Αλλεργική ή όχι;;;

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Γεια σας για άλλη μία φορά..

Λοιπόν, τις τελευταίες μέρες που βγήκε ο ηλιάκος φτερνίζομαι με το παραμικρό, ενώ πρέπει να παραδεχτώ ότι νιώθω και να τρώγομαι!!Φοβάμαι μήπως έιμαι αλλεργική και στις γάτες..Διάβασα το σχετικό άρθρο αλλά έχω μια απορία..

Μου είχε πει μια κοπέλα σχετική με τα θέματα γάτας, ότι οι εξετάσεις που πρέπει να κάνω μπορούν να γίνουν σε κτηνίατρο ενώ δεν είναι εξέταση αίματος..Θέλει κάποιος να με διαφωτίσει αν ισχύει κάτι τέτοιο και πόσο είναι τα έξοδα..και ό,τι τέλος πάντων θα μπορούσε να με βοηθήσει!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου είχε πει μια κοπέλα σχετική με τα θέματα γάτας, ότι οι εξετάσεις που πρέπει να κάνω μπορούν να γίνουν σε κτηνίατρο

Όχι βέβαια! :blink: Πρέπει να πας σε αλλεργιολόγο για να σου κάνει scratch test. Θα σου ξύσει ελαφρά το δέρμα και θα σου αποθέσει μικρή ποσότητα από ουσίες που προκαλούν αλλεργία για να δει σε τι είσαι αλλεργική.:) Για το κόστος, δυστυχώς, δεν μπορώ να σε διαφωτίσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο κτηνιατρος θα εξετασει τη γατα για ανθρωπους δεν αναλαμβανουμε:) τωρα αν γενικα εισαι αλλεργικη μπορει να ειναι και απο τη σκονη και οχι απο τη γατα:)

Καλά μπούρδες μου έλεγε η τύπισα που "ήξερε" τα πάντα...Ευχαριστώ παιδιά...Τούλαχιστον θα γίνω ρεζίλι μόνο εδώ μέσα όχι και σε κανα κτηνίατρο έξω..:D:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back