Ανταλλαγή φιλοξενίας για 2 εβδομάδες επείγον !!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

koukou

Νεοφερμένο μέλος

Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Ζητώ όποιος μπορεί να φιλοξενήσει την γατούλα μου (τριάμισι μηνών ) από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου και σε αντάλλαγμα να κρατήσω και εγώ το δικό του όταν το θελήσει.
Εννοείτε ότι τα πράγματα της θα δοθούν για να μην υπάρξουν έξοδα
Είμαι φοιτήτρια στην Αθήνα (Δάφνη) και ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ . Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
Έχω γράψει ένα ανάλογο θέμα χθες όση το είδαν απλά τώρα σαν ανταμοιβή προσφέρω και εγώ την φιλοξενία του γατιού όποτε χιαστί
Αν είχα εδώ συγγενής οι φίλους θα το άφηνα με ευχαρίστηση αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ.
Απευθύναμε εδώ για το λόγο ότι όλοι έχετε γατάκια και καταλαβαίνετε πως είναι να το αφήσω μόνο η να το παρατήσω. Ελπίζω να με καταλάβετε. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν βρεις υπαρχει cat sitter εκει να ξερεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Koυκου
Στείλε μου pm

Δεν θα το προτιμούσα όχι μόνο οικονομικού λόγου αλλά και για άλλους. θα προτιμούσα παρόλο που είναι καλύτερα για αυτό να μένη εκεί που ζει, να μίνι με κάπου που να έχει παρέα είναι μικρό και προσαρμόζετε εύκολα

να μίνι με κάπου που να έχει παρέα
Απ' όσα διάβασα στο άλλο θέμα που άνοιξες, ο γατούλης δεν είναι εμβολιασμένος. Επομένως, το να μείνει μαζί με άλλα γατάκια δεν είναι και ό,τι φρονιμότερο. Θα κινδυνεύσει και η δική του υγεία, και ίσως και των άλλων γατιών.

Είναι εμβολιασμένο απλά δεν έχει τα εμβόλια τα οποία να μπορεί να ταξιδεύσει αυτό είχα πει

Είναι εμβολιασμένο απλά δεν έχει τα εμβόλια τα οποία να μπορεί να ταξιδεύσει αυτό είχα πει
Με συγχωρείς τότε, δεν είχα καταλάβει σωστά.

Απ' όσα διάβασα στο άλλο θέμα που άνοιξες, ο γατούλης δεν είναι εμβολιασμένος. Επομένως, το να μείνει μαζί με άλλα γατάκια δεν είναι και ό,τι φρονιμότερο. Θα κινδυνεύσει και η δική του υγεία, και ίσως και των άλλων γατιών.

Ποια εμβόλια έχει κάνει κουκου αυτό ίσως πρέπει να το ξεκαθαρίσεις πριν το δώσεις για φιλοξενια...:)

Έχει μόνο ένα εμβόλιο το οποίο θα κάνει αυτές τις μέρες δεν ξέρω ακόμα πιο θα κάνη πάντως αν έκανε και τα αλλά 2 εμβόλια για το ταξίδι και το τσεπάκι και την ταυτότητα θα μου κόστιζε

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back