Ανεύθυνοι άνθρωποι...

Luna και Snoopy

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Luna και Snoopy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Πριν λιγο καιρο ανακαλυψα οτι η γατα της γειτονισσας,γενησε στο διπλανο σπιτι,το οποιο βρισκεται αναμεσα στη δικη μου κατοικια και στην ιδιοκτητρια της γατας.Η γατουλα εκανε 4 γατακια,τα οποια αφου τα γεννησε στο σπιτι της,τα πηρε και τα μετεφερε στο κηπο του διπλανου σπιτιου.Τωρα,η γατουλα δεν εχει πολυ γαλα και τα γατακια ζητανε φαγητο.Τα ταιζα μεχρι που μου εκαναν παρατηρηση.Μου ειπαν οτι αν θελω να τα ταιζω να τα ταιζω στο δικο μου χωρο οχι στο δικο τους,γιατι μαζευονται κιαλες γατες.Το θεμα ειναι οτι δεν τους δινουν ουτε νερο,ουτε φαγητο.Η γατουλα σκωτωνει ποντικια η' βρησει φαγητα στα σκουπιδια και τα ταιζει με αυτα.Εκτος απο αυτο ενας αλλος γειτονας λεει οτι η γατα εχει 12 γατακια και οχι 4.Μου λεει επισης να μην χαιδευω τις γατες γιατι εχουν αρρωστιες...Ελεος πια...θα μου πει τι θα κανω???θα με βγαλει στραβη???Δεν νομιζω οι γατες να μπουρουν να γεννησουν 12 γατια σε μια γεννα....Τι να κανω???(πριν τα παρω και του καμια μεγαλυτερη χοντραδα...:mad::mad:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μπορέσεις να βρεις τρόπο να τις μεταφέρεις στη δική σου αυλή κάτι θα είναι και αυτό...:hmm::/::/::hmm:Από τη στιγμή που είναι στην αυή του άλλου ΄΄φιλόζωου΄΄ μπορεί να τα ρίξει ακόμα και φόλα.;):(:mad::(
Μετά μόλις γίνουν 2 μηνών όπως είπε και η Τζούλια να τα στειρώσεις/αποπαρασιτώσεις/ εμβολιάσεις και να τα δώσεις σε καλά σπίτια ή σε κάποιο σωματίο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να έκανε 12 δύσκολο... ή το λέει έτσι για να σε τρομάξει.. ή έχει υιοθετήσει και άλλα, άλλης μάνας.:hmm:

Που αν όντως είναι 12, τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα και για την μάνα και για τα μικρά.
Το μόνο που βλέπω είναι να την μετακομίσεις σε δικό σου χώρο. Είναι προφανές, ότι δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν, και θα αφήσουν την μοίρα και την φύση να κάνει την δουλειά της.. να πεθάνουν της πείνας και της δίψας δηλ.

Εσύ θα αποφασίσεις τί θα τα κάνεις απο την στιγμή που θα τα πάρεις σε δικό σου χώρο.. αν θα μπορέσεις να τα εξασφαλίσεις με καλό φαγητό, νερό και την φροντίδα που χρειάζονται. (αποπαρασίτωση, και ίσως και τα βασικά εμβόλια...)

Να τα φτάσεις 2 μηνών και να τους βρείς σπιτάκια και να στειρώσεις την μάνα.

Αυτά κάνουμε όσες αναλαμβάνουμε να μεγαλώσουμε γάτες.... Το μόνο εύκολο είναι να επέμβεις.. το ΜΕΤΑ είναι το δύσκολο...:/:

Προσπαθησα να τα φερω στην αυλη μου και τα 4 μικρα,αλλα ειναι αγρια.Τα εβαλα στην αυλη μου και πηγαν παλι στην αυλη του διπλανου σπιτιου.Τα μικρα ειναι 4 και οχι 12 οπως λεει αυτος ο κυριος.Μαλλον,το λεει για να πιεσει τον ιδιοκτητη του διπλανου σπιτιου να τα παρει.Η γατουλα δεν εχει και πολυ γαλα και εκτος απο αυτο αφηνει το δικο μου γατι να θηλαζει.Το εχει σαν παιδι της.Η γατουλα ερχεται πολλες φορες την ημερα στην αυλη μου μαζι με τη Σνουπυ μου,ειναι πολυ ηρεμη.Οταν την χαιδευεις ομως κλεινει τα ματια και σκυβει το κεφαλι της,ισως αυτο να ειναι ενδειξη παλαιας κακοποιησης....
Δεν ξερω τι να κανω...Αν ηταν ημερα θα τα χαριζα,αλλα τωρα....:(

ο ανθρωπος μαλον φοραγε τα γιαλια του και ειχε πιει και κανενα βαρελακι κτρασι για να δει 12 τα μωρα γατακια. οχι ηταν 24 αλλα τα αλλα 12 ειχαν παει να παιξουν στην παιδικη χαρα. αντε να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε. αν μπωρεις να παρεις τα γατακια να τα ταισεις σπιτι σου θα ηταν ευλογια θεου. και οταν ξεπεταχτουν να βρεις κανενα σπιτι ενα ενα να τα ιωθετουν.οτι μπωρεις και εχεις διαθεση κανε γιατι αν δεν κανεις κατι εσυ καλη μου φιλη, βλεπω τα γατακια να πεθενουν

Πραγματικα ετσι οπως περιγραφεις την κατασταση,πρεπει να δρασεις αμμεσα!Το πιο πιθανο ειναι να μην εχουν καλη τυχη,αν αφεθουν εκει που ειναι τωρα.Αρχισε να τα πιανεις σιγα σιγα και περιορισε τα σε καποιο χωρο του σπιτιου σου οπου θα μπορεις να τα φροντιζεις.Θα σε μαθουν και θα ημερευσουν με τον καιρο.Ετσι θα μπορεις να συνεχισεις με υιοθεσιες.Μην τα αφησεις στο ελεος τους!
Οσο για την γατα,αν ειναι της γειτονισας οπως λες,πρεπει να της μιλησεις για το θεμα της στειρωσης.Εφοσον η γατα δεν εχει πολυ γαλα,σημαινει οτι ολοκληρωνεται ο κυκλος μεγαλωματος των μωρων της,και οπου να 'ναι θα ξεκινησει να ξαναζευγαρωνει.Και τη συνεχεια την ξερεις....
Αν η γειτονισα δεν πολυενδιαφερεται για την γατα της και την εχει παρατημενη,βουτηξε την και πηγαινε για στερωση τωρα που ειναι ακομα νωρις!:)

Το ότι σκύβει το κεφάλι δεν σημαίνει κακοποίηση, δεν είναι σκύλος, (που και σε σκύλο δεν σημαίνει απαραίτητα κακοποίηση, απλά υποταγή...) απλά της αρέσουν και της λείπουν τα χάδια, και τα απολαμβάνει όταν τα βρίσκει.

Θα συμφωνήσω με την σιέννα, θα μπορούσες, αφού πιάνεις την μάνα να την στειρώσεις...ο χρόνος είναι κατά σου...:/:

Στο μεταξύ όταν έρχεται τάιζε την.. να είσαι σίγουρη ότι αργά η γρήγορα θα έρθουν και τα μικρά. Αφού είναι 2 μηνών δεν θα κάτσουν σε μέρος που δεν έχουν φαγητό, θα έρθουν σε σένα. Μετά μπορείς σιγά σιγά να τα εξημερώσεις όσο γίνεται, αν και δύσκολο, γιατί είναι πλέον μεγάλα, αλλά αφού η μάνα είναι ήμερη, μπορεί να παραδειγματιστούν βλέποντάς την.:hmm:

Στην γειτόνισσα δεν θα μπείς στον κόπο να πείς τίποτα.. απλά θα τα φέρεις με το φαί στο δικό σου χώρο, και απο κεί και πέρα μπορείς και να στειρώσεις, και να εμβολιάσεις και να κάνεις ότι θέλεις.. δεν νομίζω άλλωστε να στην πούνε κιόλας...:down:

Αυτά βλέπω χονδρικά σαν λύση.:redface:

Συμφωνω με την προλαλήσασα,τα γατακια θα ερθουν μονα τους σε σενα βλεποντας την μαμα τους .Απο 'κει και περα αποπαρασιτωση,εμβολιο και βγαλε φωτο για αγγελιες.:happy:

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.Σημερα το πρωι φωναζα στη Σνουπυ να ερθει να φαει και μολις ακουσαν το ψιψι βγηκαν απο την κρυψωνα τους.:)Τα ταισα σημερα,μονο το 1 δεν εφαγε.Οταν τα ημερεψω θα κρατησω ενα απο αυτα,εγω θελω να κρατησω το ασπρο-γκρι,αλλα η μητερα μου θελει το τιγρε.Δυστυχως,δεν μπορω να τα κρατησω και τα 2,γιατι τελος αυγουστου θα υιοθετησω ενα αρσενικο γατακι χρωμματος ασπρο-γκρι-ριγε.Θα προσπαθησω να τα ημερεψω και να τα χαρισω.Την μητερα θα την στειρωσω οταν γυρισω απο τις διακοπες.

Μπραβο σου που βοηθας την γατομανουλα και τα μικρα,ελπιζω να βρεις σπιτακι για το γατακι!:)

Τέλος καλό όλα καλά.Τη μανούλα θα τη δώσεις;

Tην γατομανουλα θα την κρατησει μια γειτονισσα μαζι με 2 γατακια της.Εγω θα κρατησω το τιγρε και το λευκο θα το δωσω και αυτο σε μια κυρια.Τωρα αρχιζουν να μην με φοβουνται.Οταν ακουνε τη σακουλα της ξηρης τροφης,ερχονται τρεχοντας.:lol::lol::lol:

Tην γατομανουλα θα την κρατησει μια γειτονισσα μαζι με 2 γατακια της.Εγω θα κρατησω το τιγρε και το λευκο θα το δωσω και αυτο σε μια κυρια.Τωρα αρχιζουν να μην με φοβουνται.Οταν ακουνε τη σακουλα της ξηρης τροφης,ερχονται τρεχοντας.:lol::lol::lol:
επειτρεψε μου να σε συγχαρω για οτι προσφερες και καταφερες στα γατακια ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

Ασχημα νεα...:(Τελικα,τα 3 γατακια και την γατουλα αποφασισαν να μην τα υιοθετησουν.Η μια γειτονισσα που θα υιοθετουσε τη γατουλα,λεει οτι ειναι ασχημη γατα και μεγαλη σε ηλικια.Ενω,οι υπολοιποι λενε οτι προτημουν να αγορασουν σκυλο η' γατα ρατσας....:mad:
Τελικα,θα τα κρατησω ολα εγω,ετσι κι αλλιως τα πανε καλα και με τη Σνουπυ.Ελπιζω να τα πανε καλα και με το αλλο γατακι που θα υιοθετησω,τον Ντρουλη.:)

μην απελπιζεσαι. α. ασχημη ειναι η γειτονισσα. β. απο σεπτεμβρη μπορει να βρεις να δωσεις κανενα.

μην απελπιζεσαι. α. ασχημη ειναι η γειτονισσα. β. απο σεπτεμβρη μπορει να βρεις να δωσεις κανενα.
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=16955&stc=1&d=1249329915
H γατουλα:)
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=16956&stc=1&d=1249329971
Η γατουλα θηλαζει τα γατακια της και τη Σνουπυ(την εχει σαν παιδι της...:redface:)

Συνημμένα

• DSC00021.JPG
    DSC00021.JPG
    66,1 KB · Εμφανίσεις: 81
  • DSC00016.jpg
    DSC00016.jpg
    84,1 KB · Εμφανίσεις: 57
Άσχημη αυτή η γατούλα; Ντροπή τους.Μπράβο που τα κράτησες εσύ είναι όλα πολύ γλυκούλια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back