μας ιδεα γιατι εμεις θα θελαμε να ειμαστε πιο ελευθεροι .

πεσ.τα yasmin.οπως παντα εχεις πολυ δικιο.:/:

Δε θελω να σε τρομαξω με αυτο που θα σου πω απλα θελω να σουδειξω ποσο συμαντικη ειναι η στειρωση... Εκτως του οτι θα γεννηθουν και αλλα γατακια τα οποια το πιο πιθανο ειναι οτι θα εχουν πολυ ασχημη καταληξη. Ειναι και ο κυνδινος που διατρεχει μια γατα οταν βρισκεται σε τσακωμο για μια θυλικια με αλλες αρσενικες... Εχουμε μια γειτονισσα που μενει στο υσογειο ειναι παρα πολυ καλος ανθρωπος και λατρευει τις γατες. Οσα χρονια την ξερω παντα ειχε γατια.. Και δεν τα στειρωνε ποτε και τα γατακια τα εστελνε στη Θηβα στον ανυψιο της που εχει κτημα και τα ειχε εκεινος τα στειρωνε και τα φροντιζε αυτος(ειναι κτηνιατρος).. Μια εποχη ειχε εναν αρσενικο... Τον ειχε μεγαλωσει απο μικρουλη και ηταν πολυ χαδιαρης και τον αγαπουσαν παρα πολυ... Οταν μεγαλωσε και αρχισε να εχει ορμες αρχισε να φευγει και να γυριζει μετα απο 2 βδομαδες αδυνατισμενος και γεματος γρατζουνιες... Εγω της ελεγα συνεχεια πως πρεπει να τον στειρωσει γιατι καποια μερα θα φυγει και δε θα ξαναγυρισει... Ε μια μερα περιπου στις 3 τα χαραματα ακουσε ενα πολυ δυνατο νιαουριτο πονου.. Το επομενο πρωι που σηκωθηκε βρηκε το μπαλκονι της γεματο αιματα κοιταξε λιγο πιο περα και ειδε το γατακι της καθησμενο στο πλαϊ παρα πολυ εξαντλημενο καιμε ολα του τα σπλαχνα εξω... Τοτε η κορη της με φωναξε για να τη βοηθησω και να τον παμε στον γιατρο. Το γατι βεβαια ουρλιαζε απο τους πονους ευτυχως που ειχαμε φιλο κτηνιατρο (γιατι ηταν κυριακη) τον ειδε και ειπε οτι το γατι δεν εχει καμια ελπιδα για να ζησει ειχε παθει ειλεο και χρειαζοταν χειρουργικη επεμβαση για να καθαρισει τα τοιχωματα της κοιλιας του και να κοψει ενα τμημα του εντερου για να καθαρισει την μολυνση και δε μπορουσε να γινει κατι τετοιο γιατι ηταν πολυ αδυναμος και θα επρεπε να μεινει μια βδομαδα νυστικος(μονο με ορο)λογο της επεμβασης. Και ο οργανισμος του δε θα αντεχε κατι τετοιο.. Και τελικα αποφασισε η κοπελα απο το παρατεινει τον πονο του (επειδη ειχε ηδη υποφερει πολυ)να του κανει ευθανασια. Απ' οτι μας ειπε ο γιατρος ο γατος μαλλον τσακωθηκε με μια αλλη γατα τον δαγκωσε ασχημα στην κοιλια ή καπου τρυπησε η κοιλια του και επειδη ετρεξε για να γυρισει πισω εγινε οτι εγινε...:(:( Οπως επισης εχουναι πεθανει στα χερια μου 2 αδεσποτα γατια,απο ατυχηματα με αμαξια, με πολυ φρικτους πονους... Για αυτο σου λεμε μην τον αφησεις ετσι... Στειρωσε τον.. Ξερω πως δεν ειναι στο χερι σου αλλα παλεψε το...:)

Aν δεν στειρωσεις τον γατο θα χαθει εκατο τοις εκατο στις αναζητησεις του για θηληκες και στους καυγαδες με τους αλλους γατους!Ο γατουλης χρειαζεται σπιτι και στειρωση και αν τον αγαπας πραγματικα βρες του μια οικογενεια που δεν θα τον σιχαινονται και θα τον φροντιζουν!Μια γατα που βρισκεται μεσα στο σπιτι δεν παθαινει ατυχηματα!Ειναι θεμα χρονου και τυχης να μη χασει τη ζωουλα του!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back