Αλέγκρα η νερόγατα!!!

Μανταλένα

Νεοφερμένο μέλος

Η Μανταλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι κάνει αυτό το γατάκι 4 μηνών!!!Όπου δει νερό μπαίνει μέσα...Παίζει με το συντριβανάκι που έχω στο μπαλκόνι, κάνω πεντικιούρ βάζει και τα δικά της νύχια μέσα,πλένω την βεράντα και τρέχει μέσα στα νερά και στο μπάνιο ακόμη έρχεται και κάθεται δίπλα μου!!! Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω...είναι όμως αξιολάτρευτη!!!
Την είχα βρει στο δρόμο μαζι με τις άλλες δυο αδελφούλες της που υοθετήθηκαν και ήταν τότε περίπου 10 ημερών.Τις είχα κάνει μπάνιο τότε κανα δυο φορές. Μήπως γι 'αυτό αγαπάει το νερό???Δεν ξέρω,μα τέτοια αγαπη??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• SPM_A0034.jpg
    SPM_A0034.jpg
    131,4 KB · Εμφανίσεις: 66
  • SPM_A0009_1.jpg
    SPM_A0009_1.jpg
    162,5 KB · Εμφανίσεις: 61
Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι κάνει αυτό το γατάκι 4 μηνών!!!Όπου δει νερό μπαίνει μέσα...Παίζει με το συντριβανάκι που έχω στο μπαλκόνι, κάνω πεντικιούρ βάζει και τα δικά της νύχια μέσα,πλένω την βεράντα και τρέχει μέσα στα νερά και στο μπάνιο ακόμη έρχεται και κάθεται δίπλα μου!!! Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω...είναι όμως αξιολάτρευτη!!!
Την είχα βρει στο δρόμο μαζι με τις άλλες δυο αδελφούλες της που υοθετήθηκαν και ήταν τότε περίπου 10 ημερών.Τις είχα κάνει μπάνιο τότε κανα δυο φορές. Μήπως γι 'αυτό αγαπάει το νερό???Δεν ξέρω,μα τέτοια αγαπη??
Μην απορείς, άμα το γατάκι μάθει από μικρό το νερό, δεν το φοβάται, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που το αποφεύγουν τα άλλα γατάκια. Η δικιά μου γάτα, η Μπασσέτ, κάνει μπάνιο χωρίς κιχ, όχι συχνά , αλλά 4 -5 φορές το χρόνο. Ούτε φοβάται το νερό του ντους, ούτε το νερό της βροχής, καθόλου όμως:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο της!Ειναι καθαρουλα μωρε και κοκετα γιαυτο!Μια κουκλα ειναι μακαρι να βρει γρηγορα σπιτακι!

σοβαρά μιλάς;);;;;;;;;;;Μακάρι να'ταν και τα δικά μου έτσι!!!!!!!!

Φ Ο Β Ε Ρ Η !!!
Αυτο ειναι παιδί...!

και η δικια μου λατρευει το νερο !!!!!!οταν κανω μπανιο ερχεται και καθεται μεσα στην μπανιερα!!και καμια φορα ανοιγει την βρυση και βρεχει τα πατουσακια της:lol:

ειστε πολυ τυχερες.. ο δικος μου ο βρωμυλος ουτε σταλα νερο δν θελει πανω του:( κ αυτο απτην πρωτη μερα που τον μαζεψα, απο 2,5μηνων μωρο δηλ. που κ που τον σκουπιζω με μια υγρη πετσετουλα, ετσι για τα πανω πανω, να δροσιζεται κιολας τωρα με τις ζεστες, αλλα δν νομιζω να εκτιμα τις αποψεις μου περι καθαριοτητας:lol:

ειχα ενα γατουλη που οταν εκανε καποιοσ απο μας μπανιο πηγαινε κ καθοταν μεσα στο νυπτηρα κ γλυφοταν αμα εσταζε κ η βρυση το απολαμβανε κιολας.ο τωρινος ο βρωμιλος το δεχεται το μπανιο με διαμαρτυριες.προσεχει να μη λερωνεται για να γλυτωνει το πλυσιμο:)

Πάντως έχει πολύ πλάκα να τρέχει μέσα στα νερά!!Και στο πεντικιούρ βρέχει και τα δικά της πατουσάκια, δεν συζητώ τι γίνεται μετά με την λίμα...Σόου ολόκληρο!!

Συνημμένα

• SPM_A0039.jpg
    SPM_A0039.jpg
    121,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • SPM_A0040.jpg
    SPM_A0040.jpg
    158,5 KB · Εμφανίσεις: 60
Κι ελαγα οτι μονο ο δικος μου εχει λοξα με το νερο!:lol:

Και στα δικά μου αρέσει το νερό.Να φανταστείς ο Βρούκος μου κάθε απόγευμα που ποτίζουν το γκαζόν στη πολυκατοικία τρέχει και όπως γυρίζει το νερό γύρω γύρω έτσι γυρίζει κι αυτός και το κυνηγάει...Γυρίζει σπίτι μούσκεμα.:lol::lol::lol:

Ειναι πολλα τελικα τα μεταλλαγμενα γατια!:rolleyes::lol:

Και στα δικά μου αρέσει το νερό.Να φανταστείς ο Βρούκος μου κάθε απόγευμα που ποτίζουν το γκαζόν στη πολυκατοικία τρέχει και όπως γυρίζει το νερό γύρω γύρω έτσι γυρίζει κι αυτός και το κυνηγάει...Γυρίζει σπίτι μούσκεμα.:lol::lol::lol:

πλάκα θα έχει όταν το βλέπεις, τράβηξε καμιά φωτογραφία να τον χαρούμε κι εμείς:D

Θα προσπαθήσω:lol::lol::lol::lol:

Αν θες να την δωσεις για υιοθεσια, να λες οτι ειναι γατα της λιμνης ΒΑΝ. Ειναι η μονη φυλη γατας που αγαπαει το νερο.
:P

Μπα έχουμε γίνει αχώριστες!!Αν και ήθελα μια γατούλα ράτσας τώρα πια δε θέλω να την αποχωριστώ , για να μη πω ότι θέλω και άλλη μια!!!μάκαρι να κράταγα και τα 3 γατάκια που είχα βρει!!

Τώρα θα λέω πως η γάτουλα μου είναι γάτα λίμνης ΒΑΝ!!!!Έτσι για να μη μου την κατηγορούνε!!!

Να την χαίρεσαι την γατούλα σου!!!!:):) Είναι πολύ όμορφη!!!!:P:P:P:P Και εμένα η Ηλέκτρα μου λατρεύει το νερό.:D:D:D Όταν κάνουμε μπάνιο μπαίνει και εκείνη μέσα στην μπανιέρα και κυνηγάει το νερό που φεύγει στο λούκι....:):):)Και βέβαια όποτε ανοίγουμε κάποια βρύση έρχεται από όπου και αν είναι για μπει στο νερό.....:P:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back