Αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω... τι δεν θα κάνατε στις γατούλες σας;

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
Ο χρόνος φεύγει και δεν γυρνάει ποτέ πίσω το τώρα είναι ήδη παρελθόν....αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω τί δεν θα κάνατε ξανά με την γάτα σας ή ποιο νομίζεται ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος που κάνατε με την γάτα σας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύκολο γιατί το σκέφτομαι συχνά:
1. Δεν του πήρα αδερφάκι όσο ηταν μικρός.
2. Όταν άρχισε να μην μπορεί καθόλου στο αυτοκίνητο δεν ασχολήθηκα να τον κάνω να το συνηθίσει σιγά σιγά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με τις τωρινες γατες δεν εχω κανει καποιο λαθος,αλλα με τις 2 πρωτες λογω αγνοιας δεν τις ειχα στειρωσει και φυγανε.:(μιλαμε βεβαια οταν ημουν 10 και 14 ετων...

Με την πρώτη γάτα Νίκη ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν άρχισε να μην τρώει πια καλά και να κάνει πιο συχνά εμετό. Όχι πολύ συχνα, γι' αυτό δε με πίστευε ο κτηνίατρος. Άκουσα λοιπόν τον κτηνίατρο που έλεγε πάντα ότι πολλές γάτες είναι λίγο "δύσκολες" για την τροφή τους, σκέφτηκα ότι αυτός θα το ήξερε καλύτερα από μένα κι εγώ δεν έπρεπε να υπερβάλλω... λάθος! Αργότερα διαπιστώσαμε ότι είχα δίκιο - είχε προβλήματα με τα νεφρά αλλά ήταν κιόλας πολύ αργά να την σώσουμε... έζησε ακόμα δυο χρόνια αλλά δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα. Αν είχαμε αρχίσει νωρίς με τα σωστά φάρμακα και τρόφημα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα... Την επόμενη φορά θα ακούσω το δικό μου ενστικτο και θα επιμένω για μια καλή διάγνωση.

Κι εγώ θα ήθελα να μάθω στην ψιψι να μπαίνει στο αυτοκίνητο και γενικά να μπορεί να ταξιδέβει μαζί μου, αν και πάντα το φοβόμουν αυτό.

χμμμ... αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω θα ασχολιομουνα πολυ περισσοτερο με τον εντυ οσο ηταν μικρος:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν θα ξανααφηνα την αβάνα διημερο στη μητερα μου να τη προσέχει όσο θα έλειπα, ειναι απο αυτες τις περιεργεσ κυριουλες που όσο καθαριζουν τα τζαμια μπορεί να του χώσουν και καμιά κλοτσιά του γατιού , και μετά απο μισή ωρα να το ταιζουν λές και δε τρέχει τίποτα...νομίζουν οτι επειδή τα ζώα δεν έχουν μηλιά δεν έχουν τρόπουσ να δείξουν οτι "κάτϊ" δεν παει κ΄αλά?
μονο γαυτο έχω μετανιώσει και για ένα γατάκι που το έχασα μολισ το πήρα στα 8 μου χρόνια...νιώθω τρελέσ τύψεισ , γιατι το πήρα απο τη μαμα του απο ένα σπίτι και αυτο με γρατζούνησε και έφυγε κατα τη μεταφορά...είμαι απαισια το ξέρω.... :down::down::/::/::/::down:

Για τη Jasmine μου, με στεναχωρεί ότι τώρα πια μένει πολλές ώρες μόνη και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.
Για την καημένη μου τη Σιλβεστρούλα ίσως με κάποιο τρόπο να μπορούσα να την είχα πάει στο γιατρό όταν είδα ότι είχε πασαλειφτεί με το φυτοφάρμακο που την αποτελείωσε τελικά. Ήταν άγρια όμως βλέπετε και δεν ανεχόταν ούτε χάδια, μόνο αυτή ήθελε να τρίβεται, όχι να τη χαϊδεύεις εσύ.

Αν γύριζε ο χρόνος πίσω, θα είχα στειρώσει τον Τσιτσίνο μου και έτσι δεν θα τον είχα χάσει... Ήταν ένας πολύ ήσυχος γατούλης που δεν έβγαινε ποτέ έξω, εκτός από όταν ήταν η εποχή του... Νόμιζα ότι δε χρειαζόταν η στείρωση, αλλά έκανα λάθος. Ακόμα τον σκέφτομαι και ας έχουν περάσει αρκετά χρόνια.
Αν γύριζε ο χρόνος πίσω... και ηξερα όλα αυτά που έμαθα από εσάς εδώ... ίσως είχα καταφέρει να σώσω τη Βουλίτσα που, μπορεί να γλίτωσε από το σκουπιδιάρικο, αλλά ήταν πολύ αδύναμη και εξασθενημένη... Έζησε πολύ λίγο...
Αν γύριζε ο χρόνος πίσω, θα είχα προσπαθήσει περισσότερο με την Τάρα μου, ώστε να μη νιώθει παραμελημένη, ανάμεσα σε τόσες γάτες και να μην έχει γίνει μοναχική και επιθετική...

αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα χα πάρει παρεούλα στην αμαντά μου πολύ νωρίτερα.και δεν θα της στερούσα ολα αυτά που απολαμβάνει τώρα με την ψιψίνέλ:κυνηγητό,ύπνο η μια στο ενα μαξιλάρι και η άλλη στο άλλο,συμπαράσταση όταν πεινάει απο την ψιψινέλ που αρχίζει και αυτή να νιαουρίζει και το σπίτι μοιάζει με γατάδικο κατα το σκυλάδικο .επίσης δεν θα την κακομάθαινα στο φαγητό ,ενω τώρα κάνουμε δίαιτα .συγγνώμη αμάντα μου δεν ήξερα τότε.σε αγαπάω πολύ όπως και την ψιψινέλ άλλωστε:)

Αν ΄μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα φρόντιζα να έβρισκα για την Νίνα μου τον καλύτερο γατοκτηνίατρο (Αίλουρο) μήπως και κατάφερνα να την σώσω. Αλλά δυστυχώς ο χαμός της έγινε αιτία να σας γνωρίσω και να μάθω τόσα πολλά πράγματα.

Δεν θα είχα πάρει τα μόλις 20 ημερών γατάκια της Ζαν μαζί μου με το ποδήλατο τότε για να το δείξω στη φίλη μου...
Τελικά έπεσα και το ένα γατάκι πέθανε (ήταν ήδη αρκετά αδύναμο απο γεννησιμιού του)...
Ελαφρυντικό αποτελεί ωστόσο το ότι ήμουν μικρούλα, μόλις 13 ετών.

Δεν θα είχα πάρει τα μόλις 20 ημερών γατάκια της Ζαν μαζί μου με το ποδήλατο τότε για να το δείξω στη φίλη μου...
Τελικά έπεσα και το ένα γατάκι πέθανε (ήταν ήδη αρκετά αδύναμο απο γεννησιμιού του)...
Ελαφρυντικό αποτελεί ωστόσο το ότι ήμουν μικρούλα, μόλις 13 ετών.

Και εκτός αυτού το άλλο σε αυτήν την ιστορία ειναι ότι απλά ειχες την επιθυμία να δείξεις τα γατάκια σου που τόσο αγαπούσες και όχι να τους κάνεις κακό....:):)

Και εκτός αυτού το άλλο σε αυτήν την ιστορία ειναι ότι απλά ειχες την επιθυμία να δείξεις τα γατάκια σου που τόσο αγαπούσες και όχι να τους κάνεις κακό....:):)
Ναι αλλά ακόμα το έχω βάρος στη συνείδηση μου ότι έφταιξα στο να χαθεί μια ζωούλα... :/:

Ναι αλλά ακόμα το έχω βάρος στη συνείδηση μου ότι έφταιξα στο να χαθεί μια ζωούλα... :/:

σίγουρα δεν είναι κατι που το ξεπερνας ευκολα αλλά σκέψου πόσες άλλες ζωούλες έχει σώσει από εκεί και μετά ακόμη και μέσα από το mycat που εσύ εφτιαξες σώθηκαν πολλά γατάκια στην μνημη αυτού που χάθηκε......νομίζω ότι το καλό που έχεις κάνει είναι πιο πολύ!!!!!:up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back