Αν κάναμε όλοι έτσι...

purina

Πολύ δραστήριο μέλος

Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
Πριν λιγο βγήκα να παω σε ενα pet shop κατω ηλιουπολη.Πάω με τα ποδια παντα και στο δρομο ειδα πολλουσ επισκεπτες.2 γατακια που ειχα ξαναδει και το ενα εμοιαζε στο μικρουλι με αφησε να το χαιδεψω το αλλο.Στο γυρισμο ειδα και δυο αλλα κουκλια ασπρο με γκρι και ασπρο με μαβρο το οπιο μου θημησε το σακη λογο μεγεθους.:D Τουσ εριξα λιγη τροφη και με αφησαν να τα χαιδεψω μετα ηρθε μια κυρια ηταν δικα της και μιλησαμε και εμφανιστηκε και η ματα τουσ ετσι μου ειπε η κυρια τησ εδωσα ενα πατε που ειχα δε το πιραξε μου ειπε ποσ θα τησ βαλει αυτη φαγακι.Ετσι το πηρα και πηγα παρακατω ψαχνοντασ αλλου να το δωσω.Ειδα 3 μικρα γατακια πρεπει να ηταν δικα της(γεναει μου λεει αυτη πολυ και πρεπει να τη στηρωσουμε)τουσ το αφησα και ηρθαν και τα τρια και κουτιξαν τα κεφαλακια τουσ στο φαει.Φοβερη εικονα!:up:
Μετα σκεφτηκα οτι αν καθε σπιτι αφηνε ενα πιατο φαει και νερο τα αδεσποτακια αν και εξω θα ζουσαν καλιτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετα σκεφτηκα οτι αν καθε σπιτι αφηνε ενα πιατο φαει και νερο τα αδεσποτακια αν και εξω θα ζουσαν καλιτερα.

Ναι και ζήσανε αυτοί καλά... και εμείς καλύτερα......:/: :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακαρι να σκεφτονταν ολοι ετσι,αλλα δυστυχως απεχουμε πολυ απο αυτη την ιδανικη κατασταση...

Θα ζούσαν σίγουρα καλύτερα. Αλλά εδώ πολλοί ενοχλούνται που οι άλλοι τα ταίζουν!! Εχω τσακωθεί με κόσμο..... Κι αν επιμείνεις στο τέλος θα βάλουνε και φόλα!:(

Όντως μερικοί άνθρωποι δεν παίζονται! Θεωρούν ότι η λυση για τα αδεσποτα ειναι οι φολες. Και οταν τους λες ωραια τοτε να μην διοργανωνουμε συσσιτια για αστεγους αλλα να τους κανουμε ευθανασια σε κοιτουν περιεργα!

στο εξοχικο μας εχει απειρα αδεσποτα,τα κακομοιρα μαζευονταν γυρω απο τον σκουπιδοντενεκε.πηγαινα εκει και τα μαζευα και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσοι μου εκαναν παρατηρηση γιατι λεει τα ενθαρρυνα να μενουν εκει και βρωμιζαν την περιοχη σκιζοντας τα συκοπιδια.στο τελος εκαναν παραπονα στο δημαρχο και μετακινησαν τον καδο:blink:

αυτό με τους άστεγους μου το είχε πει η πρώην σπιτονυκοκοιρά μου αντίστροφα. Κάποια στιγμή που κυνηγούσε τα γατάκια από την αυλή, βγήκα έξω να δω τι γίνεται. Μην τα μαζεύεις μου λέει εδώ. Μα εδώ τα βρήκα της λέω. Δεν κοιτάζεις μου λέει τι γίνεται με τους ανθρώπους τους άστεγους αντί να ταίζεις τα ζώα. Εσύ της είπα μάζεψε τους άστεγους και τάισέ τους αν θές. Εμένα να αφήνεις τα γατάκια ήσυχα

:lol: :lol: :lol: :lol:
Καλή απάντηση.......

Και να μιλούν με αυτό τον τρόπο για τα αδέσποτα άνθρωποι που δεν ζουν με ζώα και τα σιχαίνονται ...άντε το κατανοείς ως ένα βαθμό. Αλλά όταν αυτά έρχονται από το στόμα 'και καλά' φιλόζωων, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Περίπτωση γνωστού μου που έδωσε χιλιάδες ευρώ να φέρει στην Ελλάδα σκυλί από το εξωτερικό 'ιδιαίτερης και σπάνιας ράτσας' προκειμένου να συμμετέχει σε εκθέσεις, αλλά όταν έρχεται η κουβέντα σε αδέσποτα και γάτες λέει ότι τα αδέσποτα δεν είναι ζώα αλλά πράγματα και ότι οι γάτες δεν κάνουν για σπίτι.

Τι να του πεις. Έχω διαφωνήσει τόσες πολλές φορές μαζί του
που πλέον έχει καταντήσει ρουτίνα.
:down:

εγω παντως θα του ελεγα οτι λυπαμαι το σκυλι του γιατι εχει αυτον ιδιοκτητη

Παντως στον κηπο μας, υπαρχει παντα ενα πιατο φαι για τα αδεσποτα!
Ειναι κριμα και αδικο να βλεπεις τα ζωα να τρωνε απ τα σκουπιδια.Εγω τα λυπαμε τοσο πολυ που αν δεν μπορω να τα φερω στον κηπο μου να τα φροντιζω, νιωθω τυψεις....

Η ιστορία με τα αδέσποτα δεν έχει τελειωμό.Διαβάζω τις απαντήσεις σας και βρίσκω τόσες ομοιότητες με τις δικές μου περιπτώσεις...Να σταματήσω να ταίζω τις γάτες γιατί μαζεύονται στην περιοχή, να διώξω τα σκυλιά, θα ρίξουν φόλες κτλ...
Σήμερα στο δρόμο γαι το σχολείο, άλλη μια φορά με ακολούθησε το αδέσποτο που ταίζω (είναι πιο πιστό και από τα δικά μου σκυλιά) και στο δρόμο ένας το φώναξε, "δρόμο, παλιόσκυλο" και τέτοια.Δεν κρατήθηκα, για άλλη μια φορά και τον ρώτησα τι του φταίει. "Κατουράει", μου λέει. Πολλές απαντήσεις μου ήρθαν στο μυαλό, αλλά έφυγα γιατί θα ανέβαζα πίεση....:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back