rotonda
Δραστήριο μέλος
Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα.
12-04-07
12:35
...υπάρχουν κάτι άλλα που σίγουρα τούς βάζουν τα γυαλιά!Όπως ένας γάτος σε μια πόλη της Αγγλίας (φτυστός ο Χιόνης!) που 2-3 φορές την εβδομάδα παίρνει το λεωφορείο για να πάει στη «δουλειά» του – όποια κι αν είναι αυτή! Τον γάτο πρόσεξε για πρώτη φορά ο οδηγός του λεωφορείου να κατεβαίνει την ώρα που άνοιξαν οι πόρτες για να βγουν κάποιοι επιβάτες. Τις επόμενες μέρες τον ξαναείδε να περιμένει σε στάση με άλλους επιβάτες, να μπαίνει μέσα και να χώνεται κάτω από τα καθίσματα. Σε συγκεκριμένη στάση (όπου κοντά υπάρχει φαστφουντάδικο «Fish & Chips»...) ο γάτος κατέβηκε σαν κύριος.
Η ιστορία αυτή έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Ιανουάριο, γράφει η εφημερίδα The Sun, απ’ όπου και οι φωτό.
Η ιστορία αυτή έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Ιανουάριο, γράφει η εφημερίδα The Sun, απ’ όπου και οι φωτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
12-04-07
12:42
Μπα. Δεν συγκρίνεται με τα δικά μου σε καμία περίπτωση!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
12-04-07
12:42
Φοβερός ο κύριος!Τωρα που αναφέρεις αυτη την ιστορια να πω κι εγω για μια γατα, που εχω παρατηρησει (απο το μπαλκονι μου), απο την προηγουμενη εβδομαδα.
Αυτη η γατα λοιπόν, πηγαινει βολτα (χωρις λουρι) μαζι με μια κυρια και το σκυλο της. Απλα ακολουθει!!!!
(Παταω στα link για να δω μεγαλυτερες τις φωτογραφιες αλλα δεν φαινονται)
rotonda
Δραστήριο μέλος
Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα.
12-04-07
12:44
(Παταω στα link για να δω μεγαλυτερες τις φωτογραφιες αλλα δεν φαινονται)
Ναι, αυτό προσπαθώ να διορθώσω, αλλά δεν ξέρω γιατί συμβαίνει... Θα ξαναπροσπαθήσω!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
12-04-07
18:47
αντε καλε συνηθησμενα πραγματα!!!
αλλα βασικα απο τις γατες ολα τα περιμενω!!!
αλλα βασικα απο τις γατες ολα τα περιμενω!!!

12-04-07
21:46
Ασπασια, απο βδομαδα να στελνεις το χιονη στη δουλεια!!!

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα.
12-04-07
23:25
Ασπασια, απο βδομαδα να στελνεις το χιονη στη δουλεια!!!![]()
![]()
![]()
αχαχαχ καλό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum