Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
Την είχα βρει στο δρόμο μαζι με τις άλλες δυο αδελφούλες της που υοθετήθηκαν και ήταν τότε περίπου 10 ημερών.Τις είχα κάνει μπάνιο τότε κανα δυο φορές. Μήπως γι 'αυτό αγαπάει το νερό???Δεν ξέρω,μα τέτοια αγαπη??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μην απορείς, άμα το γατάκι μάθει από μικρό το νερό, δεν το φοβάται, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που το αποφεύγουν τα άλλα γατάκια. Η δικιά μου γάτα, η Μπασσέτ, κάνει μπάνιο χωρίς κιχ, όχι συχνά , αλλά 4 -5 φορές το χρόνο. Ούτε φοβάται το νερό του ντους, ούτε το νερό της βροχής, καθόλου όμωςΔεν μπορώ να σας περιγράψω τι κάνει αυτό το γατάκι 4 μηνών!!!Όπου δει νερό μπαίνει μέσα...Παίζει με το συντριβανάκι που έχω στο μπαλκόνι, κάνω πεντικιούρ βάζει και τα δικά της νύχια μέσα,πλένω την βεράντα και τρέχει μέσα στα νερά και στο μπάνιο ακόμη έρχεται και κάθεται δίπλα μου!!! Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω...είναι όμως αξιολάτρευτη!!!
Την είχα βρει στο δρόμο μαζι με τις άλλες δυο αδελφούλες της που υοθετήθηκαν και ήταν τότε περίπου 10 ημερών.Τις είχα κάνει μπάνιο τότε κανα δυο φορές. Μήπως γι 'αυτό αγαπάει το νερό???Δεν ξέρω,μα τέτοια αγαπη??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος
;;;;;;;;;;Μακάρι να'ταν και τα δικά μου έτσι!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι κάνει αυτό το γατάκι 4 μηνών!!!Όπου δει νερό μπαίνει μέσα...Παίζει με το συντριβανάκι που έχω στο μπαλκόνι, κάνω πεντικιούρ βάζει και τα δικά της νύχια μέσα,πλένω την βεράντα και τρέχει μέσα στα νερά και στο μπάνιο ακόμη έρχεται και κάθεται δίπλα μου!!! Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω...είναι όμως αξιολάτρευτη!!!
Φ Ο Β Ε Ρ Η !!!
Αυτο ειναι παιδί...!
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ αυτο απτην πρωτη μερα που τον μαζεψα, απο 2,5μηνων μωρο δηλ. που κ που τον σκουπιζω με μια υγρη πετσετουλα, ετσι για τα πανω πανω, να δροσιζεται κιολας τωρα με τις ζεστες, αλλα δν νομιζω να εκτιμα τις αποψεις μου περι καθαριοτητας
euthalia
Νεοφερμένο μέλος

Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στα δικά μου αρέσει το νερό.Να φανταστείς ο Βρούκος μου κάθε απόγευμα που ποτίζουν το γκαζόν στη πολυκατοικία τρέχει και όπως γυρίζει το νερό γύρω γύρω έτσι γυρίζει κι αυτός και το κυνηγάει...Γυρίζει σπίτι μούσκεμα.![]()
πλάκα θα έχει όταν το βλέπεις, τράβηξε καμιά φωτογραφία να τον χαρούμε κι εμείς

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

loucretia
Νεοφερμένο μέλος

Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα θα λέω πως η γάτουλα μου είναι γάτα λίμνης ΒΑΝ!!!!Έτσι για να μη μου την κατηγορούνε!!!
natalouko
Επιφανές μέλος

Είναι πολύ όμορφη!!!!

Και εμένα η Ηλέκτρα μου λατρεύει το νερό.

Όταν κάνουμε μπάνιο μπαίνει και εκείνη μέσα στην μπανιέρα και κυνηγάει το νερό που φεύγει στο λούκι....

Και βέβαια όποτε ανοίγουμε κάποια βρύση έρχεται από όπου και αν είναι για μπει στο νερό.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool