Ανησυχώ

^Vacoo^

Νεοφερμένο μέλος

Η ^Vacoo^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αμφιλοχία (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Καλησπερα!
Στη γειτονια μου πριν λιγο καιρο ηρθε μια γατουλα.Ο κτηνιατρος μας ειπε οτι ειναι 1+ ετων και εγγυος.Ο κτηνιατρος μας ειπε πως εως το Πασχα θα γεννησει.Χθες ακουμπησα την κοιλιτσα της και παρατηρησα πως τα μωρα εχουν κατεβει πολυ χαμηλα.Το βραδυ κατα τις 9 και μιση ηταν η τελευταια φορα που την ειδα.Σημερα το πρωι δεν ηρθε να φαει ενω καθε πρωι ερχοταν.Εψαξα σε ολη τη γειτονια,ρωτησα ολους τους γειτονες αλλα δεν την ειδα.Την φωναξα για να ερθει αλλα τιποτα,ενω παντα ερχοταν οταν ακουγε τη φωνη μου.Η μητερα μου λεει οτι μαλλον γεννησε καπου και γι'αυτο δεν ερχεται.Τι να κανω?Ανησυχω πολυ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ανησυχω

Μαλλον γεννησε,τι μπορεις να κανεις για αυτο;Τιποτα αυτη τη στιγμη,μονο η γατουλα μπορει να τα φροντισει και να τα προστατευσει απο τους γατους.Αν τη δεις βαλε της τροφη για γατακια καλης ποιοτητας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ανησυχω

Συμφωνώ, η γατούλα εξαφανίστηκε επειδή γέννησε. Και θα πήγε σε κάποιο απομονωμένο, ήσυχο μέρος, γι' αυτό δεν την βρίσκεις και δεν έρχεται όταν την φωνάζεις. Εσύ άφησε φαγητό εκεί που την ταίζεις συνήθως, έτσι ώστε όταν ερθει να βρει να φάει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back