Ανατομικό πρόβλημα στα γεννητικά όργανα

περασε 1 εβδομαδα απο το δευτερο χειρουργειο,και ως τωρα ολα πανε καλα,
αλλα αρχισαν προβληματα συμπεριφορας..ειναι το μοναδικο γατι που ειχα που λερωνει 9 φορες στην αμμο του και μια φορα οπου του ερθει...γωνιες,κουρτινες,κατω απο το κρεβατι...εχω βαρεθει να σφουγγαριζω,ενω ο μεγαλος μου ο γατος που τον υπεραγαπαει,ειναι ο πιο καθαρος γατος του κοσμου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε, μήπως δεν ειναι θέμα συμπεριφοράς αλλά σχετίζεται με το πρόβλημα που έχει; Αν το όλο του ουροποιητικο είναι προβληματικο και τον ενοχλεί, κλπ, μάλλον αυτο θα φταίει. Μίλησες με τη γιατρο για αυτο;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Goldencat, το ίδιο μου έκανε και ο δικός μου στην αρχή. Έχει να κάνει με το πρόβλημά του και είναι εν μέρει ψυχολογικό. Επειδή έχει βασανιστεί τόσο με το κατούρημα, έχει συνδέσει την άμμο του με δυσάρεστες καταστάσεις και καμιά φορά αφήνεται να κατουρήσει εκεί που χαλαρώνει και τυχαίνει να βρίσκεται. Ο δικός μου κατουρούσε και μέσα στο κρεβάτι του και έπρεπε διαρκώς να πλένω. Τώρα το ξεπέρασε και είναι μια χαρούλα. Όσο βελτιώνεται η υγεία του, τόσο θα ξεπερνάει κι αυτό το πρόβλημα. Κάνε υπομονή και έχε τον υπό παρακολούθηση. Θα στρώσει με τον καιρό.

Άριελ ο μικρος συνεχίζει να πηγαίνει καλύτερα; :):)
Πολύ ευχάριστα νέα!!

ευτυχως ως τωρα στο κρεβατι δεν εχει κανει τιποτα!!

Ας μην τον γρουσουζεύουμε! :)

καλησπερα σε ολους
τα νεα μας....
ο μικρος ξαναχειρουργηθηκε πριν 2 εβδομαδες....και δεν τον επιασε η ναρκωση,δηλαδη απο το κακο στο χειροτερο...και εκει που ηλπιζα οτι τελειωσαν τα βασανα μας σημερα δια πιστωσα οτι σφιγκεται για να ουρησει...μαλλον ειναι μια περιπτωση χωρις λυση,και παμε για 4ο χειρουργριο,προσπαθω να το τρεναρω μια και επαθε εθισμο στην ναρκωση!
Αλλλα αναρωτιεμαι εως ποτε θα κανουμε χειρουργειο καθε δυο εβδομαδες και ακομα χειροτερα ναρκωση καθε δυο εβδομαδες.......

Ωχ βρε Γκολντενκατ... γιατι????:(
Τι σας είπε η γιατρός;;

Προτείνω να του κάνετε υπέρηχο για τυχόν πετρούλες, μπας και του συμβαίνει το ίδιο που είχε πάθει κι ο δικός μου. (Δηλαδή, λόγω της φίμωσης λίμναζαν τα ούρα και σχημάτιζαν πέτρες στην κύστη). Μπορεί δηλαδή το ζήτημα της φίμωσης να τακτοποιήθηκε με τα χειρουργεία αλλά να υπάρχουν πέτρες ήδη σχηματισμένες που παρακωλύουν τη φυσιολογική ροή.
Είναι σπάνιο, αλλά μπορεί να συμβεί...

δικιο εχεις για τον τροπο σχηματισμου των λιθων,αλλα δυστυχως??? στην δικια του περιπτωση,τα προβληματα αρχιζουν μολις επουλωνεται το τραυμα..και δυστυχως εδω και 4 ημερες ξαναρχισαμε!!
Προσπαθω να το τρεναρω μια και ειχαμε και την περοπετεια της ναρκωσης αλλα τωρα πια μετα απο 4 εβδομαδες,παμε για το 4ο χειρουργειο μια και εχει αρχισει να ειναι εντονη η δυσκολια του να ουρησει και εχει μεινει μια πολυ μικροσκοπικη τριχωειδης τριπουλα για ουρηθρα!

Δεν ειναι αμφιβολου αποτελεσματος η ενχειρηση, ο γιατρος μας την εχει κανει σε πολλα και ουρουν πια σαν θυληκα αλλα ζουν μια χαρα. Αν ειναι καλος ο γιατρος μην φοβασαι να προχωρησεις , ειχα παρομοιο θεμα με τον βουλιτσο και το ειχα ψαξει.

Μηπως να εβλεπες κι εναν αλλο γιατρο???

...προσπαθω να αποφυγω να του κανω θηλυκη ουρηθρα...

Κι ομως μπορει να ειναι η μονη λυση, μην κολλας με τα ψυχολογικα τα δικα μας οτι θ'αλλαξει φυλλο και αλλα... το σημαντικο ειναι να μπορει να ουρει.. φοβαμαι οτι αυτες οι επεμβασεις το ταλαιπωρουν χειροτερα απο το να ουρει σαν θυληκια γατα τελικα.. Εγω παντως θα το εκανα αν εμπιστυομουν το γιατρο στο λεω να το ξερεις.. ετσι ισως οδηγηθειτε εκει ουτως η αλλως αλα με εξτρα ταλαιπωρια τις επεμβασεις και τα προβληματα συμπεριφορας. Ειναι η αποψη μου, εγω αυτο θα εκανα μιας κα ειδα γατακια που τα πανε μια χαρα μετα. Εξισου σημαντικοτατο ρολο παιζει και η τροφη μετα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back