Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
μου δινεις τη γάτα σου?Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:Να πω ότι τα γατάκια δεν τα παίρνουμε δοκιμαστικά, όπως δεν κάνουμε και παιδιά πάνω σ' αυτή τη λογική. Αν υπάρχει πρόβλημα αλλεργίας, καλύτερα να περάσουμε λίγο χρόνο με τη γάτα κάποιου φίλου/φίλης ώστε να είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από giannispolo:μου δινεις τη γάτα σου?
Δεν μπορώ, αλλά αν ήμασταν φίλοι θα σε είχα κάθε μέρα σπίτι μου, θα έβαζα τον Βαλτάσαρ και τη Μάργκο να κάθονται στους ώμους σου και θα βλέπαμε τι θα πάθαινες...Σοβαρά, δεν έχεις κανένα φίλο ή φίλη που να έχουν γάτες; Κι αυτό με την αλλεργία, πού το στηρίζεις; Σου έχει συμβεί στο παρελθόν;
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Γιάννη όταν πάρεις κάποιο γατάκι καλύτερα να είσαι σίγουρος οτι θα το κρατήσεις μια ζωή. Θα σου άρεσε εσένα εκεί που νόμιζες οτι βρήκες σπίτι ξαφνικά να σε πάνε σε ορφανοτροφείο; Σίγουρα όχι!Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:Να πω ότι τα γατάκια δεν τα παίρνουμε δοκιμαστικά, όπως δεν κάνουμε και παιδιά πάνω σ' αυτή τη λογική. Αν υπάρχει πρόβλημα αλλεργίας, καλύτερα να περάσουμε λίγο χρόνο με τη γάτα κάποιου φίλου/φίλης ώστε να είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τόσες αδέσποτες κυκλοφορούν. Δε σκέφτηκες να χαϊδέψεις καμία, να την ταϊσεις, κάτι, τέλος πάντων;Αρχική Δημοσίευση από giannispolo:ναι το ξέρω, όχι δεν έχω πλησιάσει γατούλα τελευταία.
Μπορείς να κάνεις το εξής: να μπεις σε ένα pet shop που έχει γάτες, δήθεν υποψήφιος αγοραστής, να κάνεις τίποτα ερωτήσεις, να πάρεις τα γατάκια αγκαλιά, κλπ. Την ίδια πρακτική μπορείς να εφαρμόσεις και σε καμιά φιλοζωική οργάνωση, οι οποίοι διαθέτουν γάτες για υιοθεσία. Μπορεί ν' ακούγεται βαρετό (πού να τρέχω τώωωωωωρα...), αλλά είναι σίγουρα ένας τρόπος να δεις τι συμβαίνει με την παλιά σου αλλεργία.
Subject to change
e-steki.gr Founder

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:Τόσες αδέσποτες κυκλοφορούν. Δε σκέφτηκες να χαϊδέψεις καμία, να την ταϊσεις, κάτι, τέλος πάντων;
Μπορείς να κάνεις το εξής: να μπεις σε ένα pet shop που έχει γάτες, δήθεν υποψήφιος αγοραστής, να κάνεις τίποτα ερωτήσεις, να πάρεις τα γατάκια αγκαλιά, κλπ. Την ίδια πρακτική μπορείς να εφαρμόσεις και σε καμιά φιλοζωική οργάνωση, οι οποίοι διαθέτουν γάτες για υιοθεσία. Μπορεί ν' ακούγεται βαρετό (πού να τρέχω τώωωωωωρα...), αλλά είναι σίγουρα ένας τρόπος να δεις τι συμβαίνει με την παλιά σου αλλεργία.
αυτό θα κάνω, thanx

samantha
Νεοφερμένο μέλος
Τα ενοχλητικά συμπτώματα της αλλεργίας μπορεί να ξεκινήσουν και μετά από 4 ή 5 ώρες συνεχούς επαφής με γάτα.
Θα ήταν λοιπόν καλύτερο να βρεις έναν φίλο με γάτα, να πάρεις ένα κουτί γλυκά και να του κάνεις μία αρμένικη βίζιτα!!!! Έτσι για να είσαι σίγουρος

Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος

vaziliz
Νεοφερμένο μέλος
Ενώ πίστευα ότι έχω αλλεργία τώρα με τις δικές μου για να με πιάσει κάτι πρέπει να τις έχω χαϊδέψει και μετά να ξεχαστώ και να τρίψω τα μάτια μου ... (και να το κάνω με λίγο νερό φεύγει)....
vaziliz
Subject to change
e-steki.gr Founder

Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από samantha:Θέλω να προσθέσω κάτι από την εμπειρία μου στην συμβίωση με γατούλες. Υπάρχει πιθανότητα να έχεις αλλεργία στις γάτες, αλλά η αλλεργία σου αυτή να μην εμφανίζεται αυτόματα... Δηλαδή να μην αρχίζεις να φταιρνίζεσαι την στιγμή που θα πλησιάσεις την γάτα ή να τσούζουν τα μάτια σου μετά από πέντε λεπτά μαζί της.
Τα ενοχλητικά συμπτώματα της αλλεργίας μπορεί να ξεκινήσουν και μετά από 4 ή 5 ώρες συνεχούς επαφής με γάτα.
Θα ήταν λοιπόν καλύτερο να βρεις έναν φίλο με γάτα, να πάρεις ένα κουτί γλυκά και να του κάνεις μία αρμένικη βίζιτα!!!! Έτσι για να είσαι σίγουρος![]()
μμ, καλή ιδέα, αλλά δεν έχω φίλους με γατούλα,

Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool