Αλλαγή δοντιών

Καλησπέρα! Πριν λίγο που με δάγκωσε στο χέρι το 4 μηνών γατάκι μου, είδα αίμα στο χέρι μου, κοίταξα στο στόμα του και του λείπει ο κάτω δεξιά κυνόδοντας. Δε φαίνεται άλλο δόντι από κάτω. Είναι φυσιολογικό ή να το τρέξω κτηνίατρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμμ λογικό είναι να αλλάζει δόντια. Αν θυμάμαι καλά όμως σε εμένα άλλαξε μετά τους 6 μήνες. Ε πάρε τηλέφωνο να το πεις στον γιατρό να .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Πριν λίγο που με δάγκωσε στο χέρι το 4 μηνών γατάκι μου, είδα αίμα στο χέρι μου, κοίταξα στο στόμα του και του λείπει ο κάτω δεξιά κυνόδοντας. Δε φαίνεται άλλο δόντι από κάτω. Είναι φυσιολογικό ή να το τρέξω κτηνίατρο;
Λογικά τώρα ξεκινάει να αλλάζει τα μωρουδιακά του δοντάκια σε ενήλικα. Εγώ το είχα παρατηρήσει όταν ήταν 5 μηνών σε μια μόνο γατούλα μου. Στα υπόλοιπα δεν είχα πάρει χαμπάρι...
Δεν βλάπτει όμως να κάνεις μια κουβεντούλα με τον κτηνίατρο. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back