ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ανησυχησεις αν δεν πινει πολυ νερο.
Κατα τα αλλα ειναι φυσιολογικο το παιδι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ηγάτα μου πωνάει όταν ουρεί.Μήπως αυτό ευθύνεται και για το πολύ νερό που πίνει;Θα πάθει τίποτα κακό εξετίας απ'αυτό στο μέλλον;

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και κάτι τελευταίο. Επειδή έχεις ανοίξει ήδη ένα θέμα με τίτλο "Ανησυχώ" κράτα ένα από τα δύο, μην ανοίγεις πολλά θέματα με το ίδιο πρόβλημα, γιατί δε θα είναι εύκολο να παρακολουθήσουμε τι γίνεται με τη γατούλα....
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπορεί να είναι ουρολοίμωξη ή να έχει φράξει, θέλει αντιβίωση και θεραπεία, ΑΝ είναι, είναι πολύ επώδυνη και αν δεν γίνει κάτι, μπορεί η γατούλα να πεθάνει.... 
Το πολύ νερό, αν είναι όντως πολύ, γιατί αν τρώει κροκέτες, είναι λογικό να πίνει λίγο νερό παραπάνω, είναι σύμπτωμα προβλήματος ενδεχόμενα στα νεφρά. Με εξετάσεις αίματος το βλέπει ο γιατρός και αυτό, και σου δίνει κατάλληλη τροφή και η γάτα είναι ΟΚ.
Περαστικά εύχομαι, και όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα, στον γιατρό.

aretha
Περιβόητο μέλος
Τα δύο θέματα συγχωνεύθηκαν.Επειδή έχεις ανοίξει ήδη ένα θέμα με τίτλο "Ανησυχώ" κράτα ένα από τα δύο, μην ανοίγεις πολλά θέματα με το ίδιο πρόβλημα, γιατί δε θα είναι εύκολο να παρακολουθήσουμε τι γίνεται με τη γατούλα....

Θερμή παράκληση προς όλα τα μέλη: όταν αντιλαμβάνεστε κάτι τέτοιο (διπλά θέματα), κάνετε report για να τα βλέπουμε εγκαίρως οι συντονιστές και να τα συγχωνεύουμε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα δύο θέματα συγχωνεύθηκαν.
Θερμή παράκληση προς όλα τα μέλη: όταν αντιλαμβάνεστε κάτι τέτοιο (διπλά θέματα), κάνετε report για να τα βλέπουμε εγκαίρως οι συντονιστές και να τα συγχωνεύουμε.
Ok boss!!!
Δεν το ηξερα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες JULIA και τώρα που μου πέρασε λίγο η στεναχώρια να σας πω και κάτι που έκανε σήμερα η γάτα μου,η Σίμπα!Είχαμε αφήσει το κοτόπουλο να ξεπαγώσει και σήμερα το βρήκαμε με 1 μπούτι γιατί το άλλο το είχε φάει η Σίμπα!![]()

Mπορείς να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία της;

Εγώ δεν έχω γατούλα,αλλά έχω 2 κουνελάκια τον Έλβις και τον Σίμπα (1 δικό μου κι 1 του αδερφού μου)!

Εδώ είναι μωρά:

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Να υποθέσω ότι μάλλον δεν πήρες την γνώμη μου στα σοβαρά.
Αν όντως η γατούλα σου δεν είναι καλα.. λυπάμαι.
Και το πολύ νερό είναι ΚΑΚΟ.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το πολύ νερό είναι ΚΑΚΟ.
Να κανω μια ερωτηση τωρα εγω?
Οταν πινουν πολυ νερο, αυτο ειναι σημαδι οτι κατι δεν παει καλα. Μπορει δλδ εκτος απο σημαδι να ειναι και αιτια να παθει κατι το γατι? Και δεν μιλαω για το εξτρα νερο που πινουν με τις κροκετουλες, αλλα μπορει το πολυ νερο να τους δημιουργησει προβλημα?
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιπσης το πολυ νερο μπορει να ειναι ενδειξη διαβητη,εκτος απο προβληματα νεφρων κτλ.
Ναι οκ, τα καταλαβαινω αυτα Δωρα μου, αλλα μπορει να ειναι αιτια?

Καπου χαθηκα η γατομανα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool