Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
υπογραψτε κι εσεις ΚΑΤΑ του νομου που περασε στην ευρωπαικη ενωση να χρησιμοποιουνται αδεσποτα ζωακια για πειραματα χωρις αναισθησια
https://www.lacoscienzadeglianimali.it/index.php/sottoscrivi-la-lettera-aperta/form/6?random=0
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αυτά τα αδέσποτα τι άλλο θα ζήσουν από εμάς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Eγώ αδυνατώ να το πιστέψω..είναι δυνατόν να ψηφίστηκε τέτοιος νόμος;και μάλιστα απο την ΕΕ που την θεωρούσα πιο ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα;
..τι να πω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Μόλις υπέγραψα!!!
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Κ εγώ υπέγραψα
marina289
Περιβόητο μέλος

speri
Διάσημο μέλος
Σε τι κοσμο ζουμε τελικα...Αλιμονο στα αμοιρα τα ζωακια, αλλα ο Θεος τα βλεπει ολα...
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Μονο ενα πραγμα εχω να πω σε αυτους που δημιουργουν τετοιους νομους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum