catman21
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γαλα αγελαδας?? Γιατι αν του δωσες γαλα αγελαδας ειναι μεγαλο προβλημα, δεν κανει να πινουν απο αυτο, τους δημιουργει προβληματα στο πεπτικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κανονικα την πρωτη δοση απο το αποπαρασιτικο την δινει ο ιδιος ο κτηνιατρος, μηπως να αλλαζες κτηνιατρο πριν παθει τιποτα χειροτερο το γατακι σου;
catman21
Νεοφερμένο μέλος
γάλα δωδώνης του εδωσα.ειπα στον κτηνιατρο ποσο ειναι το βαρος του γατιου και μου εδωσε την αναλογη δοση παστας..
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου είπε ο κτηνίατρος να δίνεις σε μωρό γατάκι γάλα για ανθρώπινη κατανάλωση; Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Πρέπει να του το σταματήσεις προς το παρόν και να πας να το δει κάποιος κτηνίατρος γρήγορα, πριν συμβεί κάτι χειρότερο. Αν κατάλαβα καλά δεν το πήγες το γατάκι για εξέταση, μόνο επικοινώνησες εσύ με τον κτηνίατρο. Καλά θα είναι να εξεταστεί το γατάκι όσο γρηγορότερα γίνεται.
catman21
Νεοφερμένο μέλος
θα το παω την Δευτερα οπωσδηποτε αν και δεντο βλεπω σε τραγικη κατασταση μιας και ορεξη εχει για να φαει και να πιει και ψιλοπαιζει με το αλλο αδερφακι του..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Συμφωνώντας απόλυτα με τις προλαλήσασες, μη το καθυστερείς. Ει δυνατόν σε άλλο κτηνίατρο, τουλάχιστον για μια δεύτερη (επαγγελματική)διάγνωση. Κρίμα το γατάκι να ταλαιπωρείται από ένα, κατά πάσα πιθανότητα, απλό γαστρεντερολογικό πρόβλημα που όμως αν δεν θεραπευτεί έγκαιρα, να του δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο άμεσο μέλλον

catman21
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστω ολους σας για τις πολυτιμες πληροφοριες και τον κοπο που κανατε να μου απαντησετε..
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ στη θέση σου θα είχα ήδη ψάξει για κάποιον κτηνίατρο που κάνει επισκέψεις τα σαββατοκύριακα. Το να μην τρώει επί δύο μέρες το γατί, να είναι γενικά ανόρεχτο και να κάνει φασαρία η κοιλιά του, είναι κάποια μη αγνοήσιμα συμπτώματα, έστω κι αν τώρα φαίνεται να έχει ανακάμψει.
'Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!
και χωρις να θελω να σε αγχωσω,κι εγω θα προτεινα μια δευτερη γνωμη,απο αλλο κτηνιατρο.Ευχομαι να πανε ολα καλα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Κι ειδικά τα μικρά γατάκια σε ηλικία δεν μπορούν ακόμη περισσότερο να το χωνέψουν.
Εκτός εάν σου είπε κάποια συνταγή (αραιωμένο γάλα με άλλα συστατικά) ως λύση ανάγκης μέχρι να ανοίξουν τα καταστήματα ώστε να αγοράσεις το ειδικό γάλα για γατάκια.

catman21
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool