purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Τουσ εριξα λιγη τροφη και με αφησαν να τα χαιδεψω μετα ηρθε μια κυρια ηταν δικα της και μιλησαμε και εμφανιστηκε και η ματα τουσ ετσι μου ειπε η κυρια τησ εδωσα ενα πατε που ειχα δε το πιραξε μου ειπε ποσ θα τησ βαλει αυτη φαγακι.Ετσι το πηρα και πηγα παρακατω ψαχνοντασ αλλου να το δωσω.Ειδα 3 μικρα γατακια πρεπει να ηταν δικα της(γεναει μου λεει αυτη πολυ και πρεπει να τη στηρωσουμε)τουσ το αφησα και ηρθαν και τα τρια και κουτιξαν τα κεφαλακια τουσ στο φαει.Φοβερη εικονα!
Μετα σκεφτηκα οτι αν καθε σπιτι αφηνε ενα πιατο φαει και νερο τα αδεσποτακια αν και εξω θα ζουσαν καλιτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Μετα σκεφτηκα οτι αν καθε σπιτι αφηνε ενα πιατο φαει και νερο τα αδεσποτακια αν και εξω θα ζουσαν καλιτερα.
Ναι και ζήσανε αυτοί καλά... και εμείς καλύτερα......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Καλή απάντηση.......
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Τι να του πεις. Έχω διαφωνήσει τόσες πολλές φορές μαζί του
που πλέον έχει καταντήσει ρουτίνα.
ladycat
Διάσημο μέλος
Ειναι κριμα και αδικο να βλεπεις τα ζωα να τρωνε απ τα σκουπιδια.Εγω τα λυπαμε τοσο πολυ που αν δεν μπορω να τα φερω στον κηπο μου να τα φροντιζω, νιωθω τυψεις....
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα στο δρόμο γαι το σχολείο, άλλη μια φορά με ακολούθησε το αδέσποτο που ταίζω (είναι πιο πιστό και από τα δικά μου σκυλιά) και στο δρόμο ένας το φώναξε, "δρόμο, παλιόσκυλο" και τέτοια.Δεν κρατήθηκα, για άλλη μια φορά και τον ρώτησα τι του φταίει. "Κατουράει", μου λέει. Πολλές απαντήσεις μου ήρθαν στο μυαλό, αλλά έφυγα γιατί θα ανέβαζα πίεση....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool