Απομονώνεται, δεν τρώει και νιαουρίζει αρκετά

maraki.m

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάμπεια (Ηλεία). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Εδώ και ένα μήνα περίπου υιοθετήσα την μάρω ένα αξιολάτρευτο γατάκι που βρήκα πεταμένο στον κάδο μέσα σε μια σακούλα. Τώρα πρέπει να είναι περίπου 40 ημερών.Το είχα κάνει αποπαρασίτωση και το φρόντιζα πολύ και φαινόταν χαρούμενο και υγιές. Εδώ και δύο μέρες όμως παρουσιάζει πολύ περίεργη συμπεριφορά. Τρώει λιγότερο και φενεται δυστυχισμένο. Προσπαθώ να παίζω μαζί του αρκετές ώρες αλλά δεν θέλει πια τόσο πολύ την συντροφιά τη δική μου και της οικογένειας μου. Φεύγει μόνο του σε μια γωνίτσα και νιαουρίζει πολύ παραπονεμένα. Ανυσηχώ :/: Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως θέλει να ζήσει ελεύθερο.. Μήπως όμως είναι άρρωστο; Τι να κάνω; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Παράξενη συμπεριφορά

Μαρία μου, θεωρώ πως θα πρέπει να το δει κτηνίατρος το γατάκι διότι μπορεί να συμβαίνει κάτι το οποίο εκ πρώτης όψεως να μην μπορείς να το αντιληφθείς.
Ίσως είναι έτσι και λόγω ζέστης αλλά γενικά αν η συμπεριφορά του έχει αλλάξει σε αξιοσημείωτο βαθμό, θα πρέπει να το δει κτηνίατρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρία μου, όταν το γατάκι μας είναι άρρωστο τα πρώτα συμπτώματα που παρουσιάζει εκδηλώνονται στη συμπεριφορά της. Δείχνει κουρασμένο, είναι λιγότερο δραστήριο, συνήθως τρώει λιγότερο. Στη συνέχεια μπορεί να παρουσιάσει διάρροιες, εμετούς κτλ
Πρέπει να συμβουλευτείς κτηνίατρο το συντομότερο. Δεν υπάρχει περίπτωση η γάτα να θέλει απλά να φύγει. Απλά δεν αισθάνεται καλά.

:) Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια . Θα το πάω στον κτηνίατρο σήμερα.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Εάν θέλεις, πες μας και πως πήγαν τα πράγματα! :)

Καλημέρα. Η γατούλα μου είναι μια χαρά. Αρχίζει ξανά να παίζει και να τρώει και είναι όλη μέρα μαζί μας. Ο κτηνίατρος μου είπε απλώς ότι οι κροκετούλες για μικρά γατάκια που έπαιρνα της προκαλούσαν διαταραχή στο στομάχι. Αγόρασα κάποιες άλλες που μου πρότεινε και όλα πάνε καλά.Ευχαριστώ για τη βοήθεια! :D

Χαίρομαι που είναι καλύτερα! :)
Σιδερένια να είναι! ;)

Χαχα θα ειναι :happy:
Όταν μπορέσω θα ανοίξω και δικό της θεματάκι!

Ανυπομονούμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα και να δούμε φωτογραφίες της! :D

Ευτυχως ηταν κατι απλο.
Αυτο το κουκλι στο αβαταρ ειναι;

Βαλε και καμμια ολοσωμη φωτο να το χαλβαδιασουμε.:)

Ναι, θέλουμε πολύ να την γνωρίσουμε τη μικρούλα σου!! Χαίρομαι που δεν ήταν τίποτα τελικά..

Όχι αυτό στο άβαταρ το βρήκα από το google για να έχω μια φωτογραφία. Θα βάλω και από το δικό μου όμως! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back