Αλισάχνη, 25-30 ημερών διασωθείσα πανέμορφη γατούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Γεια σας.
Η μαμά μου με φώναζε αλλιώτικα αλλά η κοπέλα που με βρήκε σήμερα μου είπε πως θα με λέει Αλισάχνη -αν και εσείς, αν θέλετε να με κάνετε μέλος της οικογένειας σας μπορείτε να με ονομάσετε όπως θέλετε.

Δεν ξέρω και πολλά η αλήθεια είναι. Μόνο πως κάτι μεγάλα πλάσματα με πετούσαν από δω κι από κει, και πως τα δόντια τους ήταν σκληρά και με πονούσαν.
Ευτυχώς όμως τη γλύτωσα με μια πληγούλα ανάμεσα στο ποδαράκι και την κοιλίτσα μου μόνο.
Είμαι κοριτσάκι φουντωτούλι, περίπου ενός μήνα, όμως τρώω μοναχούλα μου και απ'ότι φαίνεται, ξέρω να χρησιμοποιώ την άμμο σαν μεγάλη γατούλα -άρα είμαι έτοιμη για σπίτι!
Μήπως είναι το δικό σας?

Η κοπέλα που με βρήκε δεν μπορεί να με κρατήσει γιατί έχει μια γατούλα που θέλει να με φάει -και άλλες δύο που μου κάνουν χου.
Εγώ μόνο γουργουρίζω.
Έχω κάνει εσωτερική κι εξωτερική αποπαρασίτωση και θα δοθώ μόνο για μέσα στο σπίτι, με προυπόθεση τη στείρωση μου στην κατάλληλη ηλικία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε την προσωρινή μου μαμά στο τηλέφωνο 6980153678.

(Nine Lives Reg. No. 2157/08)

2uokhah.jpg

x3so5y.jpg

2e58x2r.jpg

29vmaaf.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλίτσα μου μικρή και τριανταφυλλένια, όμορφη και σπάνια όπως το όνομά σου!
smiley-love067.gif

Να σε ζητήσει σύντομα το καλύτερο σπιτάκι! Αυτό που θα περιλαμβάνει τη γατο-μαμά (ή και μπαμπά) που θα σε λατρέψει για πάντα και θα που θα φροντίσει στη φωλίτσα σας να ακούγονται μόνο ευτυχισμένα, ατελείωτα χουρχουρητά :happy:

g38014.gif
556360ltattw3dtc.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ σε ευχαριστώ!!!:kissing:Μακάρι να πάνε όλα καλά....το μικρουλάκι μου μωρέ αν δεν το έβρισκε η φίλη μου ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη του... να βρεθεί μόνο γρήγορα γιατί έχει μπλέξει σε γατοσύννεφο...έχει γίνει χαμός... μέχρι γατούλα με 12 γατιά, ναι 12 γατιά φροντίζει..... είναι απίστευτο το πόσα έχουν ανάγκη.....

(μα τα emoticons που βάζεις είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!)

Πόσο όμορφο όνομα για ένα τόσο όμορφο και μια σταλιά γατοκοριτσάκι.:inlove:
Εύχομαι να είναι καλότυχο και σε μια δική του οικογένεια σύντομα.:D

Πόσο όμορφο όνομα για ένα τόσο όμορφο και μια σταλιά γατοκοριτσάκι.:inlove:
Εύχομαι να είναι καλότυχο και σε μια δική του οικογένεια σύντομα.:D

Ευχαριστούμε!!!:kissing: Ναι μωρέ το μπεμπάκι....παρολίγο να το φάνε...τη γλύτωσε ευτυχώς και είναι μια σταλιά λαχταριστό κοριτσουδάκι με ένα όνομα πραγματικά πολύ όμορφο !!! να συνεχιστεί η καλή του τυχή Παναγίτσα μου!!!!

'Ενα μεγάλο μπράβο στη φίλη σου και σε σένα που κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να βρουν οικογένειες τα ανυπεράσπιστα μικρούλια. :worship:
Κι εύχομαι να νιώθετε τη χαρά που αξίζετε βρίσκοντας στις εκκλίσεις σας για υιοθεσίες, πάντα ανταπόκριση:flowers:

Μπράβο κορίτσια που το σώσατε το κοριτσάκι! Μα τι φάτσα είναι αυτή! Εύχομαι να βρει σύντομα τους δικούς της υπεύθυνους γατογονείς που θα την αγαπήσουν παράφορα ;)

Ευχαριστούμε πολύ!!! εγώ δεν κάνω τίποτα....η κοπέλα που τα βρίσκει και τα φροντίζει, ναι, κάνει τα πάντα για να είναι καλά!!!

Το κοριτσάκι μας μεγαλώνει και ομορφαίνει!! μόνη και παρεούλα με τη Δωροθέα!!! :D:inlove::inlove::inlove::inlove:

2uh67u8.jpg

64gehy.jpg

24189he.jpg

1f9zsh.jpg

14udxle.jpg

2v1w77t.jpg

Αχου ειναι τέλειο. Τι χρώματα τι τσαχπινιά. Αυτο το μαύρο το μουτρακι ειναι ολα τα λεφτα. Μακάρι να βρει μια οικογένεια που να το αγαπά πραγματικα

Μα δεν είναι πολύ πατσατσουφάκι....;;;

10rsqqh.jpg

Μα δεν είναι πολύ πατσατσουφάκι....;;;

10rsqqh.jpg
Αν είναι λέει.;)
Και πατσατσουφάκι και φουντωτό σκατουλάκι κι από όλα είναι. Και πάνω απ' όλα είναι μια γλύκα και μισή.:inlove:

Αν είναι λέει.;)
Και πατσατσουφάκι και φουντωτό σκατουλάκι κι από όλα είναι. Και πάνω απ' όλα είναι μια γλύκα και μισή.:inlove:

:kissing::hug: είναι μωρέ το μικρουλάκι μου....να βρει και ένα σπιτάκι, καλό, και τι στον κόσμο!!!;)

Μιας και το μέγεθος μας δεν φαίνεται καλά στις φωτογραφίες, ορίστε πάρτε μια παντόφλα -νούμερο 37 παρακαλώ- για μέτρο σύγκρισης!

28mnrd5.jpg

30utgr4.jpg

Μια τοσηδούλα σταλίτσα, μα με περίσσεια χάρη κι ομορφιά.
smiley-love008.gif
Με το καλό, πολύ πριν η ίδια φτάσει το μέγεθος της... παντόφλας, να βρεθεί στο δικό της σπιτάκι και να παίζει χαρούμενα με τις παντόφλες του αγαπημένου της γατο-γονιού :D

Ωωωωωωωωωω!:inlove::inlove::inlove:
Ετούτο το πιτσικουρδουλούνι θα έδειχνε μια σταλίτσα ακόμα και δίπλα στις δικές μου που φοράω 35.:D
28mnrd5.jpg

Μεγαλώνουμε, ομορφαίνουμε και περιμένουμε αυτόν που θα μας αγαπήσει!!!

2eq3t44.jpg

παρεούλα με τη Δωροθέα!!

20ue99u.jpg

Μόλις έμαθα το κοριτσούδι υιοθετήθηκε!!!:clapup: Μπορείτε να κλειδώσετε την αγγελία μας. Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια!!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back