18-10-13
10:37
Σημερα το πρωι κατα τις 8 εγινα μαρτυρας ενος τρομερου εγκληματος.Ημουν στην πρωτη θεση μποροστα στο λεωφορειο οταν καθως πηγαινε το λεωφορειο ενα σκυλακι ηρθε και καθισε μπροστα στο δρομο αρκετα μετρα πριν φτασει οδηγος σε εκεινο το σημειο οποτε το ειδε ξεκαθαρα και θα μπορουσε να σταματησει πολυ ευκολα γιατι πηγαινε πλ σιγα,μολις ειχε κανει σταση ο οδηγος, οχι μονο δεν σταματησε αλλα επιταγχυνε και το πατησε,Δεν σταματησε καν συνεχισε σαν να μην συμβαινει τιποτα.Σας παρακαλω πειτε μου που θα μπορουσα να το καταγγειλω αυτο εκεινη την στιγμη δεν μπορεσα να κανω τιποτα γιατι επαθα σοκ αμεσως μετα το περιστατικο κατεβηκα στην επομενη σταση με τα ποδια μου να μην με κρατανε και κατερρευσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η aidonaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
18-10-13
12:06
Παναγία μου!!!!!!!!!!!!!!! 

Δεν ξέρω ακριβώς... Εγώ απλά μια φορά που ειχα θεμα με εναν οδηγό κτελ που φώναζε για τον γάτο μου επικοινώνησα με το Υπουργείο Μεταφορών μέσω e mail και μου απαντησαν και ταχυδρομικά και ηλεκτρονικά.
Τώρα, αν ειναι για καταγγελία φόνου ζώου και όχι ατύχημα, θα πρεπει σίγουρα να εχεις τον αριθμό κυκλοφορίας, ωρα δρομολογίου για να καταλαβουν ποιος ηταν ο οδηγός και σίγουρα νομίζω - κατα τη γνώμη μου - μάρτυρες. Γιατί αυτός μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει και θα ειναι ενας λόγος ενάντια σε εναν άλλον, απλά.
Αλλά δεν ξέρω που και τι. Επικοινωνησε με καμια φιλοζωική που εχουν δικηγόρους ειδικευμενους σε θεματα να ρωτήσεις...
Αν και νομίζω πως χωρίς μάρτυρες ίσως να μη γίνεται κάτι.... Ας οψεται η δικαιοσύνη μας... Και για τα ζώα και για τους ανθρώπους...

Δεν ξέρω ακριβώς... Εγώ απλά μια φορά που ειχα θεμα με εναν οδηγό κτελ που φώναζε για τον γάτο μου επικοινώνησα με το Υπουργείο Μεταφορών μέσω e mail και μου απαντησαν και ταχυδρομικά και ηλεκτρονικά.
Τώρα, αν ειναι για καταγγελία φόνου ζώου και όχι ατύχημα, θα πρεπει σίγουρα να εχεις τον αριθμό κυκλοφορίας, ωρα δρομολογίου για να καταλαβουν ποιος ηταν ο οδηγός και σίγουρα νομίζω - κατα τη γνώμη μου - μάρτυρες. Γιατί αυτός μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει και θα ειναι ενας λόγος ενάντια σε εναν άλλον, απλά.

Αλλά δεν ξέρω που και τι. Επικοινωνησε με καμια φιλοζωική που εχουν δικηγόρους ειδικευμενους σε θεματα να ρωτήσεις...
Αν και νομίζω πως χωρίς μάρτυρες ίσως να μη γίνεται κάτι.... Ας οψεται η δικαιοσύνη μας... Και για τα ζώα και για τους ανθρώπους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δελφινακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 336 μηνύματα.
19-10-13
16:41
ποσο κακοι ανθρωποι υπαρχουν!!! ειλικρινα δεν εχω ιδεα για το τι γινεται σε ενα τετοιο περιστατικο αλλα στη θεση σου θα επικοινωνουσα με μια φιλοζωικη!! ειναι ατομα εξιδεικευμενα εκει που ξερουν αν μπορει να γινει κατι! παντως ειλικρινα αν μπορει να γινει κατι να το κυνηγησεις! τετοιοι ανθρωποι δεν πρεπει να μενουν ατιμωρητοι!!! ευχομαι καθε επιτυχια και ενημερωσε μας!
19-10-13
17:34
Θα τον ξεκόλλαγαν με τανάλιες απο πάνω μου το καθίκι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki