babisjv
Νεοφερμένο μέλος
Ο babisjv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
26-03-09
09:59
Καλημέρα παιδιά….
Πριν από 15 μέρες ο Freddy είχε ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι. Το κακό είναι ότι δεν κατάλαβα πως έγινε. Εκεί που καθόμουνα αμέριμνος στη TV ξαφνικά άκουσα έντονο νιαούρισμα. Όταν τον είδα το ματάκι του ήταν κατακόκκινο. Αμέσως έφυγα για πλησιέστερο κτηνιατρείο. Ακολούθησα αγωγή με κοληρια αφού η κτηνίατρος μου πρότεινε και όντος μετά από 10 μέρες ο γάτος καλυτέρεψε. Χθες όμως και όταν τον έβγαλα για λίγο στη βεράντα και στο φως του ήλιου παρατήρησα μια έντονη ανισοκορια. Η κόρη του τραυματισμένου ματιού δεν έκλεινε όπως και θα έπρεπε και από ότι ξέρω αυτό δεν είναι καλό. Θα θελα να μου πείτε αν ξέρετε κτηνιατρείο που ειδικεύεται στην οφθαλμολογία ….
ευχαριστώ
Πριν από 15 μέρες ο Freddy είχε ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι. Το κακό είναι ότι δεν κατάλαβα πως έγινε. Εκεί που καθόμουνα αμέριμνος στη TV ξαφνικά άκουσα έντονο νιαούρισμα. Όταν τον είδα το ματάκι του ήταν κατακόκκινο. Αμέσως έφυγα για πλησιέστερο κτηνιατρείο. Ακολούθησα αγωγή με κοληρια αφού η κτηνίατρος μου πρότεινε και όντος μετά από 10 μέρες ο γάτος καλυτέρεψε. Χθες όμως και όταν τον έβγαλα για λίγο στη βεράντα και στο φως του ήλιου παρατήρησα μια έντονη ανισοκορια. Η κόρη του τραυματισμένου ματιού δεν έκλεινε όπως και θα έπρεπε και από ότι ξέρω αυτό δεν είναι καλό. Θα θελα να μου πείτε αν ξέρετε κτηνιατρείο που ειδικεύεται στην οφθαλμολογία ….
ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
26-03-09
10:05
ναι ξέρω μισό να το βρώ.
ελα δες το λινκ
https://www.mypetz.gr/threads/Γράψτε-έναν-εξειδικευμένο-κτηνίατρο-εδώ.223003/
περαστικά εύχομαι.
ελα δες το λινκ

https://www.mypetz.gr/threads/Γράψτε-έναν-εξειδικευμένο-κτηνίατρο-εδώ.223003/
περαστικά εύχομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum