μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
1. Δεν του πήρα αδερφάκι όσο ηταν μικρός.
2. Όταν άρχισε να μην μπορεί καθόλου στο αυτοκίνητο δεν ασχολήθηκα να τον κάνω να το συνηθίσει σιγά σιγά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
μιλαμε βεβαια οταν ημουν 10 και 14 ετων...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
μονο γαυτο έχω μετανιώσει και για ένα γατάκι που το έχασα μολισ το πήρα στα 8 μου χρόνια...νιώθω τρελέσ τύψεισ , γιατι το πήρα απο τη μαμα του απο ένα σπίτι και αυτο με γρατζούνησε και έφυγε κατα τη μεταφορά...είμαι απαισια το ξέρω....

jasmine
Δραστήριο μέλος
Για την καημένη μου τη Σιλβεστρούλα ίσως με κάποιο τρόπο να μπορούσα να την είχα πάει στο γιατρό όταν είδα ότι είχε πασαλειφτεί με το φυτοφάρμακο που την αποτελείωσε τελικά. Ήταν άγρια όμως βλέπετε και δεν ανεχόταν ούτε χάδια, μόνο αυτή ήθελε να τρίβεται, όχι να τη χαϊδεύεις εσύ.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν γύριζε ο χρόνος πίσω... και ηξερα όλα αυτά που έμαθα από εσάς εδώ... ίσως είχα καταφέρει να σώσω τη Βουλίτσα που, μπορεί να γλίτωσε από το σκουπιδιάρικο, αλλά ήταν πολύ αδύναμη και εξασθενημένη... Έζησε πολύ λίγο...
Αν γύριζε ο χρόνος πίσω, θα είχα προσπαθήσει περισσότερο με την Τάρα μου, ώστε να μη νιώθει παραμελημένη, ανάμεσα σε τόσες γάτες και να μην έχει γίνει μοναχική και επιθετική...
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Τελικά έπεσα και το ένα γατάκι πέθανε (ήταν ήδη αρκετά αδύναμο απο γεννησιμιού του)...
Ελαφρυντικό αποτελεί ωστόσο το ότι ήμουν μικρούλα, μόλις 13 ετών.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Δεν θα είχα πάρει τα μόλις 20 ημερών γατάκια της Ζαν μαζί μου με το ποδήλατο τότε για να το δείξω στη φίλη μου...
Τελικά έπεσα και το ένα γατάκι πέθανε (ήταν ήδη αρκετά αδύναμο απο γεννησιμιού του)...
Ελαφρυντικό αποτελεί ωστόσο το ότι ήμουν μικρούλα, μόλις 13 ετών.
Και εκτός αυτού το άλλο σε αυτήν την ιστορία ειναι ότι απλά ειχες την επιθυμία να δείξεις τα γατάκια σου που τόσο αγαπούσες και όχι να τους κάνεις κακό....

Subject to change
e-steki.gr Founder
Ναι αλλά ακόμα το έχω βάρος στη συνείδηση μου ότι έφταιξα στο να χαθεί μια ζωούλα...Και εκτός αυτού το άλλο σε αυτήν την ιστορία ειναι ότι απλά ειχες την επιθυμία να δείξεις τα γατάκια σου που τόσο αγαπούσες και όχι να τους κάνεις κακό....![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ναι αλλά ακόμα το έχω βάρος στη συνείδηση μου ότι έφταιξα στο να χαθεί μια ζωούλα...![]()
σίγουρα δεν είναι κατι που το ξεπερνας ευκολα αλλά σκέψου πόσες άλλες ζωούλες έχει σώσει από εκεί και μετά ακόμη και μέσα από το mycat που εσύ εφτιαξες σώθηκαν πολλά γατάκια στην μνημη αυτού που χάθηκε......νομίζω ότι το καλό που έχεις κάνει είναι πιο πολύ!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool