marfot75
Δραστήριο μέλος
πήγα να τη χαιδέψω και με δάγκωσε. Τέτοια φρίκη, έφαγε!!!!Αποφάσισα,λοιπόν, να το κατεβάσω στην αυλή γιατί κι αυτό ήταν πολύ τρομαγμένο.Εξάλλου η αυλή δεν έχει πρόσβαση σε δρόμο και περαστικούς. Τα αδεσποτάκια το συμπάθησαν αμέσως και του έγλειφαν το κεφαλάκι. Το γατάκι είναι περίπου 4 μηνών.
Όταν,λοιπόν, ταίζω τα αδεσποτάκια αυτό το ταίζω μέσα στο σπίτι επειδή δεν προλαβαίνει με τους μεγάλους. Μόλις κατεβαίνω να το πιάσω η ΜουΜου αναστατώνει το σπίτι αν δεν την αφήσω να με ακολουθήσει.Έρχεται και παρακολουθεί όλη τη διαδικασία με ύφος άστα να πάνε.
Προχτές έκανε κάτι απίστευτο. Μόλις τελειώσαμε το τάισμα της Κουτσούνας (έτσι την όνομασα τη μικρή) τρέχει πάνω στον καναπέ και μπροστά μου κάνει τα τσίσα της πάνω στα μαξιλάρια
Της φώναξα και αυτή άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα σαν αφηνιασμένη. Να πω ότι αυτό το έκανε άλλη μια φορά, τη μέρα που τη στείρωσα πριν 9 μήνες περίπου. Επίσης, τη στείρωση την είχε πάρει πολύ άσχημα. Άργησε να επανέλθει.
Τι είναι τώρα αυτό, τρόπος διαμαρτυρίας; Μήπως σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas3
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Προσωπικα αν αντιδουσε με αυτο το τροπο δικο μου γατακι θα του ελεγα "μη" και μετα θα το αγνουσα κι εγω για καποια ωρα. Να καταλαβει κι εκεινη πως ενοχληθηκα πολυ κι εγω. Δεν ξερω αν ειναι η ενδεδειγμενη τακτικη παντως. Αλλα τις αλλες ωρες θα ημουν πολυ καλη μαζι της ωστε να μην νιωθει απειλουμενη απο αλλα γατακια. Δεν ξερω αν γινεται να της στερεις τη θεα οταν ασχολεισαι με το μικρουλι...
Να μη σε βλεπει και ζηλευει
Ismini
Διάσημο μέλος
Διάβασε εκει που γράφει MΑΡΚΑΡΙΣΜΑ
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
Σήμερα για να με εντυπωσιάσει έφερε ένα πουλάκι, αφού το είχε σκοτώσει πρώτα :cry: . Παιδιά, να βλέπατε πως έκανε ....
Νιαούριζε συνέχεια, με κοίταζε και χοροπηδούσε γύρω του. Εγώ τώρα τι να κάνω, την χάιδεψα και της είπα μπράβο άσχετα ότι το στομάχι μου ήταν κόμπος. Το κακόμοιρο το πουλάκι....

χριστινα
Διάσημο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
.Δεν θα τη μάλωνα σε καμία περίπτωση μετά απο αυτό που έγινε. Αρκετά την στεναχώρησα άθελά μου....
marfot75
Δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
Η Μουμού, πάντως, σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια
:kiss::kiss::kiss:
Ismini
Διάσημο μέλος

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Πανεμορφη γατουλα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool