Αναζητώ ρωσική μπλε (Russian blue) να μου χαρίσουν

JohnPs13

Νεοφερμένο μέλος

Ο JohnPs13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Είμαι νέος στον γατίσιο τομέα! Αποφάσισα μετά από τα υπόλοιπα κατοικίδια που έχουν περάσει από τα χέρια μου (κουνέλια,σκυλακια κ.α.) να επιλέξω τη συντροφια μιας ψιψινας!Κρυφη μου επιθυμια χρονων,οπως φαινεται ομως ακομα ανεκπληρωτη! Ύστερα από διεξοδικη αναζητηση οσον αφορα τα μετρα προετοιμασιας του σπιτιου,της προσωπικης ζωης και ειδικα στον τομεα του χαρακτήρα μιας γάτας κατέληξα στην Μπλε Γατα Ρωσιας! Παρακαλώ ,αν γνωρίζετε να χαρίζεται ρώσικη μπλε,για οποιαδηποτε πληροφορια επικοινωνηστε στο john_ps13@yahoo.gr ή στείλτε μου pm (δε γνωριζω αν γινεται ειμαι νεος στο forum!!)..Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
για να βρεις ρωσικη μπλε μόνο απο εκτροφείο.... και φυσικα θα πρεπει να δώσεις και το διόλου ευκαταφρόνιτο αντίτιμο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Μπορείς να βρεις αδέσποτο, ημίαιμο, που να είναι σαν ρωσική μπλε που θέλεις...υπάρχουν κάποια που χαρίζονται, και δεν υστερούν σε τίποτα από ομορφιά και χαρακτήρα από τα ράτσας. Αλλιώς χρειάζεται να το ψάξεις μέσω εκτροφείου όπως λέει σωστά κι ο Mithra και να πληρώσεις, συνήθως αρκετά χρήματα.

Ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα για ημίαιμη. Και αν ήταν και αδέσποτη θα την αγαπούσα 1000 φορές περισσότερο! Αν ακούσετε κάτι για Θεσσαλονίκη post it over here! Αν και βρήκα κάποιες διαθέσιμες είμαι ακόμα στο ψάξιμο! :)

Κι εγω μαζι σου John εδω τον τελευταιο καιρο ψαχνω κι εγω για ενα τετοιο γατακι αλλα δεν εκατσε τελικα. Συνεχιζουμε το ψαξιμο δυναμικα! Καλη μας τυχη.

https://www.adespoto.gr/index.php?op...=sobi2Details&catid=2&sobi2Id=30548&Itemid=93

δεν ειναι γατακι 1ος ή 2 μηνων, αλλα αυτο δε σημαινει οτι υστερει σε κατι! 4 μηνων ειναι ακομη γατακι αλλωστε. ;)

Η Ξένια τα σπάει! Τεσσάρων μηνών είναι το αποκορύφωμα του "είμαι γατάκι, αγάπησέ με" (αν και τα περισσότερα παραμένουν γατάκια για πολύ καιρό αν έχουν αρκετή αγάπη! ). Εγώ λέω μη χάσεις την ευκαιρία! Είναι και ρωσική μπλε...αυτό που θέλεις μάλλον είναι. ;)

Για την Ξένια έκανα κίνηση με το που αναρτήθηκε η αγγελία. Ωστόσο το Φιλοζωικό Σωματείο απέρριψε την πρόταση μου,διότι όπως αναφέρει και στα σχόλια ''Μόνο εντός Αττικής'' κι εγώ διαμένω στη Θεσσαλονίκη! Κρίμα είναι μια κούκλα και φαίνεται πανέξυπνη! Βρήκα ωστόσο μια άλλη Μπλε γατούλα και απ ότι φαίνεται βαίνει καλώς και πάμε προς υιοθεσία! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και τον χρόνο σας! Σε λίγες ώρες θα κλείσω και το topic για να μην δημιουργώ ψευδαισθήσεις και φρούδες ελπίδες σε όσους το συναντάνε και ενδιαφέρονται!

Να δούμε και καμία φωτογραφία!

Με λύπη να ανακοινώσω ότι το θέμα της υιοθεσίας κάπου σκάλωσε! Ο τύπος επέλεξε μια συγγενή του,αν και ήμασταν σε εξαιρετικό σημείο! Keep searching δηλαδή και καλή μας τύχη..

Για την Ξένια έκανα κίνηση με το που αναρτήθηκε η αγγελία. Ωστόσο το Φιλοζωικό Σωματείο απέρριψε την πρόταση μου,διότι όπως αναφέρει και στα σχόλια ''Μόνο εντός Αττικής'' κι εγώ διαμένω στη Θεσσαλονίκη! Κρίμα είναι μια κούκλα και φαίνεται πανέξυπνη! Βρήκα ωστόσο μια άλλη Μπλε γατούλα και απ ότι φαίνεται βαίνει καλώς και πάμε προς υιοθεσία! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και τον χρόνο σας! Σε λίγες ώρες θα κλείσω και το topic για να μην δημιουργώ ψευδαισθήσεις και φρούδες ελπίδες σε όσους το συναντάνε και ενδιαφέρονται!

'Αντε με το καλό!:clapup:
Και μη σας χάσουμε! Περιμένουμε να της ανοίξεις σελίδα και να τη θαυμάσουμε:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back