Ανεξήγητη συμπεριφορά

marfot75

Δραστήριο μέλος

Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα.
Εδώ και ένα μήνα φροντίζω ένα αδέσποτο γατάκι, το οποίο είχα βρει εγκλωβισμένο μέσα σε μηχανή αυτοκινήτου. Το έφερα στο σπίτι αλλά όταν το είδαν τα 3 καμάρια μου κάθε άλλο παρά το καλοδέχτηκαν.Ειδικά η Μου-Μου,όταν το αντίκρυσε της γυάλισε το μάτι :mad: πήγα να τη χαιδέψω και με δάγκωσε. Τέτοια φρίκη, έφαγε!!!!
Αποφάσισα,λοιπόν, να το κατεβάσω στην αυλή γιατί κι αυτό ήταν πολύ τρομαγμένο.Εξάλλου η αυλή δεν έχει πρόσβαση σε δρόμο και περαστικούς. Τα αδεσποτάκια το συμπάθησαν αμέσως και του έγλειφαν το κεφαλάκι. Το γατάκι είναι περίπου 4 μηνών.
Όταν,λοιπόν, ταίζω τα αδεσποτάκια αυτό το ταίζω μέσα στο σπίτι επειδή δεν προλαβαίνει με τους μεγάλους. Μόλις κατεβαίνω να το πιάσω η ΜουΜου αναστατώνει το σπίτι αν δεν την αφήσω να με ακολουθήσει.Έρχεται και παρακολουθεί όλη τη διαδικασία με ύφος άστα να πάνε.
Προχτές έκανε κάτι απίστευτο. Μόλις τελειώσαμε το τάισμα της Κουτσούνας (έτσι την όνομασα τη μικρή) τρέχει πάνω στον καναπέ και μπροστά μου κάνει τα τσίσα της πάνω στα μαξιλάρια :blink:
Της φώναξα και αυτή άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα σαν αφηνιασμένη. Να πω ότι αυτό το έκανε άλλη μια φορά, τη μέρα που τη στείρωσα πριν 9 μήνες περίπου. Επίσης, τη στείρωση την είχε πάρει πολύ άσχημα. Άργησε να επανέλθει.
Τι είναι τώρα αυτό, τρόπος διαμαρτυρίας; Μήπως σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι αντίδραση,έχει στραβώσει και στο κάνει για να καταλάβεις(!),τέτοια κόλπα μου΄κανε και μένα η Λουκρητία(καλή της ώρα).Είναι θέμα χαρακτήρα...και τρέλλας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντιδραση δεν λες τιποτα. Σου δειχνει πως ενοχλειται.
Προσωπικα αν αντιδουσε με αυτο το τροπο δικο μου γατακι θα του ελεγα "μη" και μετα θα το αγνουσα κι εγω για καποια ωρα. Να καταλαβει κι εκεινη πως ενοχληθηκα πολυ κι εγω. Δεν ξερω αν ειναι η ενδεδειγμενη τακτικη παντως. Αλλα τις αλλες ωρες θα ημουν πολυ καλη μαζι της ωστε να μην νιωθει απειλουμενη απο αλλα γατακια. Δεν ξερω αν γινεται να της στερεις τη θεα οταν ασχολεισαι με το μικρουλι...
:hmm: :hmm: :hmm:
Να μη σε βλεπει και ζηλευει

Το βλέπει σαν εισβολέα και θέλει να δείξει ότι ο χώρος της ανήκει.
Διάβασε εκει που γράφει MΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

Mην της δινεις σημασια και θα σταματησει.Τελικα οι γατες ειναι πολυ μα παρα πολυ ζηλιαρες!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Σήμερα για να με εντυπωσιάσει έφερε ένα πουλάκι, αφού το είχε σκοτώσει πρώτα :cry: . Παιδιά, να βλέπατε πως έκανε ....
Νιαούριζε συνέχεια, με κοίταζε και χοροπηδούσε γύρω του. Εγώ τώρα τι να κάνω, την χάιδεψα και της είπα μπράβο άσχετα ότι το στομάχι μου ήταν κόμπος. Το κακόμοιρο το πουλάκι....:(

Το καημενουλι το πουλακι. Καλα εκανες παντως με το γατακι σου, ασχετα με το ποσο στενοχωρηθηκες. Το μικρουλι ηθελε μαλλον να επανορθωσει και να σε ευχαριστησει.... Δεν ειναι απιστευτα τα ζωακια;;;

Σίγουρα ήθελε να με ευχαριστήσει για να μου φέρει τέτοιο <<δωράκι>> :( .
Δεν θα τη μάλωνα σε καμία περίπτωση μετά απο αυτό που έγινε. Αρκετά την στεναχώρησα άθελά μου....

Σας παραθέτω φωτό της μικρής μου ζηλιαρογατούλας

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Εικόνα018.jpg
    Εικόνα018.jpg
    493,1 KB · Εμφανίσεις: 55
Πάντως είναι μια κούκλα η ζηλιαρόγατα. Έχει λίγο παραπονεμένο υφάκι ή είναι η ιδέα μου;

Καλα ε!Ειναι μια γατο-κυρια αυτη!Κοιτα ποζα!

Δεν έχεις άδικο, anabou. Παραπονιέται πολύ εύκολα και κάνει και πολλά μούτρα. Έχει δύσκολο χαρακτήρα αλλά τη λατρεύω :inlove:
Η Μουμού, πάντως, σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια
:kiss::kiss::kiss:

Χνουδομπαλίτσα!:inlove:

Ε μα είναι να της κρατάς κακία έτσι γλυκιά και αθώα που είναι? Ε? Δε γίνεται!! Να τη χαίρεσαι :up:

Ευχαριστώ πολύ, cloud!!!!!!!!!!:) :) :)

Καθενας με το χαρακτηρα του, τα καλα του και τα κακα του
:) :)
Πανεμορφη γατουλα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back