Ανησυχώ, η γάτα μου πίνει πολύ νερό

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ

Διάσημο μέλος

Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Η ΚΑΛΟ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ καλο!!! Μην ανησυχεις, ειδικα αν ειναι και αρσενικο ακομα καλυτερα γι'αυτον.
Να ανησυχησεις αν δεν πινει πολυ νερο.
Κατα τα αλλα ειναι φυσιολογικο το παιδι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι κακό

Ηγάτα μου πωνάει όταν ουρεί.Μήπως αυτό ευθύνεται και για το πολύ νερό που πίνει;Θα πάθει τίποτα κακό εξετίας απ'αυτό στο μέλλον;:(

Μπορει, αλλα αυτο θα στο πει σίγουρα ένας γιατρός. Αφού το βλέπεις ότι πονάει, πρέπει να την πάτε γρήγορα σε ένα γιατρό. Δε νομίζω να φταίει το πολύ νερο όμως.
Και κάτι τελευταίο. Επειδή έχεις ανοίξει ήδη ένα θέμα με τίτλο "Ανησυχώ" κράτα ένα από τα δύο, μην ανοίγεις πολλά θέματα με το ίδιο πρόβλημα, γιατί δε θα είναι εύκολο να παρακολουθήσουμε τι γίνεται με τη γατούλα....

Ναι, είναι καμπανάκι και καλό θα ήταν να πάει άμεσα σε γιατρό. :hmm: Μπορεί να είναι ουρολοίμωξη ή να έχει φράξει, θέλει αντιβίωση και θεραπεία, ΑΝ είναι, είναι πολύ επώδυνη και αν δεν γίνει κάτι, μπορεί η γατούλα να πεθάνει.... :(

Το πολύ νερό, αν είναι όντως πολύ, γιατί αν τρώει κροκέτες, είναι λογικό να πίνει λίγο νερό παραπάνω, είναι σύμπτωμα προβλήματος ενδεχόμενα στα νεφρά. Με εξετάσεις αίματος το βλέπει ο γιατρός και αυτό, και σου δίνει κατάλληλη τροφή και η γάτα είναι ΟΚ.

Περαστικά εύχομαι, και όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα, στον γιατρό.:)

Επειδή έχεις ανοίξει ήδη ένα θέμα με τίτλο "Ανησυχώ" κράτα ένα από τα δύο, μην ανοίγεις πολλά θέματα με το ίδιο πρόβλημα, γιατί δε θα είναι εύκολο να παρακολουθήσουμε τι γίνεται με τη γατούλα....
Τα δύο θέματα συγχωνεύθηκαν.:)

Θερμή παράκληση προς όλα τα μέλη: όταν αντιλαμβάνεστε κάτι τέτοιο (διπλά θέματα), κάνετε report για να τα βλέπουμε εγκαίρως οι συντονιστές και να τα συγχωνεύουμε.

Τα δύο θέματα συγχωνεύθηκαν.:)

Θερμή παράκληση προς όλα τα μέλη: όταν αντιλαμβάνεστε κάτι τέτοιο (διπλά θέματα), κάνετε report για να τα βλέπουμε εγκαίρως οι συντονιστές και να τα συγχωνεύουμε.

Ok boss!!! ;) Δεν το ηξερα.

Παρεπιπτοντως ΠΟΥ εξαφανιστηκε η πιτσιρικαρια??? Ανοιγει θεμα και χανεται? Η ξαφνικα θυμηθηκατε παιδακια μου οτι εχετε και διαβασμα??? :hmm:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες JULIA και τώρα που μου πέρασε λίγο η στεναχώρια να σας πω και κάτι που έκανε σήμερα η γάτα μου,η Σίμπα!Είχαμε αφήσει το κοτόπουλο να ξεπαγώσει και σήμερα το βρήκαμε με 1 μπούτι γιατί το άλλο το είχε φάει η Σίμπα!:lol:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες JULIA και τώρα που μου πέρασε λίγο η στεναχώρια να σας πω και κάτι που έκανε σήμερα η γάτα μου,η Σίμπα!Είχαμε αφήσει το κοτόπουλο να ξεπαγώσει και σήμερα το βρήκαμε με 1 μπούτι γιατί το άλλο το είχε φάει η Σίμπα!:lol:
:lol::lol::lol:
Mπορείς να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία της;:hmm:
Εγώ δεν έχω γατούλα,αλλά έχω 2 κουνελάκια τον Έλβις και τον Σίμπα (1 δικό μου κι 1 του αδερφού μου)!:happy:
Εδώ είναι μωρά::)
attachment.php

attachment.php

Γειά σου BUNNY.Είχα και εγώ ένα σταχτί κουνελάκι αλλά πέθανε από γυρατιά.έχω κι ένα σκύλο θα στείλω φωτογραφίες τους.Είναι πολύ ωραία τα κουνελάκια σου.:D

Πως να στείλω φωτογραφία με τη Σίμπα;

Εκει που γραφεις μνμ, εχει ενα συνδετηρακι. Πατα το και βαλε τη φωτο. Δε μας ειπες ομως πως ειναι η γατουλα σου? Ποτε θα την πατε στο γιατρο?

Η γάτα είναιτα ίδια.Καμιά φορά πονάει καμιά όχι.Η αυτήν ή την άλλη 'βδομάδα θα την πάμε στο γιατρό!

Εγώ δεν σε καταλαβαίνω.. πώς είσαι 11 χρονών, μας λές ότι η γατούλα σου έχει πρόβλημα και πονάει.. σου λέμε ( εγώ συγκεκριμένα) οτι είναι σοβαρό και μπορεί και μοιραίο.. και λες ότι μεσα στην εβδομάδα θα την δει γιατρός, και συνεχίζεις και είσαι χαλαρή/ος και μιλάς για κουνέλια, κοτόπουλα κλπ κλπ....

Να υποθέσω ότι μάλλον δεν πήρες την γνώμη μου στα σοβαρά.
Αν όντως η γατούλα σου δεν είναι καλα.. λυπάμαι.

Και το πολύ νερό είναι ΚΑΚΟ.

Το πήρα στα σοβαρά,αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι από τα γηρατιά για αυτό και πονάει αλλά θα την εξετάσει.Επίσης μου είπε να πίνει νερό!Και τέλος την παρακολούθησα 2-3 φορές που πήγε στην τουαλέτα και δεν πονούσε.Ο γιατρός μας είπε ακόμα ότι έτσι θα είναι καμια φορά θα πονάει και καμιά όχι.Γι αυτό θέλει να την εξετάσει για να τις δώσει ένα ιδικό φάρμακο για να μην πονάει.Γι'αυτό μιλάω για κουνάλια.Ξέρω ότι όλα θα παν καλά,μου έφυγε ένα βάρος!!!:P:up:

Και το πολύ νερό είναι ΚΑΚΟ.

Να κανω μια ερωτηση τωρα εγω?
Οταν πινουν πολυ νερο, αυτο ειναι σημαδι οτι κατι δεν παει καλα. Μπορει δλδ εκτος απο σημαδι να ειναι και αιτια να παθει κατι το γατι? Και δεν μιλαω για το εξτρα νερο που πινουν με τις κροκετουλες, αλλα μπορει το πολυ νερο να τους δημιουργησει προβλημα?

Ο γιατρός μου είπε ότι το πολύ νερό το πίνει η Σίμπα για να μην πονάει όταν ουρεί.Αλλά το πολύ νερό καμια φορα το πίνουν οι γάτες επιδή έχουν πρόβλημα στα νεφρά(δεν μιλάω για την περίπτωση της Σίμπας).Το πολύ νερό δεν κάνει κακό,αντιθέτος βοηθάει!

Επιπσης το πολυ νερο μπορει να ειναι ενδειξη διαβητη,εκτος απο προβληματα νεφρων κτλ.

Επιπσης το πολυ νερο μπορει να ειναι ενδειξη διαβητη,εκτος απο προβληματα νεφρων κτλ.

Ναι οκ, τα καταλαβαινω αυτα Δωρα μου, αλλα μπορει να ειναι αιτια? :blink:
Καπου χαθηκα η γατομανα:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back