Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επίσης μυρίζομαι Ολλανδία ή όχι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
καταρχήν, χωρίς να θέλω να φανώ επικριτική, αν κι αντιλαμβάνομαι την ανησυχία σου, όταν υιοθετούμε-αγοράζουμε-αποκτούμε-όπως θέλεις πες το ζωάκι, έχουμε την αποκλειστική του ευθύνη εμείς κι όχι οι φιλοζωικές. Νέος άνθρωπος είσαι, με μια ματιά στο διαδίκτυο μπορείς να δεις σε τί κατάσταση βρίσκονται οι φιλοζωικές της χώρας τα τελευταία χρόνια, χωρίς καμμία οικονομική βοήθεια από πουθενά και με τα αδέσποτα να πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο.
από εκεί και πέρα, μήπως η γάτα σου αντιλαμβάνεται την έντασή σου σχετικά με το άγχος της επικείμενης φυγής σου? την έχεις 3 χρόνια που σημαίνει πως σε ξέρει και την ξέρεις καλά. τα ψυχολογικά μας οι γάτες τα "πιάνουν" στον αέρα, να ξέρεις.
αν της έδινες λίγο χρόνο ηρεμώντας κι εσύ ο ίδιος νομίζω θα πήγαιναν όλα οκ.
υ.γ.ελπίζω να τα πάει καλά στο καινούριο της σπίτι, αν και μου φαίνεται ότι την έδωσες λίγο ...εύκολα.
υ.γ.2. εύχομαι καλή αρχή στη νέα σου ζωή στο εξωτερικό κι όλα να σου πάνε καλά, όπως και να'χει.
υ.γ.3. εντελώς φιλικά και πάλι στο λέω, αν πάρεις άλλο ζωάκι κάποια στιγμή να θυμάσαι πως είναι για όλη του τη ζωή. δεν είναι κακό να πεις "δεν μπορώ να δεσμευτώ για 10-20 χρόνια".
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum