Αντιστοιχία ηλικίας γάτας-ανθρώπου

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Α δηλαδή εμείς είμαστε περίπου 2,5 ετών με τα ανθρώπινα δεδομένα ε;Μωρά καλέ,και για γάτες,και για άνθρωποι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απορίες

Εχω μία απορία η αντιστοιχεία ανθρώπινης καί σκυλίσιας ηλικίας είναι 1ανθρώπου 7 σκυλιού, γιά τις γάτες τι ισχύει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θέμα είχε ξανασυζητηθεί εδώ.:)

Γενικά πάντως οι κανόνες του τύπου "1 σκυλίσιος/γατίσιος χρόνος αντιστοιχεί σε χ ανθρώπινα έτη" δεν ισχύουν, γιατί τα ζώα έχουν διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης.

[FONT=&quot]Πω πω, δηλαδή η μικρή μου είναι γύρο στα 76;:hmm: Ναι νομίζω είναι ώρα να της κόψω σύνταξη…:P[/FONT]

Εμένα η Μυρτώ μου πέθανε στα 15.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηλικία γάτας;

καλοί μου άνθρωποι.....
θα μπορούσε κάποιος να μου πει την αντιστοίχιση της ηλικίας της γάτας στην ανθρώπινη;
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλοί μου άνθρωποι.....
θα μπορούσε κάποιος να μου πει την αντιστοίχιση της ηλικίας της γάτας στην ανθρώπινη;
Ευχαριστώ.
Πες μας πόσο χρονών είναι η γάτα σου για να σου πούμε. Αλλιώς να γράψουμε ολόκληρο κατεβατό είναι λίγο δύσκολο, εξάλλου έχουν όλα τα κτηνιατρεία τέτοιους πίνακες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες μας πόσο χρονών είναι η γάτα σου για να σου πούμε. Αλλιώς να γράψουμε ολόκληρο κατεβατό είναι λίγο δύσκολο, εξάλλου έχουν όλα τα κτηνιατρεία τέτοιους πίνακες.

Η Τιτίκα μου είναι 7 χρόνων. Ο Αρθούρος 2 και η Μίλη τον Ιούνιο έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής της. :hmm:
Τα δύο μωρά που έχω και είναι τριών εβδομάδων, να μην τα υπολογίσουμε καλύτερα.....:P

Η Τιτίκα μου είναι 7 χρόνων. Ο Αρθούρος 2 και η Μίλη τον Ιούνιο έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής της. :hmm:
Τα δύο μωρά που έχω και είναι τριών εβδομάδων, να μην τα υπολογίσουμε καλύτερα.....:P
Είναι αρκετά νεαρά ακόμα.
Η Τιτίκα είναι λίγο πριν τα 40, ο Αρθούρος κάπου 20 και κάτι και η Μίλη λίγο πριν τα 20.
΄Οσο για τα μωρά, η αντιστοιχία είναι διαφορετική πριν κλείσουν τον πρώτο χρόνο ζωής τους, είναι βρεφάκια ακόμα.:)

Είναι αρκετά νεαρά ακόμα.
Η Τιτίκα είναι λίγο πριν τα 40, ο Αρθούρος κάπου 20 και κάτι και η Μίλη λίγο πριν τα 20.
΄Οσο για τα μωρά, η αντιστοιχία είναι διαφορετική πριν κλείσουν τον πρώτο χρόνο ζωής τους, είναι βρεφάκια ακόμα.:)

οπότε η Τιτίκα είναι σχεδόν συνομήλική μου και τα άλλα είναι στα χρόνια τα ΄΄φοιτητικά΄΄. :P
σε ευχαριστώ Claire για την ενημέρωση!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back