29-01-14
17:57
Ωχ Ναταλία μου, πώς έγινε αυτό;Μπορεί να μου πει καποιος τι κανουμε σε περιπτωση που εχουμε ψυλλους στο σπιτι? Με εχουν τσιμπησει και μενα![]()
Λοιπόν, από όσα ξέρω, πρέπει πρώτα από όλα να πλύνεις ό,τι πλένεται, κατά προτίμηση στους 60 βαθμούς (και άνω). Έπειτα η σωτήρια ηλεκτρική..... Πέρασε όλο το σπίτι εξονυχιστικά και φυσικά μόλις τελειώσεις πέτα αμέσως τη σακούλα σε κάδο σκουπιδιών εκτός σπιτιού! Στρώματα, χαλιά και μαξιλάρια θέλουν καλό τίναγμα κι αέρισμα και ίσως απολύμανση με βορικό οξύ. Ξέρω πως πωλείται σε φαρμακεία σε μορφή σκόνης. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να βάλεις frontline combo τους επόμενους μήνες στη γατούλα σου, που υποτίθεται πως σκοτώνει και τις προνύμφες/αυγά στο περιβάλλον. Μετά θυμάμαι πως κάποια αιθέρια έλαια βοηθούν, όπως του ευκαλύπτου και της λεβάντας. Εγώ βάζω και πουγκάκια με ευκάλυπτο και λεβάντα κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ. Αν το πρόβλημα επιμένει ίσως θα πρέπει να σκεφτείς τη λύση της απεντόμωσης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool