Μάτα1
Νεοφερμένο μέλος
Εδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι να παρω ενα ζωακι στο σπιτι για παρεα και ενω ειμαι στην κατηγορια των σκυλοφιλων περισσοτερο, αναρωτιεμαι μηπως για ενα διαμερισμα στην πολη ειναι καλυτερη επιλογή η γατούλα.Βεβαια ενω ειχα σκυλια στο παρελθον τα οποια τωρα κανουν τρελη ζωη στο εξοχικο μας, απο γατες δεν εχω καμια εμπειρια.Αληθευει οτι ειναι περισσοτερο ανεξαρτητεσ και μπορουν να ανταπεξελθουν σε μια πιο "μοναχικη" ζωη στο σπιτι?Δηλαδή θα μπορώ να την αφήνω μοναχούλα της οταν θα λείπω στην δουλειά?Επισης κατι αλλα που ηθελα να ρωτησω.Πως αντιδρουν σε αλλαγη περιβαλλοντος?θα ηταν καλυτερο να την αφησω μονη της για μια μερα ή να την παρω μαζι μου στο αλλο σπιτι?
Αυτα προς το παρον!
Η υποψηφια γατο-μαμα σας ευχαριστει πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάτα1
Νεοφερμένο μέλος
Επειδη ειμαι μεταξυ δυο σπιτιων και μπορει για μια μερα να βρισκομαι σε αλλο σπιτι μεσα στην πολη ρωταω αν ειναι καλυτερο να την παιρνω μαζι μου για εκεινη την μερα στο αλλο σπιτι ή απλα να την αφηνω μονη της ολοκληρη μερα και να την ξαναβλεπω το επομενο πρωι...Δεν ξερω αν με καταλαβες..
ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Μάτα1
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ κι εγώ με τη Michelle στο να πάρεις 2. Eίναι οτι καλύτερο μπορεις να κάνεις και για το γατάκι και για σένα. Δεν θα έχεις ποτέ άγχος μην αργήσεις και είναι μόνο του. Tα έχω ζήσει και τα λέω. Διακοπές 15μέρες έλειπα (η μαμά μου πήγαινε κάθε 1-2 μέρες) και όλα καλά. Aυτά που λέω περί 2, βέβαια, μην σε εμποδίσουν να πάρεις και το ένα αν δεν γίνεται αλλιώς. Tο να έρθουν στο σπίτι 2 γατάκια την ίδια περίοδο ή και την ίδια μέρα είναι τέλεια κατάσταση. Mην σου πω οτι δεν θα βλέπεις καν τηλεόραση γιατί θα τα χαζεύεις (δες τον Gandalf με τον Aragorn του φίλου μας του Nightfall. Θα λιώσεις!!!
). Bέβαια προτρέχω γιατί την απόφαση δεν έχεις πάρει καλά-καλά αλλά λέω να προλάβω. Kι εμείς εδώ όλοι θα σε στηρίζουμε και θα σου λύνουμε ο,τι απορία!
Eπίσης χαίρομαι πολύ που ένας ακόμα «σκυλόφιλος» σκέφτεται και οτι οι γατούλες έχουν ψυχή.
Nα θυμάσαι οτι εμείς οι «γατόφιλοι» αγαπάμε
και όλα τα άλλα ζώα! Θα το διαπιστώσεις κι εσύ. Eύχομαι ο,τι καλύτερο και σύντομα «γατομαμά»!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool