x_tiana
Νεοφερμένο μέλος
Ο x_tiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
27-01-09
20:57
Αυτο εδω το κειμενο ειναι μια ιστορια απο τη ζωη της πρωτης γατουλασ μου με την οποια μεγαλωσαμε μαζι.Ειναι μια ιστορια που αποδεικνυει ποσο δυναμισμο κρυβουν στ αληθεια οι γατες. λοιπον, στην επαρχεια απο οπου καταγομαι οι γατεσ απολαμβανουν το προνομιο τησ απολυτησ ελευθεριασ κινησης. δηλαδη σουλατσαρουν σε αυλεσ κ σοκακια κτλ. καπωσ ετσι φανταζομαι οτι η τοτε εγκυοσ γατουλα μου, παμελα, βρεθηκε αναμεσα σε παρεα αγριεμενων σκυλων.Για καμια βδομαδα ειχε φυγει. Νομισα πως ειχε πεθανει.... οταν γυρισε Αυτο που της ειχε συμβει φαινοταν ξεκαθαρα στο τρομερα τραυματισμενο σωμα της το οποιο δεν ειχε αντεξει να κρατισει τα μωρα τησ.. Η γιαγια μου που οπωσ ελεγε δε τισ χονευε τισ γατεσ και ολο βλαστιμουσε που εμπλεκαν στα ποδια τησ οταν τισ ταιζε λιγισε οταν εγινε αυτο. πιρε ενα μπιμπερο και για μια βδομαδα τησ εδινε γαλα. οι πληγεσ τησ εκλεισαν γριγορα. .αλλα αυτο που ακομη αναρωτιεμαι ειναι ειναι οντως ευταψυχες η καμια φορα και η αγαπη μασ τουσ δινει κουραγιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο roulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 292 μηνύματα.
02-05-09
00:04
ΕΠΕΙΒΙΟΣΗ
αγαπητη μου χερωμαι που το γατι σου βγηκε νικητης απο αυτην την δυσαρεστη εμπλοκη που ειχε με τα σκυλι συνηθειζουμε να κανουμε ενα λαθος να πειστευουμε πως η γατα ειναι εφταψυχη δυστηχος αυτο ειναι ψεμα απλα οι γατες ειναι εξηπνες και ανθεκτηκες και ιδικα γατες ελευθερες στην φυση οπως η δικη σου. γιαυτο μπωρουν και επειβιονουν μπαβο και στην γιαγια σου η πραξη της ηταν πολυ τρυφερη
αγαπητη μου χερωμαι που το γατι σου βγηκε νικητης απο αυτην την δυσαρεστη εμπλοκη που ειχε με τα σκυλι συνηθειζουμε να κανουμε ενα λαθος να πειστευουμε πως η γατα ειναι εφταψυχη δυστηχος αυτο ειναι ψεμα απλα οι γατες ειναι εξηπνες και ανθεκτηκες και ιδικα γατες ελευθερες στην φυση οπως η δικη σου. γιαυτο μπωρουν και επειβιονουν μπαβο και στην γιαγια σου η πραξη της ηταν πολυ τρυφερη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
02-05-09
00:13
Η ελευθερια υπαρχει μεν στο χωριο αλλα υπαρχουν εξισου και σκυλοι, φολες και ανθρωποι που βασανιζουν ζωα. Στα χωρια οι κακοποιησεις ειναι χειροτερες απο την πολη. Οσες ζωες και να εχει αν πεσει σε ανθρωπο που ειναι κακος την πατησε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum