Αναζήτηση γιατρού

popppi

Νεοφερμένο μέλος

Η popppi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα.
Παιδιά το είδα το θέμα σας με τους κτηνιάτρους αλλά ενδιαφέρομαι για μια πιο εξειδικευμενη πληροφορία. Ξέρετε κανέναν καλό γιατρό Θεσσαλονικη που να έχει καλές τιμές στη στείρωση? Έχω μια φίλη που γέννησαν στην αυλή της 2 γάτες από 5 γατάκια(=12!) κι εγώ έχω κάποια αδέσποτα εδώ που επειδή βρίσκουν φαγητό και κάθονται. (5 γατιά και εγώ δηλαδή). Ούτε ξέρω από τιμές. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι υπόχρεη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο της δικής μου κτηνιάτρου. Εγγυώμαι ότι είναι εξαιρετική, αλλά, απ' όσο ξέρω, έχει τσουχτερές τιμές. Μπορεί, ώστόσο, να κάνει καλύτερη τιμή σε μαζικές στειρώσεις, δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα τηλέφωνο και να της πεις ότι σε σύστησα εγώ. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου πμ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω αρχες Ιουλιου ειχα κανει δυο στειρωσεις, σε δυο αδεσποτα τοτε, αδερφακια αρσενικο και θηλυκο σε μια κτηνιατρο στον Ευοσμο Θεσ/νικης.Οι τιμες για αδεσποτα ηταν 80Ευρω το θηλυκο και 50Ευρω το αρσενικο και επισης τα κρατουσε στο ιατρειο της για 24ωρο.Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου π.μ αν και τα στοιχεια της μπορεις να τα βρεις και στο θεμα https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=27959
Ελπιζω να βοηθησα:D

Ρίξε μια ματιά στη λίστα με τους κτηνιάτρους. Υπάρχουν δύο κτηνίατροι στη Θεσσαλονίκη που κάνουν καλές τιμές για μαζικές στειρώσεις.

Επίσης, δεν χάνεις τίποτα να επικοινωνήσεις με το σωματείο Άργος και να ζητήσεις να στειρώσεις τα γατάκια μέσω των κτηνιάτρων του, καλύπτοντας φυσικά μέρος των εξόδων.

Μόλις έδωσα και σε κάποιο άλλο μέλος το όνομα του δικού μου γιατρού. Η εμπειρία του μεγάλη, η στάση του άκρως φιλοζωϊκή, οι τιμές του καλές. Νίκο Δασκαλόπουλο τον λένε και έχει το ιατρείο του στην Καρακάση κάτω από τη Δελφών -κατεβαίνοντας προς την πλατεία Πατρικίου αριστερά. Το τηλέφωνό του δεν το έχω πρόχειρο αυτή τη στιγμή -βρες το από το ιντερνετ ή το 11880.

Η ευγενια Μαρτσοπουλου ο νικος Δασκαλόπουλος και η Φατση κανουν στειρωσεις σε πολλα ζωακια με καλυτερες τιμες και ειναι ζωοφιλοι ολοι.

Μόλις έδωσα και σε κάποιο άλλο μέλος το όνομα του δικού μου γιατρού. Η εμπειρία του μεγάλη, η στάση του άκρως φιλοζωϊκή, οι τιμές του καλές. Νίκο Δασκαλόπουλο τον λένε και έχει το ιατρείο του στην Καρακάση κάτω από τη Δελφών -κατεβαίνοντας προς την πλατεία Πατρικίου αριστερά. Το τηλέφωνό του δεν το έχω πρόχειρο αυτή τη στιγμή -βρες το από το ιντερνετ ή το 11880.

Ευχαριστώ θα το ψάξω αν και μου πέφτει λίγο μακριά καθώς μένω δυτικά.:happy:

Η ευγενια Μαρτσοπουλου ο νικος Δασκαλόπουλος και η Φατση κανουν στειρωσεις σε πολλα ζωακια με καλυτερες τιμες και ειναι ζωοφιλοι ολοι.

οκ:) θα το ψαξω και θα σας πω τι βρήκα. Να βρω τον χρόνο μόνο γιατί έρχεται και εξεταστική....:/:

Εγω αρχες Ιουλιου ειχα κανει δυο στειρωσεις, σε δυο αδεσποτα τοτε, αδερφακια αρσενικο και θηλυκο σε μια κτηνιατρο στον Ευοσμο Θεσ/νικης.Οι τιμες για αδεσποτα ηταν 80Ευρω το θηλυκο και 50Ευρω το αρσενικο και επισης τα κρατουσε στο ιατρειο της για 24ωρο.Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου π.μ αν και τα στοιχεια της μπορεις να τα βρεις και στο θεμα https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=27959
Ελπιζω να βοηθησα:D

Απίστευτο αλλά μια φορά που είχα ένα πρόβλημα με ένα γατάκι πήγα στον άντρα της κα Σωτηριάδου. τα στοιχεία της τα είχα βρει μέσω του σάιτ αλλά δεν ήταν στο ιατρείο όταν με βόλευε. Τα γατιά είναι πλέον δικά μας αλλά πληθαινουν επικίνδυνα. Είχαμε πάντα γάτες στην αυλή αλλά ήρθε μία γέννησε, βρήκα ένα συν όσες είχαμε... Ευχαριστώ όλους/ες σας θα αρχίσω τα τηλ. αύριο.

Ο νικος ειναι δαθεσιμος μετα τις 27 τωρα λειπει.. αν πιασεις καλό ειναι να τις πηγαινεις 3-3 η πεντε πεντε για πιο γρηγορα κι αποτελεσματικα.μπορεις να συνενοηθει και για αποπαρασιτωσεις φιλοξενεια κλπκλπ. Αν χρειαστεις παγιδα εχει το αργος αυτη τη στιγμη

Ο νικος ειναι δαθεσιμος μετα τις 27 τωρα λειπει.. αν πιασεις καλό ειναι να τις πηγαινεις 3-3 η πεντε πεντε για πιο γρηγορα κι αποτελεσματικα.μπορεις να συνενοηθει και για αποπαρασιτωσεις φιλοξενεια κλπκλπ. Αν χρειαστεις παγιδα εχει το αργος αυτη τη στιγμη

δεν θα χρειαστώ. τα γατάκια τα έχουμε υιοθετήσει πλέον, μερικά ήταν δικά μας από χρόνια αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για στειρώσεις... το ένα είναι ημι-άγριο αλλά θα τα καταφέρουμε είναι καλό γατούλι.

Τελικά επικοινώνησα με το σωματείο "η Αγάπη " που είναι στην πυλαία και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με τον γιατρό που συνεργάζονται (Δασκαλοπουλος κάπου στη Βούλγαρη) και θα μου πουν την Δευτέρα. Yasmin λες να είναι αυτός που μου πρότεινες?

Ο Δασκαλόπουλος δεν είναι στη Βούλγαρη, είναι στην Καρακάση, κάτω από τη Δελφών.

ενας δασκαλοπουλος υπαρει και ολοι σα σωματεια σε αυτον παμε χεχεχε ο ιδιος ειναι

Ωραια χαίρομαι που τον συστήνεις! Ωραια ξέρω την περιοχή εκεί περίπου. Να δουμε τι έπεται....:hello:

Μονο αν δε το σηκωνει ειναι γιατι ειναι μονος του one man show συνηθως ξαναπαρε και πες απο το μαικατ εισαι κλπκλπ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back