Αντίο φίλε

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
:(
GetAttachment.aspx
δυστυχως ο κοκκινος γατουλης δεν τα καταφερε.μεσα στην ατυχια του να του επιτεθουν σκυλια και να μεινει παραλυτος βρηκε ησυχο τελος στον κτηνιατρο.προλαβα και τον χαιδεψα στο κεφαλακι και εδειχνε ποσο του αρεσε που τον βοηθησαμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(
GetAttachment.aspx
δυστυχως ο κοκκινος γατουλης δεν τα καταφερε.μεσα στην ατυχια του να του επιτεθουν σκυλια και να μεινει παραλυτος βρηκε ησυχο τελος στον κτηνιατρο.προλαβα και τον χαιδεψα στο κεφαλακι και εδειχνε ποσο του αρεσε που τον βοηθησαμε.

Λυπάμαι πολύ!Τουλάχιστον είχε το τελευταίο χάδι...
Καλό ταξίδι μικρούλη!Τώρα που θα είσαι στη γειτονιά των γατοαγγέλων να μας ρίχνεις καμιά ματιά!
:(:(:(:cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρίμα ρε γμτ. Έκανες ότι μπορούσες πάντως. Καλό ταξίδι στον άτυχο μικρούλη:bye:

η γατοομαδα θεσσαλονικης που τον διεσωσε,εγω σαν εθελοντρια που τραβηξα αυτες τις φωτογραφιες και η κυρια που ειδοποιησε να τον βοηθησουμε.υπαρχουν ομως πολλα τυχερα γατια που ειχαν καποιο ατυχημα και περιμενουν στο κτηνιατρο και στα σπιτια των εθελοντων καποιον για να χαρει μαζι τους το γεγονος οτι ζουνε σημερα γιατι καποιοι τα αγαπανε.

Λυπάμαι πολύ!Τουλάχιστον είχε το τελευταίο χάδι...
Καλό ταξίδι μικρούλη!Τώρα που θα είσαι στη γειτονιά των γατοαγγέλων να μας ρίχνεις καμιά ματιά!
:(:(:(:cry::cry::cry:
ωχ τι κριμα....
κουράγιο. είναι πολύ δύσκολο το ξέρω. τολάχιστον το τελευταίο πράγμα που είδε και ένιωσε ήσουν εσύ. έκανες οτι μπορούσες και το ξέρει.

Κρίμα..Εμενα η δικια μου εχει εξαφανιστει 6 μερες και εχω τρελαθει!Δε θελω να πιστεψω οτι εχει παθει κατι κακο..

λυπαμαι που τον εχασες.ομως μερικες φορες επιστρεφουν.αν ειναι αστειρωτα μπορει και να διωχθηκαν απο αλλο αρσενικο γατο και αποτι διαβασα στο ιντερνετ απομακρυνονται μεχρι 5 μιλια απο το σπιτι τους.αν ξαναπαρεις γατα η αν εχεις αλλες να μην τους επιτρεπεις να βγαινουν απο το σπιτι.ειναι ευκολοτερο οταν τα μαθεις απο μικρα.

Δεν την ειχα αγορασει, οταν γυρισα το Σεπτεμβρη απ τις διακοπες ηταν μωρακι εξω απο το σπιτι μας και απο τοτε δεν ειχε ξεκολλησει απ την αυλη.Ηταν πολυ ομορφη και χαδιαρα...Δεν εκανε τιποτα αλλο ολη μερα, μονο κολοτουμπες!Μου εχει λειψει παρα πολυ.......:(

ο φαντομκατ της φωτογραφιας ειναι αποδειξη οτι μερικα γατια μπορουν να απομακρυνθουν πολυ για διαφορους λογους.ο συγκεκριμενος στειρωθηκε πριν ενα μηνα και χτες βραδυ διεσχισε ολοκληρη λεωφορο για να φαει.οι κροκετες που ταιζω την αποικια με τις αδεσποτες δεν του αρεσουν.στο σημειο που τον βρηκα ειχε μπροστα του μια σακουλα σκουπιδιων σκισμενη.ενημερωσα μια κυρια που ταιζει και κεινη αδεσποτες κοντα να χει το νου της.

GetAttachment.aspx

ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ

ειναι πολυ δυσαρεστο να χανεις ετσι απροσμενα τον ποιο καλο σου φιλο γιατι κακα τα ψεματα στην εποχη μας την ΑΓΑΠΗ την παιρνουμε μονο απο τα ζωα μας και ειναι αληθεινη χωρις υποκρησια. η δικη σου γατουλα εφυγε αδικα αλλα ευτυχισμενη γιατι εισουν διπλα της και ενοιοσε εστω για τελευταια φορα τι τρυφερο γεματο αγαπη χαδι σου σου εκφραζω τα ειληκρινα μου συληπητηρια

Καλο ταξιδι να εχει το γατακι σου,ευχομαι εκει ψηλα που θα παει να βρει τον δικο μου τον χοντρουλη.....και γινουν αχωριστοι και να ειναι καλυτερα απο οτι ηταν οταν τους ειχαμε.........!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back