ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
21-01-11
20:46
Αν πονάει και δεν μπορεί να φάει,μέχρι να του περάσει δοκίμασε μια πολυβιταμυνούχα πάστα και βάλτου στο στόμα λίγη από το πλάι,είναι μαλακιά και θα την γλύψει..να μην κάθεται και τελείως νηστηκός,κρίμα το καημένο..niikos εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Εμείς έχουμε το εξής πρόβλημα: χθες τους έβαλα κονσέρβα και ο Κούκλος πλησίασε περιχαρής να φάει αλλά μόλις την άγγιξε, έβγαλε μια κραυγούλα και έφυγε τρέχοντας. Σα να τον χτύπησε ρεύμα περίπου, ή σα να το πάτησα λίγο την ουρά... Σήμερα λαχτάρησε το τυρί που είχα στο χέρι μου. Του πρόσφερα ένα κομματάκι και ...πάλι τα ίδια. Τώρα είναι χωμένος κάτω από το κρεβάτι μου κι έτσι δεν μπορώ να τον ψαχουλέψω.

Έτσι έκανα στην δικιά μου όταν την είχα πάει για στείρωση και δεν ήθελε να βάλει μπουκιά στο στόμα της..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
23-01-11
17:35
Αν πονάει και δεν μπορεί να φάει,μέχρι να του περάσει δοκίμασε μια πολυβιταμυνούχα πάστα και βάλτου στο στόμα λίγη από το πλάι,είναι μαλακιά και θα την γλύψει..να μην κάθεται και τελείως νηστηκός,κρίμα το καημένο..Έτσι έκανα στην δικιά μου όταν την είχα πάει για στείρωση και δεν ήθελε να βάλει μπουκιά στο στόμα της..
Τώρα είναι καλύτερα. Χθες έπαιρνε τις κροκέτες στο στόμα του και τις κατάπινε αμάσητες (!) αγνοώντας το διπλανό πιατάκι όπου είχα βάλει τριμένες κροκέτες (τι άλλο θα κάνω πια

Μάλλον αυτό το γατί έχει ψυχοσωματικά, γιατί χθες κρατούσε κλειστό το ένα του μάτι (από πέρυσι είχε να το κάνει), μετά έστρωσε. Επίσης, βρήκα σε ένα σημείο στο πάτωμα λίγα ούρα με αίμα ( το έχει ξανακάνει όταν του είχα ξαναλλάξει την μάρκα άμμου ...)
Τι να πω... Το κατνιπ δεν τον πιάνει. Μήπως να του δώσω κανένα ανθοΐαμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool