Ανεύθυνο φαρμακείο

Sailor Moon

Νεοφερμένο μέλος

Η Sailor Moon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Σήμερα ήταν μία πολύ δυσάρεστη μέρα. Αγόρασα από ένα φαρμακείο στη Ναύπακτο αμπούλες για ψύλλους για τις 3 γατούλες μας στο χωριό, καθώς στο pet shop μου είπαν ότι κτηνιατρικά είδη θα βρω σε φαρμακεία. Εκεί ρώτησα αν είναι για γάτες η αμπούλα (schering plough λέγεται) κ ο φαρμακοποιός μου είπε πως είναι και για σκύλο και για γάτα. Δυστυχώς το πίστεψα (και νιώθω απαίσια και ανεύθυνη γι αυτό) κ τις αγόρασα. Το μεσημέρι τις βάλαμε κ στις τρεις γάτες,αλλά μετά από μία ώρα περίπου η μία είχε σπασμούς κ κυλιόταν κάτω. Τρομάξαμε κ την πήγαμε αμέσως κτηνίατρο. Ο κτηνίατρος μου είπε ότι αυτή η αμπούλα είναι αποκλειστικά για σκύλους και ότι μπορεί να είναι θανατηφόρα για γάτες. Της έβαλε δύο ενέσεις και ηρεμιστικό κ μας είπε να δώσουμε από ένα χαπάκι στις άλλες δύο γάτες για προληπτικούς λόγους. Η γατούλα ακόμα τρέμει κ ο κτηνίατρος μας είπε ότι είναι 50-50 να ζήσει.
Ειλικρινά νιώθω κ εγώ υπεύθυνη που εμπιστεύτηκα ένα φαρμακείο,αλλά απορώ γιατί τους δίνουν το δικαίωμα να πουλάνε κτηνιατρικά είδη χωρίς να ξέρουν την τύφλα τους. Ελπίζω η γάτα μας να σωθεί:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω..απιστευτο!!:eek:
Εχεις απολυτο δικιο.Κανονικα ΜΟΝΟ κτηνιατρος πρεπει να δινει κτηνιατρικα φαρμακα.Ακου κατι ομως.Μπορουν να δινουν οι φαρμακοποιοι φαρμακα για ζωα,ομως ΜΟΝΟ με κτηνιατρικη συνταγη.Συνταγη απο κτηνιατρο δηλαδη.:/:Οχι ετσι.
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να αναρρωσει η γατουλα σου.Κρατα μας ενημερους αν θες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το φαρμακείο δεν ζήτησε καμία κτηνιατρική συνταγή, δυστυχώς. Η γατούλα τώρα έχει ακόμα σπασμούς αλλά εξαιτίας της αντίδρασης του αντίδοτου,όπως μας είπε ο κτηνίατρος. Οι άλλες δύο ευτυχώς είναι ήρεμες κ δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά :/:

Μα σαφεστατα η ευθυνη βαραινει τον φαρμακοποιο.Οκ,δεν ειναι δυνατον να τα ξερουμε και ολα.:/:

Εύχομαι να γίνει καλά η γατούλα!!

Ευχαριστώ Ριάνα! Επίσης σκέφτομαι να κάνω αναφορά για το συγκεκριμένο φαρμακείο,να στείλω email στο adespoto.gr, στο παρά τρίχα ή σε φιλοζωικές της αιτωλοακαρνανίας. Το κακό είναι ότι δεν βρίσκω την απόδειξη του φαρμακείου και δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάνω κάτι, αλλά δεν θέλω να το αφήσω κ έτσι κ να συμβούν κ άλλα περιστατικά.

Εάν μπορείς, μην το αφήσεις έτσι!
Είναι κρίμα να πάθει κάποιο άλλο ζώο τα ίδια από την ανευθυνότητα του φαρμακείου!
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει καλά η γάτα σου!

Σήμερα η Giumus μας έχει κάνει μία μικρή βελτίωση! Έχει ακόμα λίγους σπασμούς αλλά καμία σχέση με χτες. Το καλό είναι ότι της δίνουμε νεράκι κ γαλατάκι κ μπορεί να σηκώνει το κεφαλάκι της να το πιεί, είχε κ το κουράγιο να κάτσει κάπως καθιστή για λίγα δευτερόλεπτα! Πιστεύω πως θα γίνει καλά σιγά σιγά:D

Σήμερα η Giumus μας έχει κάνει μία μικρή βελτίωση! Έχει ακόμα λίγους σπασμούς αλλά καμία σχέση με χτες. Το καλό είναι ότι της δίνουμε νεράκι κ γαλατάκι κ μπορεί να σηκώνει το κεφαλάκι της να το πιεί, είχε κ το κουράγιο να κάτσει κάπως καθιστή για λίγα δευτερόλεπτα! Πιστεύω πως θα γίνει καλά σιγά σιγά:D

Στο εύχομαι ολόψυχα. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back