Αληθινή αγάπη ή απογοήτευση;

• Thread starter Thread starter fnou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

fnou

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
καλησπερα!
επειδη εχω ακουσει πολλους να λενε διαφορα κ μερικα τα πιστευω,αλλα παλι οχι...ηθελα κ την δικη σας γνωμη!
εχω ακουσει πολλους ανθρωπους να λενε πως η υπερβολικη αγαπη κ αδυναμια που εχουμε στα ζωα εμεις οι φιλοζωοι πηγαζει απο την απογοητευση μας απο τους ανθρωπους...
ισχυει η οχι??:hmm:
τι λετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: αληθινη αγαπη η απογοητευση????

οχι..αυτα ειναι ηλιθιοτητες αυτων που δεν ειναι φιλοζωοι...ετσι απλα..και αναρωτιεμαι..γιατι σε απασχολει;;;..δεν πα να ερθει και ο ιδιος ο θεος να μου πει εμενα οτι ειμαι κομπλεξαρα και οτι θελεις..εμενα ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ;;;εγω αγαπαω τα ζωα..σε οποιον θελει ας αρεσει...για τους αλλους..ειχα μια σκασιλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

LoL. Και οι γυναικες που εχουν μερικες αποτυχημενες σχεσεις γινονται λεσβιες. Το βρισκω μαλλον βλακωδες. Αυτα ειναι χαζα. Εγω εχω μια εξαιρετικη σχεση με τους γονεις μου, εχω πολυ καλους εμπιστους φιλους, και μια σοβαρη ερωτικη σχεση με πολυ δυνατα αισθηματα. Ο Μικοτο απο την αλλη 9/10 φορες με φτυνει :Ρ Οποτε το να απογοητευεσαι απο τους ανθρωπους και να στρεφεσαι στις γατες που ειναι το νουμερο 1 ζωο που θα σε αγαπησει οπως θελει αυτο, ή και δεν θα σε χωνεψει ποτε, το βρισκω οξυμωρο. Οι γατες ειναι τα ζωακια μας που μας κρατανε ταπεινους, μας μαθαινουν να συγχωρουμε και να αγαπαμε ανευ ορων. Ενας απογοητευμενος ανθρωπος, που εχει αναγκη την αγαπη και την επιβεβαιωση, παιρνει σκυλι. Αλλα και εκει, υποκαταστατα δεν υπαρχουν. Νομιζω η Εφη το ειπε καλυτερα, και πιο περιεκτικα.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2317641:
LoL. Και οι γυναικες που εχουν μερικες αποτυχημενες σχεσεις γινονται λεσβιες. Το βρισκω μαλλον βλακωδες. Αυτα ειναι χαζα. Εγω εχω μια εξαιρετικη σχεση με τους γονεις μου, εχω πολυ καλους εμπιστους φιλους, και μια σοβαρη ερωτικη σχεση με πολυ δυνατα αισθηματα. Ο Μικοτο απο την αλλη 9/10 φορες με φτυνει :Ρ Οποτε το να απογοητευεσαι απο τους ανθρωπους και να στρεφεσαι στις γατες που ειναι το νουμερο 1 ζωο που θα σε αγαπησει οπως θελει αυτο, ή και δεν θα σε χωνεψει ποτε, το βρισκω οξυμωρο. Οι γατες ειναι τα ζωακια μας που μας κρατανε ταπεινους, μας μαθαινουν να συγχωρουμε και να αγαπαμε ανευ ορων. Ενας απογοητευμενος ανθρωπος, που εχει αναγκη την αγαπη και την επιβεβαιωση, παιρνει σκυλι. Αλλα και εκει, υποκαταστατα δεν υπαρχουν. Νομιζω η Εφη το ειπε καλυτερα, και πιο περιεκτικα.

:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:..μα..εχω βαρεθει να ακουω αυτες τις παπ....δεν θα το πω,δεν θα το πω...:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

κ γω συμφωνω μαζι σας...
δε νομιζω πως εχει σχεση η αγαπη που εχεις γοα το ζωακι σου με την απογοητευση των ανθρωπων!
με απασχολει επειδη εχω τσακωθει πολλες φορες γι'αυτο το θεμα κ το ακουω σχεδον καθε μερα:mad:

π@π@ριες ειναι αυτα με ολο τον σεβασμο για τη λεξη.

αν και μερικοι βλεποντας τα ζωα τους που δεν τους γυριζουν πλατη ποτε αισθανονται οτι ειναι πιο ασφαλης αποτι με τους ανθρωπους. τωρα ειπε ο τρελος τον σοβαρο τρελο και ο σοβαρος τον τρελο σοβαρο. βγαλε ακρη.

:hehe::hehe::hehe:
παρτο αυγο κ κουρευτο!!!

μπααα...αυτο το καταφεραμε.
τωρα ειμαστε στο σταδιο ''αρμεγε λαγους και κουρευε χελωνες''

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back