Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Κανε υπομονη βρε κοριτσι μου μεχρι να βρεθει κατι για το μικρο.Δε θα επιβιωσει εξω και το ξερεις.Και αφου εκανες το καλο μια φορα και το εσωσες,δωσε χρονο μηπως βρεθει καποιο σπιτι ή εστω φιλοξενια.Καλησπετα. Δεν ειναι ευχαριστη η συζητηση αλλα δεν υπαρχει αλλη επιλογη οπως φαινεται.. Βρηκα ενα μωρο γατακι πριν 3 μερες που εκλαιγε συνεχεια και κρυβοταν απο αμαξι σε αμαξι στις μηχανες στην πυλωτη μου. Ειναι 1,5-2 μηνων. Πολυ τρομαγμενο, με πολυ δυσκολια το επιασα και με σακατεψε κι ολας... Τωρα που το εχω στο σπιτι μου αγριευει λιγο να το πλησιασω. Εχω αναρτησει αγγελιες σε διαφορες σελιδες για φιλοξενια αλλα τιποτα... Λειπω απο το σπιτι 12 ωρες την ημερα κι εχω αλλες τρεις γατες. Δεν ειμαι για αλλες σε διαμερισμα... Μου εχει καταλερωσει το σπιτι, παρολο που κανει την αναγκη του και στην αμμο. Αν το εχω εξω απο το κλουβι παει οπουδηποτε εκτος απο εκει... Θα αναγκαστω να το αφησω παλι στο δρομο το καημενουλι... Αναρωτιομουν αν ειναι καλυτερα να περιμενω να ξεθαρεψει λιγο και να μη φοβαται τοσο, αλλα μετα σκεφτομαι οτι αν συνηθισει στο σπιτι μπορει να του ειναι πιο δυσκολο και ναβιωσει εγκαταλειψη πιο εντονα... Απο την αλλη δεν ξερω αν θα επιβιωσει τωρα τοσο μικρο. Και κλαιει συνεχεια το καημενο! θελει τη μανουλα του!
Υπαρχει καποιο αλμπουμ με φωτογραφιες του μικρου για να προωθησουμε;
Μην το αφησεις,σε παρακαλω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
καλυτερα να το προωθησεις για υοθεσια να βρει ενα σπιτακι δικο του ,που να το αγαπουν και να το φροντιζουν! Μην το αφησεις στο δρομο ειναι κριμα ,μια και το εσωσες!

Αλλα αυτο με την τουαλετα δεν καταλαβαινω γιατι το κανει.οσα ειχα μεχρι τωρα απο μωρα τουαλετα πηγαιναν... και κανει πολλες φορες κακα του. Δε θυμαμαι με τα δικα μου πως ηταν. Μηπως το ταιζω πολυ;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Παρότι δεν βρίσκομαι στη θέση σου με το πρόβλημα και το δίλημα που βιώνεις (κι όσο κι αν τα λόγια φαίνονται εύκολα), ωστόσο θα συμφωνήσω πλήρως με τις προλαλήσασες: Αφού έχεις τη μεγάλη καρδιά και γλύτωσες τη ζωή αυτού του πλάσματος που δεν είχε καμιά τύχη στο δρόμο, σίγουρα θα έχεις και όση αγάπη και υπομονή χρειάζεται, ώστε η ζωούλα αυτή κοντά σε κάποια άλλη, να γίνει ευτυχισμένη.
Δεν συμφωνείς οτι του αξίζει μια πραγματικά "δεύτερη ευκαιρία";

CatLover09
Δραστήριο μέλος
Έχει και διαρροια το μωρακι ή κανει κακα κανονικα και πολλες φορες;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σ' αυτή την περίπτωση, δεν φταίει το γατάκι. Απλά δεν μπορεί να το ελέγξει το καημένο...Ειναι διαρροια νομιζω.ειναι μια μαζα δεν εχουν σχημα
Χρειάζεται θεραπεία για την διάρροια είτε προέρχεται από κάτι παθολογικό, είτε αποπαρασίτωση αν προέρχεται από παράσιτα.
Μια επίσκεψη στον κτηνίατρο νομίζω πως θα διορθώσει το πρόβλημα.

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπετα. Δεν ειναι ευχαριστη η συζητηση αλλα δεν υπαρχει αλλη επιλογη οπως φαινεται.. Βρηκα ενα μωρο γατακι πριν 3 μερες που εκλαιγε συνεχεια και κρυβοταν απο αμαξι σε αμαξι στις μηχανες στην πυλωτη μου. Ειναι 1,5-2 μηνων. Πολυ τρομαγμενο, με πολυ δυσκολια το επιασα και με σακατεψε κι ολας... Τωρα που το εχω στο σπιτι μου αγριευει λιγο να το πλησιασω. Απο την αλλη δεν ξερω αν θα επιβιωσει τωρα τοσο μικρο. Και κλαιει συνεχεια το καημενο! θελει τη μανουλα του!
Θα συμφωνησω με τη Βασω ,μηπως θα επρεπε να το πας στο κτηνιατρο ,αφου κανει διαρροια και μηπως ποναει καπου και για αυτο κλαιει συνεχεια.

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλο ειναι να το πας στο κτηνιατρο εχει αυτος το τροπο να το εξετασει οσο αγριο και να ειναι γιατι ειναι κριμα να τυραννιεται το καημενουλι,θα δεις μετα θα ηρεμησει.
Ναι θα το παω!ευχαριστω !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool