Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
Ειλικρινά νιώθω κ εγώ υπεύθυνη που εμπιστεύτηκα ένα φαρμακείο,αλλά απορώ γιατί τους δίνουν το δικαίωμα να πουλάνε κτηνιατρικά είδη χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους. Ελπίζω η γάτα μας να σωθεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εχεις απολυτο δικιο.Κανονικα ΜΟΝΟ κτηνιατρος πρεπει να δινει κτηνιατρικα φαρμακα.Ακου κατι ομως.Μπορουν να δινουν οι φαρμακοποιοι φαρμακα για ζωα,ομως ΜΟΝΟ με κτηνιατρικη συνταγη.Συνταγη απο κτηνιατρο δηλαδη.
Οχι ετσι.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να αναρρωσει η γατουλα σου.Κρατα μας ενημερους αν θες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι κρίμα να πάθει κάποιο άλλο ζώο τα ίδια από την ανευθυνότητα του φαρμακείου!
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει καλά η γάτα σου!
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα η Giumus μας έχει κάνει μία μικρή βελτίωση! Έχει ακόμα λίγους σπασμούς αλλά καμία σχέση με χτες. Το καλό είναι ότι της δίνουμε νεράκι κ γαλατάκι κ μπορεί να σηκώνει το κεφαλάκι της να το πιεί, είχε κ το κουράγιο να κάτσει κάπως καθιστή για λίγα δευτερόλεπτα! Πιστεύω πως θα γίνει καλά σιγά σιγά![]()
Στο εύχομαι ολόψυχα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool