Λουσυ
Νεοφερμένο μέλος
Η Λουσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
05-01-07
15:15
Καταρχήν το πήραμε από pet shop Κ ο κτηνίατρος μου είπε ότι έχει αλλεργία του βάζω σταγόνες στα μάτια θα περάσει πότε; κ δεύτερον από την βρώμα εκεί έχει κάνει πληγές από κάτω του κ άρχισα να του βάζω ένα σπρέι να φτιάξουν , από τότε όμως σταμάτησε να καθαρίζετε από κάτω μόνο του , δε του αρέσει πολύ η άμμος δυσκολεύετε έχει χάσει την όρεξη του κ το κέφι του! Ταλαιπωρήθηκε πολύ κ εχω άλλη μια εβδομάδα τι να κάνω είναι δύο μηνών περσικός!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
05-01-07
15:42
καλο θα ηταν να το δει ενα πραγματικα καλος κτηνιατρος ειναι μικρουλι και πιθανον ανεμβολιαστο οποτε κινδυνευει απο διαφορες ασθενειες . Τι κολυριο του βαζεις? τι σπρει??που κανει πληγες???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα.
05-01-07
18:46
Ki eγω θα λεγα να το δει ενας καλος κτηνιατρςο και οχι αυτος απο το μαγαζι που το πηρες. Οι περσικοι γενικα εχουν μια ταση να τρεχουν τα ματια τους απο ανατομικης κατασκευης (εχει σχεση με την παροχετευση των δακρυων μεσα απο την μυτη) Δεν ειναι αλλεργια αυτο αλλα το εχουν οι περισοτεροι περσικοι Τωρα αν εχει μολυνθει απο κατι ισως χρειαζεται και καποια συγκεκριμενη αγωγη. Και οδικος μου δακρυζει συνεχεια και λερωνεται μ αυτο το καφε χρωμα που εχουν τα δακρυα τους. Το καθαριζω απαλα με πολυ στεγνο βρεμενο βαμπακι σε συνεονοηση με τον κτηνιατρο. Ενοω οτι τον εξετασε και δεν εχει καποιο προβλημα
Λουσυ
Νεοφερμένο μέλος
Η Λουσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
06-01-07
09:02
Υ.γ.
Τον εχω πάει σε κτηνίατρο κ αυτα αυτός μου τα έχει δώσει κ μου τα έχει πει, απλά ήθελα κ κάποια άλλη γνώμη , πείρα γνώσεις κτλ ευχαριστώ πολύ όμως
Τον εχω πάει σε κτηνίατρο κ αυτα αυτός μου τα έχει δώσει κ μου τα έχει πει, απλά ήθελα κ κάποια άλλη γνώμη , πείρα γνώσεις κτλ ευχαριστώ πολύ όμως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum