Απολυμαντικό κατάλληλο για γάτες;

starter

Δραστήριο μέλος

Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους, μια ερωτησούλα.

Ξέρει κανείς ένα εμπορικό απολυμαντικό που μπορώ να χρησιμοποιήσω στις αμμολεκάνες τους. Είναι να κάνω μια εξόρμηση για πλύσιμο και πλέον έχουν αρκετή φθορά που θα ήθελα να τις αφήσω σε ένα διάλλυμα απολυμαντικού να καθαρίσουν.Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα ένα που πήρα απο το Internet ειδικό για να μην βλάπτει τα μικρά ζωάκια αλλά τελείωσε και δεν μπορώ να το περιμένω. Επίσης ένα βιολογικό που προσπάθησα να χρησιμοποιήσω έχει τέτοιο συνδιασμό αιθέριων ελαίων που τις απωθεί.

Καμμιά ιδέα;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω χρησιμοποιω Topine για ολα τους τα σκευη και την αμμολεκανη.Μπορεις να το χρησιμοποιησεις κυριολεκτικα παντου (εγω το χρησιμοποιω και για σφουγγαρισμα) και εχει ενδειξη οτι ειναι καταλληλο για κατοικιδια.Επισης απομακρυνει αποψα ολες τις οσμες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ, αυτό έψαχνα, να είναι και εύκολο να το βρεις και δοκιμασμένο. Γιατί μαζεύτηκε πολύ λάντζα. Είναι και το γατοφόρο τους που συμμετείχε σε διάσωση και η αμμολεκάνη των αγοριών και πρέπει να απολύμανω οπωσδήποτε.

Τα πιατάκια τους τα βάζω στο πλυντήριο πιάτων όποτε συμπληρωνει. Δεν τα έχω απολυμάνει ποτέ.

εγω χλωρινη και topine μαζι και μετα πολυ καλο ξεβγαλμα για τις αμμολεκανες αλλα και για το καθαρισμα των πλακιδιων του μπαλκονιου...

Ευχαριστώ πολύ, αυτό έψαχνα, να είναι και εύκολο να το βρεις και δοκιμασμένο. Γιατί μαζεύτηκε πολύ λάντζα. Είναι και το γατοφόρο τους που συμμετείχε σε διάσωση και η αμμολεκάνη των αγοριών και πρέπει να απολύμανω οπωσδήποτε.

Τα πιατάκια τους τα βάζω στο πλυντήριο πιάτων όποτε συμπληρωνει. Δεν τα έχω απολυμάνει ποτέ.
στο πιατακι του νερου αν σου πιανει αλατα, καλο ειναι το ξυδι με βραστο νερο για λιγη ωρα και μετα καλο ξεβγαλμα...

Εγω χρησιμοποιω Topine για ολα τους τα σκευη και την αμμολεκανη.Μπορεις να το χρησιμοποιησεις κυριολεκτικα παντου (εγω το χρησιμοποιω και για σφουγγαρισμα) και εχει ενδειξη οτι ειναι καταλληλο για κατοικιδια.Επισης απομακρυνει αποψα ολες τις οσμες.

καλα... δωρα.......και εγω ακριβως αυτο χρησιμοποιω!!!!!!!!!!:up::up::up:

στο πιατακι του νερου αν σου πιανει αλατα, καλο ειναι το ξυδι με βραστο νερο για λιγη ωρα και μετα καλο ξεβγαλμα...

Τωρα εχω πλαστικο αλλα θα παρω μεταλλικο τωρα,κανει το ξυδι και για τα δυο;

Εγώ με ξύδι κάνω τις αμμολεκάνες γιατί φεύγουν κ οι μυρωδιές

Τωρα εχω πλαστικο αλλα θα παρω μεταλλικο τωρα,κανει το ξυδι και για τα δυο;
ναι και για τα δυο...για το μεταλλικο ακομα πιο πολυ:)

Ωραια,θα καθαρισω της Μπιζου το πιατακι φαγητου που ειναι μεταλλικο και θα παρω και για τον Ραμση ιδιο,τωρα εχει πλαστικο και το μεταφεει σ'ολο το πατωμα της κουζινας.:rolleyes:
Εχω δει κατι ασημι με λαστιχο στη βαση για να μη γλιστρανε,θα παρω φαγητου και νερου!

τι ειναι αυτο "topine" και που μπωρο να το βρω οταν θα πλυνω για πρωτη φορα την αμολεκανη??

Ωραια,θα καθαρισω της Μπιζου το πιατακι φαγητου που ειναι μεταλλικο και θα παρω και για τον Ραμση ιδιο,τωρα εχει πλαστικο και το μεταφεει σ'ολο το πατωμα της κουζινας.:rolleyes:
Εχω δει κατι ασημι με λαστιχο στη βαση για να μη γλιστρανε,θα παρω φαγητου και νερου!

Aυτα της εχω και ειναι πολυ καλα!Δε γλιστρουν καθολου, τα εχω σε εναν μεγααααλο δισκο πλαστικο(μη γεμιζει και τον τοπο)και δεν κουνιουνται...ντιπ καταντιπ:D
Παντως για τα μπολακια απορρυπαντικο πιατων χρησιμοποιω για την αμμολεκανη βαζω πιο δυνατο να για να μη μενει ουτε ενα παλιομικροβιο αλλα το ξεπλενω ποοοοολυ καλα. Θα δοκιμασω με το ξυδι δεν το εκανα γιατι φοβομουν μη μενει μυρωδια και δεν την πλησιαζει μετα.

τι ειναι αυτο "topine" και που μπωρο να το βρω οταν θα πλυνω για πρωτη φορα την αμολεκανη??
Καλημερα!
Ειναι υγρο απολυμαντικο,σαν αυτο που χρησιμοποιουμε για σφουγγαρισμα,μονο που μπορεις να το χρησιμοποιησεις παντου.Θα το βρεις σε σουπερ μαρκετ.;)

Nα ρωτήσω κι εγώ κάτι!!!:happy:
Τo topine για τα μπωλάκια τους, το χρησιμοποιείτε διαλυμένο σε νερό ή αδιάλυτο?
Εγω να σας πω τι κάνω!!:)
Βράζω νερό στον βραστήρα, βράζει:P και μετά το ρίχνω στα μπωλάκια και βάζω 1-1.5 καπάκι topine στο κάθε μπωλάκι. Και το αφήνω κάποια λεπτά. Μετά τα ξεπλένω και παίρνω το σφουγγάρι και τα περνάω με ένα άλλο απορρυπαντικό κατάλληλο για κατοικίδια άοσμο τελείως, αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει στο εμπόριο (απο αντιπρόσωπο το παρήγγειλα που μου το προτείνανε) και ξεπλένω.

Διαλυμένο ή αδιάλυτο???:hmm:

Μια που είναι το θέμα για απολυμαντικά να σας προτείνω κι εγώ το απορυπαντικό που λεω πιο πάνω!!

Λέγεται Blue Velvet

• Διασπά λίπη, λάδια, γράσα, ορυκτέλαιο,ρετσίνια, πετρέλαια
  • Απο μακρύνει εύκολα ρύπους απο κάθε επιφάνεια
  • Καταπολεμά με συχνή χρήση μικρόβια, μύκητες, οσμές
  • Απορρίπτεται στη θάλασσα
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Μηχανουργεία, συνεργεία, πλυντήρια αυτοκινήτων, γκαράζ, βενζινάδικα, ψησταριές, ξενοδοχεία, σκάφη αναψυχής και πλοία, καθαρισμού φίλτρων εξαερισμού και κλιματιστικών

Και κάτω-κάτω λέει:
To προϊόν είναι μη τοξικό, βιοδιασπώμενο, βιοαποικοδομήσιμο, άφλεκτο, μη καυστικό, αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, δεν μολύνει το περιβάλλον:)

Χρησιμοποιείται για σφουγγάρισμα και όλες τις επιφάνειες

Το πιο εντυπωσιακό είναι οτι ο αντιπρόσωπος στην επίδειξη, το ψέκασε στο στόμα του!!

Αποκλειστική διάθεση: ASTRO GROUP AE
Tηλ. 210-5155091, 210-2690432, Fax. 210-5155131

Bρήκα και το site
https://katharistiko.blogspot.com/

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται Ελένη αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν διατίθεται στο εμπόριο.:hmm:Θα έχουν αντιπροσωπεία και στην Θεσ/νίκη;:hmm:
Σε ποιά τιμή το αγόρασες;

Εγω αδιαλυτο το χρησιμοποιω παντως το Topine.

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται Ελένη αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν διατίθεται στο εμπόριο.:hmm:Θα έχουν αντιπροσωπεία και στην Θεσ/νίκη;:hmm:
Σε ποιά τιμή το αγόρασες;

Ναι, είναι πάρα πολύ καλό! Είχα αγοράσει 2 μπιτονάκια, σαν αυτά που βάζουμε τη βενζίνη, εδώ και πάνω απο ένα χρόνο και έχω ακόμα. Δηλαδή συμφέρει πολύ!
Αν θυμάμαι καλά, μου κόστισε γύρω στα 25-30 ευρώ.
Πριν μάθω για το topine με αυτό σφουγγάριζα, απλά το blue velvet επειδή είναι τελείως άοσμο δεν το προτιμάω τωρα για το σφουγγάρισμα. Να μυρίζει και λίγο ωραία το σπίτι:rolleyes:
Mε το blue velvet ξεπλένω μετα τη χρήση του topine για να είμαι σίγουρη οτι έχει ξεπλυθεί καλά...
Εμένα μια φίλη μου μου είπε γι αυτό το προιόν γιατί ήξερε τον αντιπρόσωπο και εκείνη ήταν μπροστά στην επίδειξη που το ήπιε ο άλλος:blink:.Και της είπα να μου το παραγγείλει. Ετσι το πήρα:)
Για τη Θεσσαλονίκη δεν έλεγε τίποτα το site:(:hmm:

Μυρωδιες απο ουρα "σβηνει";:hmm:

Καθενας με τον πονο του!:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back