Ανατριχιαστικό!

Mikri_Shakira

Νεοφερμένο μέλος

Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Βρε παιδια το νιωθει και κανενας αλλος απο εσας οτι προκειτε να γινει πολυ ισχυρος σειεμος στην Ελλαδα ή μονο εγω το εχω προαισθημα? Λες να τρελαθηκα?
Παντα στη ζωη μου προαισθανομουν το κακο που ερχοταν, μια φορα κι ολας το εβλεπα σαν οραμα,σαν εφιαλτη και παντα ειχα δικιο... :(
Ομως αναρωτιεμαι, το νιωθω μονο εγω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνωμη γιατι ειδικα στην Ελλαδα? Στην πολυνησια δεν φτανει??? Εαν εχεις πραγματικά τετοιες ικανοτητες μηπως να συνεργαζοσουν με καποιο φορεα?Διαφορετικα θα μπορουσεα να σκεφτεις και το αγχος σαν αιτια τετοιων αισθησεων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω γιατι.. απλα ετσι το αισθανομαι... :/:
Δεν μπορω να το κανω γιατι κανεις δεν θα με παρει στα σοβαρα και γιατι δεν μπορω να το προβλεψωσ τανταρ και ουτε με προγραμμα, απλα καμια φορα προαισθνομαι οτι κατι θα συμβει :(
Π.χ περσι αισθανομουν οτι κατι κακο και μεγαλο θα γινει και καηκε η μιση Ελλαδα, επισης αποκολληθηκε ενα τεραστιο κομματι παγου απο την Ανταρκτικη. Οι φιλοι μου δεν το πιστευανε οταν το ειδαν...
Εμενα ομως δεν μ'αρεσει :/: ειναι ποκυ αγχωτικο να ξερεις οτι κατι θα συμβει και να μην μπορεις να κανεις τπτ γι'αυτο :down:

τι να σου πω.........και εγω το νιωθω καποιες φορες...κυριως λιγο πριν γινει.....αλλα οχι παντα.......ελπιζω να μην γινει στη ζακυνθο!!!!!!! γενικα να μην γινει...αλλα ουτως η αλλως ειμαστε πολυ υψηλα στην σεισμικοτητα...οποτε καποια στιγμη θα γινει και μεγαλος...παντα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι ουτως η αλλως.....:D

τι να σου πω και εγω μικρη (το '90) ελεγα στον μπαμπα μου οτι καιρο εχει να γινει σεισμος και την επομενη μερα εκανε εναν δυνατο και επεσαν αρκετα σπιτια. Συμπτωσεις ειναι ολα αυτα. Βλεπεις στις ειδησεις για σεισμους και αλλες καταστροφες και μετα βλεπεις ονειρα, οραματα κτλ με παρομοια πραγματα που ειδες ή σκεφτηκες την προηγουμενη μερα. Σε μας εχει να κανει 100+ χρονια σεισμο και περιμενουν εναν δυνατο εδω και χρονια. Τι να κανουμε; Να αγχωθουμε για εναν σεισμουλη;

Άγχος έχεις. Καθημερινά σε όλον τον κόσμο συμβαίνουν χιλιάδες πράγματα. Φωτιές, σεισμοί, πλημμύρες, πόλεμοι κα. Απλά στις ειδήσεις αναφέρουν αυτά που πουλάνε περισσότερο. Το ήξερες π.χ. ότι κάθε 3 λεπτά βιάζεται μία γυναίκα σε όλο τον κόσμο?
Ίσως να προαισθάνεσαι διαφορα :hmm:αλλά ένα γενικό συμβάν δεν μπορεί να σου το αποδείξει. Ψάξτο κι άλλο.;)

τι να σου πω και εγω μικρη (το '90) ελεγα στον μπαμπα μου οτι καιρο εχει να γινει σεισμος και την επομενη μερα εκανε εναν δυνατο και επεσαν αρκετα σπιτια. Συμπτωσεις ειναι ολα αυτα. Βλεπεις στις ειδησεις για σεισμους και αλλες καταστροφες και μετα βλεπεις ονειρα, οραματα κτλ με παρομοια πραγματα που ειδες ή σκεφτηκες την προηγουμενη μερα. Σε μας εχει να κανει 100+ χρονια σεισμο και περιμενουν εναν δυνατο εδω και χρονια. Τι να κανουμε; Να αγχωθουμε για εναν σεισμουλη;
ΑΑΑΑ! ώστε εσύ έφταιγες για τότεε!!!!??:P:P:D:D:lol:

Το νιώθω και εγώ συχνά αυτό και πάντα αναρτιόμουνα, αν είμαι η μόνη ή μήπως έχω κάποιο πρόβλημα :blink:. Σπάνια το συζητώ, γιατί νιώθω άβολα :redface:.
Όχι απλά ότι είναι να γίνει σεισμός, αλλά έχω την αίσθηση που έχουμε, όταν αντιλαμβανόμαστε ότι γίνεται ένας :confused:.
Γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη στους σεισμούς και τους καταλαβαίνω εύκολα.

Το ίδιο συμβαίνει όταν είναι να γίνει κάτι ή με τα όνειρα μου, είναι μερικές φορές προφητικά, όχι για τους άλλους αλλά για’ μένα.

Το νιώθω και εγώ συχνά αυτό και πάντα αναρτιόμουνα, αν είμαι η μόνη ή μήπως έχω κάποιο πρόβλημα :blink:. Σπάνια το συζητώ, γιατί νιώθω άβολα :redface:.
Όχι απλά ότι είναι να γίνει σεισμός, αλλά έχω την αίσθηση που έχουμε, όταν αντιλαμβανόμαστε ότι γίνεται ένας :confused:.
Γενικά είμαι πολύ ευαίσθητη στους σεισμούς και τους καταλαβαίνω εύκολα.

Το ίδιο συμβαίνει όταν είναι να γίνει κάτι ή με τα όνειρα μου, είναι μερικές φορές προφητικά, όχι για τους άλλους αλλά για’ μένα.

Συναδελφισα στη ιδια μοιρα ειμαστε. Γι'αυτους που δεν το εχουν νιωσει ισως ειναι λιγο δυσκολο να το αντιλιφθουν ,ακομα και να το πιστεψουν. Στην αρχη ουτε κι εγω πιστευα τον εαυτο μου, μετα απο 5-6 περιστατικα ομως το πηρα αποφαση οτι εχω το βασανιστικο αυτο χαρισμα. Μακαρι να μπορουσα να το εμκεταλευτω ή ακομη και να το αναπτυξω. Εγω το νιωθω και για τους αλλους. Τη τελευταια φορα που το ειχα τρακαραν κατι παιδια απο την παρεα μου, τους ειχα προειδοποιησει ομως! Εγω τους σεισμους τους τρεμω! :P Ακομα κι αν δεν ειναι σεισμος αυτο που ερχετε, σιγουρα κατι θα συμβει στην Ελλαδα (θα μου πεις τι αλλο θες? δεν φτανουν ολα αυτα που περασε? :down:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back