Αλυσίδες Pet Shop... Πόσο τις εμπιστεύεστε;

Van_Moufas

Νεοφερμένο μέλος

Ο Van_Moufas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
Πάντα αγοράζω καλής ποιότητας ξηρή τροφή και κονσέρβες τις οποίες βρίσκω μόνο σε pet shop. Τυχαίνει στη γειτονιά μου να έχει κατάστημα μεγάλη αλυσίδα Pet Shop και συνηθίζω να ψωνίζω από εκεί.

Προχθές αγόρασα ξηρή τροφή και φακελάκια με κρέας σε σάλτσα. Ανοίγω το πρώτο φακελάκι και ήταν αποχρωματισμένη η τροφή μέσα, ανοίγω το δεύτερο τα ίδια... Σημειώστε ότι η ημερομηνία λήξης είχε μεγάλο περιθώριο. Προφανώς είχε αφεθεί καιρό σε ήλιο.

Μετά από αυτό αναρωτιέμαι... Την ξηρή τροφή πώς θα την καταλάβω αν έχει αλλοιωθεί; Σε ποιό κατάστημα μπορώ να έχω εμπιστοσύνη; Τώρα θα μου πείτε ότι και στα Σούπερ Μάρκετ μία από τα ίδια γίνεται και της ίδιας ποιότητας τρόφιμα καταναλώνουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τυχαίνει στη γειτονιά μου να έχει κατάστημα μεγάλη αλυσίδα Pet Shop και συνηθίζω να ψωνίζω από εκεί.
Αν πρόκειται για τη γνωστή αλυσίδα που εμπορεύεται και ζώα, θα σου πρότεινα να ψάξεις και κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ενισχύουμε τέτοια μαγαζιά. Ευτυχώς υπάρχουν πια αρκετά πετ σοπ που δεν πουλάνε ζώα και που φέρνουν μεγάλη ποικιλία από τροφές, αξεσουάρ κ.λπ.
Την ξηρή τροφή πώς θα την καταλάβω αν έχει αλλοιωθεί;
Οι καλές μάρκες γράφουν επάνω στη συσκευασία ημερομηνία λήξης. Αν η τροφή είναι αλλοιωμένη χωρίς να έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης, τότε νομίζω ότι μπορείς να τηλεφωνήσεις στην εταιρεία για να σου αντικαταστήσουν το προϊόν. Δεν μου έχει τύχει ποτέ, αλλά απ' όσο ξέρω οι μεγάλες εταιρείες το κάνουν αυτό σε σταθερή βάση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν πρόκειται για τη γνωστή αλυσίδα που εμπορεύεται και ζώα, θα σου πρότεινα να ψάξεις και κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ενισχύουμε τέτοια μαγαζιά. Ευτυχώς υπάρχουν πια αρκετά πετ σοπ που δεν πουλάνε ζώα και που φέρνουν μεγάλη ποικιλία από τροφές, αξεσουάρ κ.λπ.

Ξέρουμε κανένα τέτοιο μαγαζί στην ευρύτερη περιοχή χαλανδρίου-βριλησσίων-γέρακα?

nmc, δες εδώ μήπως βρεις κάτι.

ETA: και εδώ επίσης. ;)

Επίσης, καλό είναι να ενημερώσεις και το ίδιο το κατάστημα για να ελέγξουν αν όλη η παρτίδα είναι ελαττωματική.
Αν σε ξέρουν μάλιστα, μπορεί να στα αντικαταστήσουν αυτοί.:)

Edit: Άκυρο, τώρα είδα ότι ήταν έτσι και τα δύο φακελάκια. Πάντως να τους το πεις έτσι κι αλλιώς.

Σκοπεύω να ενημερώσω το κατάστημα απλά περίμενα να περάσουν μερικές μέρες γιατί έτσι και πήγαινα αμέσως καταλαβαίνετε τί θα γινόταν από τα νεύρα μου. Προσπάθησα να επικοινωνήσω και με την εταιρεία αλλά στο ελληνικό της site δεν είχε ούτε φόρμα επικοινωνίας αλλά ούτε και άλλα στοιχεία πέραν αυτών του εισαγωγέα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back