Απαράδεκτη συμπεριφορά Pet Shop στην Καλλιθέα!!!!!

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
έχω μια μικρή γατοαποικία που φορντίζω στην καλλιθέα όποτε πάω για μάθημα, συνήθως έχω τροφλη στο αμάξι μου αλλά εκείνη την ημέρα ξέμεινα, έτσι πήγα σε ένα πετ σοπ εκεί στην περιοχή για να πάρω πορμύθειες για τους μικρούς μου τριχωτούς ήρωες...
Η πρώτη εντύπωση του καταστήματος ήταν επίπεδου ταφόπλακας, κλουβιά γεμάτα ακκαθρσίες μαρτυρούσαν ζώακια που πέρασαν απο εκεί, άσχημη μυρωδιά, και μια κυρία (?)σε κατάσταση νταλίκας.
όταν έμαθε η εν λόγω ιδιοκτήτρια οτι η τροφή προορίζεται για αδέσποτα έβγαλε χολή.
Με ειρωνικό ύφος αποδοκίμαζε τις προσπάθειες σωματείων να στειρώσουν στη περιοχή, λέγοντας συγκεκριμένα οτι με μερικές φόλες θα σωθούμε, δεν πίστευα στα αυτιά μου, καταλήξαμε να τσακωθούμε , και να πάρω μια τροφή απο σούπερ μάρκετ...\εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως απαιτείς να ζεις απο τα ζώα όταν δεν τα σέβεσαι??

Λυπάμαι πολύ
καλλιθιώτες φίλοι , προσέχετε τα γατάκια που ταίζεται απο καλοθελητές...:warn:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν θα πω (το κλασικο πια) πως γινεται να σκεφτονται ετσι οι ανθρωποι, αλλα πως γινονται αυτοι οι ανθρωποι να εχουν pet shop???
Απιστευτη και σιχαμενη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλη μια αποδειξη της αθλιοτητας αυτου του λαου...

:(
:mad:
Το χειρότερο είναι ότι εκτός του ότι πιστεύουν ό,τι πιστεύουν,
το ξεστομίζουν κιόλας ευθαρσώς....
Άρα ή δεν έχουν συναίσθηση τί ξεστομίζουν,
ή πιστεύουν ότι τους πνίγει το δίκιο!...
Δεν ξέρω τί από τα δύο είναι χειρότερο.....
Όμως στα χέρια μας και το πεπόνι , στα χέρια μας και το μαχαίρι...

Αν υπήρχε περίπτωση να έβγαζε περισσότερο κέρδος μπορεί και να έβλεπες δίπλα σε κροκέτες τίποτα φόλες...
Μερικοί άνθρωποι απορώ αν έχουν εγκέφαλο ή αν τουλάχιστον έχει εξελιχθεί απ'την εποχή που τρώγαμε καρπούς και ζούσαμε σε σπηλιές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back