Ανέλπιστη ευτυχία...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νίκο, να σου ζήσει....

Έχω βρεί ΑΠΕΙΡΑ.. έχω μόνιμα 20...
δεν είναι όλα ρόδινα και ρομαντικά, είσαι μάλλον νέο μπαμπάς...:/:
οταν θα σου κάνει 10 τον χρόνο, 50 στα 5 χρόνια μονο απο αυτήν, και όχι μετρώντας τα παιδιά τους θα σε δω....

Ελπίζω όσο καλά τα γράφεις, τόσο καλά να τα τρέχεις στον γιατρό, ετσι να τα ξεκολλάς απο τις ρόδες, και να τα βρίσκεις φολιασμένα, και ξεσκισμένα απο τα σκυλιά...

80% ΔΕΝ θα ΖΗΣΟΥΝ μέχρι το πρώτο έτος της ηλικίας τους....

και παλι να σου ζήσει η μικρή, ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος για την τύχη της τώρα, και την ΤΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ!!!!

καλό το όνειρο ώρα να ξυπνήσεις!!!;)

το έχω αναφέρει χιλιάδες φορές, όποιο δικό μου,
δηλ. από αυτά που έστω ταΐζω γεννήσει, θα στειρωθεί μετά...

τώρα αν εσείς μπορείτε πχ. εδώ στο χωριό να στειρώσετε,
καμμιά 50 γάτες, τι να σας πω, κάντε το...

ναι, φυσικά για τα γατάκια που θα γεννηθούν σε μένα,
ως τώρα κανένα, υπεύθυνος θα είμαι εγώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ, αλλά είναι μικρός...

Παρακαλώ,
και το ότι ειναι ΜΙΚΡΟΣ και όχι ΜΙΚΡΗ.... δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να γκαστρώνει θηλυκές δηλαδή???

Αλλά όχι .. μάλλον, δεν πειράζει.... ΕΜΕΙΣ να είμαστε καλά....

Αν όντως είσαι όσο λές.... ΚΡΙΜΑ....ολόκληρος άνδρας....υπάρχουν και άλλα πράγματα να παίξεις άμα θέλεις..

αντε γειά και απο μένα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα είναι 2 μηνών...

τσπ, να σας πω κάτι θετικό,

εδώ στο χωριό λόγω σιταριών, έχουμε πολλά ποντίκια,

οπότε οι γάτες είναι πολύ αγαπητές,

δεν υπάρχει νηστική γάτα...

οι σακούλες στα σκουπίδια, δεν είναι σκισμένες από γάτες ή σκυλιά όπως αλλού...

υπάρχει καλή αντιμετώπιση τους, λόγω αναγκαιότητας βέβαια...

την στείρωση την σκέφτομαι για τον μικρό, αν δω ότι αγριεύει...

μα είναι 2 μηνών...

τσπ, να σας πω κάτι θετικό,

εδώ στο χωριό λόγω σιταριών, έχουμε πολλά ποντίκια,

οπότε οι γάτες είναι πολύ αγαπητές,

δεν υπάρχει νηστική γάτα...

οι σακούλες στα σκουπίδια, δεν είναι σκισμένες από γάτες ή σκυλιά όπως αλλού...

υπάρχει καλή αντιμετώπιση τους, λόγω αναγκαιότητας βέβαια...

την στείρωση την σκέφτομαι για τον μικρό, αν δω ότι αγριεύει...

Μήπως ότι υπάρχουν και πολλά ποντικοφάρμακα που αν φάνε οι γάτες μολυσμένο ποντίκι ψοφάνε και αυτές για να μιλήσω στην γλώσσα σου, σου λέει κάτι αυτό?:mad:

η πλειονότητα του χωριού έχει αποφασίσει ότι οι γάτες είναι πιό οικονομικές και ακίνδυνες...
παλιά είχαμε περιπτώσεις από παιδάκια που φάγανε ποντικοφάρμακο και από τότε είχαμε
μεγάλες αλλαγές...

παιδιά επανέρχομαι στο γατάκι, τώρα δεν μΕ αφήνΕι νΑ γράψω..

του έβαλα frontlinE και φάγαμΕ ΨΑΡΆΚΙ...

όπως σας είπα και πριν,
έμαθα και τώρα κατάλαβα τον λόγο που τον αφήσανε...

τα κάνει όπου νά 'ναι...

του έδειξα την άμμο

και τα έβαλα μέσα να τα μυρίσει...

για παρέα όπως όλα τα κατοικίδια,...

αλλά δεν θέλω να τυρανιέται, ούτε αυτό, ούτε εγώ, αν δεν δένουμε...
Ναι μωρε,αμα δε δενεται το προβληματικο(σε ελευθερη μεταφραση αν δε σε βλεπει σαν θεο του και δεν σε κανει μυτουλες σαν μαμα του και δεν ξερω κι εγω τι αλλο θες) υπαρχει και το μπροστινο σπιτι,θα κανει παρεα με την Αριαδνη.Ή εξι μηνων θα του κανεις το πειραμα,για να δεις αν θα σε διαλεξει...:down:
Νικοοοοοοοοο τι καιρο κανει στον κοσμο σου;

Νικοοοοοοοοο τι καιρο κανει στον κοσμο σου;

Ή θα βρέχει ή θα χιονίζει ή καλό καιρό θα κάνει:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ή θα βρέχει ή θα χιονίζει ή καλό καιρό θα κάνει:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν θα το μάθουμε σύντομα,ο Νίκος θύμωσε και μας άφησε,πάει στη γατούλα του

Οχι καλε να απλωσει μαλλον θα πηγε παλι...

Οχι καλε να απλωσει μαλλον θα πηγε παλι...
Είμαστε κακές ώρες ώρες αλλά μ'αρέσει:)

ρε παιδια αφου ειναι γκάου-μπίου ο άνθρωπος!θα του βάλουμε μυαλό εμεις?μην ασχολείστε αλλο!!!

αυτό προσπαθεί να κάνει!να μας προκαλέσει!

Καλε γιατι,ασε μας κι εμας να χαρουμε λιγακι!Και δεν ειναι γκαου-μπιου,ειναι γιοκο-τσοκο!:PΤο ωραιο με αυτο το νημα ειναι οτι δεν μπορεις να βγεις εκτος θεματος,γιατι το θεμα του ειναι "τρια πουλακια καθονταν".:lol:

Μας κρατάει και μούτρα!!! Χαχα!! :lol:
Δεν παίζεται ο άνθρωπος!!
Πολύ ασχοληθήκαμε όμως, δε νομίζετε;

O nikosxeng αποκλείστηκε για δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών.
Το παρόν θέμα κλειδώνεται, γιατί, όπως πολύ σωστά είπατε παραπάνω, δεν έχει πια νόημα.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back