koukou
Νεοφερμένο μέλος
Εννοείτε ότι τα πράγματα της θα δοθούν για να μην υπάρξουν έξοδα
Είμαι φοιτήτρια στην Αθήνα (Δάφνη) και ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ . Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
Έχω γράψει ένα ανάλογο θέμα χθες όση το είδαν απλά τώρα σαν ανταμοιβή προσφέρω και εγώ την φιλοξενία του γατιού όποτε χιαστί
Αν είχα εδώ συγγενής οι φίλους θα το άφηνα με ευχαρίστηση αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ.
Απευθύναμε εδώ για το λόγο ότι όλοι έχετε γατάκια και καταλαβαίνετε πως είναι να το αφήσω μόνο η να το παρατήσω. Ελπίζω να με καταλάβετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στείλε μου pm
koukou
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Απ' όσα διάβασα στο άλλο θέμα που άνοιξες, ο γατούλης δεν είναι εμβολιασμένος. Επομένως, το να μείνει μαζί με άλλα γατάκια δεν είναι και ό,τι φρονιμότερο. Θα κινδυνεύσει και η δική του υγεία, και ίσως και των άλλων γατιών.να μίνι με κάπου που να έχει παρέα
koukou
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Με συγχωρείς τότε, δεν είχα καταλάβει σωστά.Είναι εμβολιασμένο απλά δεν έχει τα εμβόλια τα οποία να μπορεί να ταξιδεύσει αυτό είχα πει
katerina10
Περιβόητο μέλος
Απ' όσα διάβασα στο άλλο θέμα που άνοιξες, ο γατούλης δεν είναι εμβολιασμένος. Επομένως, το να μείνει μαζί με άλλα γατάκια δεν είναι και ό,τι φρονιμότερο. Θα κινδυνεύσει και η δική του υγεία, και ίσως και των άλλων γατιών.
Ποια εμβόλια έχει κάνει κουκου αυτό ίσως πρέπει να το ξεκαθαρίσεις πριν το δώσεις για φιλοξενια...Είναι εμβολιασμένο απλά δεν έχει τα εμβόλια τα οποία να μπορεί να ταξιδεύσει αυτό είχα πει

koukou
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool