Βαλλεριάνα
Νεοφερμένο μέλος
Η Βαλλεριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
19-05-10
00:49
Γειά σας!
Ο Κιούλης είναι 2,5 χρονών και τις τελευταίες 2 ημέρες εχει αλλάξει συμπεριφορά δηλδ ξαπλώνει για περισσότερη ώρα, τρώει λιγότερο(ευτυχώς πίνει αρκετό νεράκι) και είναι περιέργως πολύ ήσυχος.. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε λιγάκι κατα την περίοδο του ζευγαρώματος γιατί δεν καθότανε η γάτα και σκέφτηκα οτι μπορεί να έπαθε κατάθλιψη. Η άλλη εκδοχή είναι να φταίει το οτι έτρωγε πολλές φορές ωμά φαγητά πράγμα το οποίο δε συμβαίνει πλέον και να μολύνθηκε απο κάποιο βακτήριο. Τι προτείνετε? Σκέφτηκα να του δώσω την science plan της Hill's που είναι και φαρμακευτική. Προς το παρόν δείχνει καλύτερα..
Ο Κιούλης είναι 2,5 χρονών και τις τελευταίες 2 ημέρες εχει αλλάξει συμπεριφορά δηλδ ξαπλώνει για περισσότερη ώρα, τρώει λιγότερο(ευτυχώς πίνει αρκετό νεράκι) και είναι περιέργως πολύ ήσυχος.. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε λιγάκι κατα την περίοδο του ζευγαρώματος γιατί δεν καθότανε η γάτα και σκέφτηκα οτι μπορεί να έπαθε κατάθλιψη. Η άλλη εκδοχή είναι να φταίει το οτι έτρωγε πολλές φορές ωμά φαγητά πράγμα το οποίο δε συμβαίνει πλέον και να μολύνθηκε απο κάποιο βακτήριο. Τι προτείνετε? Σκέφτηκα να του δώσω την science plan της Hill's που είναι και φαρμακευτική. Προς το παρόν δείχνει καλύτερα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
19-05-10
00:54
Βαλλεριάνα, καλώς ήρθες.
Καλύτερα να τον πας στον κτηνίατρο, η κατάπτωση και η ανορεξία δεν είναι καλά συμπτώματα. Μπορεί να είναι πυρετός ή οτιδήποτε άλλο.
Καλύτερα να τον πας στον κτηνίατρο, η κατάπτωση και η ανορεξία δεν είναι καλά συμπτώματα. Μπορεί να είναι πυρετός ή οτιδήποτε άλλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
19-05-10
01:08
το οτι δεν εχει ορεξη να φαει και να παιξει δεν ειναι καλο αλλα μπορει και να οφειλεται στη ζεστη...Πρεπει οπωσδηποτε να σταματησει να τρωει ωμα φαγητα και να αρχισει να τρεφεται με μια καλη ξηρη τροφη. Για καλο και για κακο ομως πηγαινε τον στον κτηνιατρο, πολλες φορες η καταπτωση και η ανορεξια ειναι ενδειξεις για κατι πιο σοβαρο οπως ειπε και η ruko. Ελπιζω να πανε ολα καλα και ενημερωσε μας
Βαλλεριάνα
Νεοφερμένο μέλος
Η Βαλλεριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
19-05-10
03:58
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, μπορώ να πω πως κι εγώ τα ιδια σκεφτόμουν απλώς χρειαζόμουν και αλλες γνώμες.
Δεν ξέρω αν σας ακούγεται οικείο αλλα παρατήρησα επίσης στα αριστερά της κοιλιάς του γατούλη ενα μικρό στρογγυλό σαν γρομπαλάκι ανάμεσα στα κοκκαλάκια του να προεξέχει. Αν γνωρίζει κάτι κάποιος γι αυτο ή του φαίνεται γνωστό ας μου πει. Φοβάμαι μην είναι κανένα πρήξιμο σε νεφρό ή ύπαρ.
Δεν ξέρω αν σας ακούγεται οικείο αλλα παρατήρησα επίσης στα αριστερά της κοιλιάς του γατούλη ενα μικρό στρογγυλό σαν γρομπαλάκι ανάμεσα στα κοκκαλάκια του να προεξέχει. Αν γνωρίζει κάτι κάποιος γι αυτο ή του φαίνεται γνωστό ας μου πει. Φοβάμαι μην είναι κανένα πρήξιμο σε νεφρό ή ύπαρ.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
19-05-10
06:52
αυτο το γρομπαλακι μπορει να ειναι αποστημα, μπορει να ειναι καποιος αδενας, μπορει να ειναι ογκος, μπορει να ειναι πολλα πραγματα. Μπορει να κολλησε καποια ασθενεια απο την γατα που ζευγαρωσε. Το συκωτι και τα νεφρα δεν βρισκονται αναμεσα στα πλευρα, οποτε δεν παιζει αυτο που υποπτευεσαι. Πιστευω πως ειναι αποστημα γιατι ειπες οτι ζευγαρωσε προσφατα και σε συνδιασμο με τα αλλα συμπτωματα, καταληγω εκει. Καλο ειναι να τον δει κτηνιατρος οσο πιο συντομα γινεται γιατι δεν ειναι καλο σημαδι το οτι δεν τρωει και δεν παιζει. Μη περιμενεις να χειροτερεψει πριν τον πας, οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να αντιμετωπιστει καλυτερα το οποιο προβλημα του. Επισης κοψε την διατροφη με τα ωμα γιατι ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν ειναι ολοκληρωμενη. Μη πειραματιζεσαι με την διατροφη του. Αν θελεις να του δινεις ως βασικη διατροφη μαγειρεμενο φαγητο ή ωμα, πρεπει να το κανεις προσεκτικα και να περιλαμβανεις στην διατροφη του αλεσμενα οστα, βιταμινες, μεταλλα και αλλα ιχνοστοιχεια και φυσικα να τον παρακολουθει κτηνιατρος καθε 6μηνο με αιματολογικες εξετασεις. Τελος θα σου συνιστουσα να τον στειρωσεις γιατι καθε φορα που τον ζευγαρωνεις με γατες που δεν εχουν κανει τις απαραιτητες εξετασεις θετεις την υγεια του γατου σε κινδυνο και επισης ενδεχομενως φερεις στον κοσμο γατακια με ασθενειες.
Βαλλεριάνα
Νεοφερμένο μέλος
19-05-10
21:35
Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή να είσαι πάντα καλά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki